Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tenis stadinda?

Tenis turnuvasi alsak bile sende bir oldugu icin geri kalan dönemde sünnet ve dügünler düzenlenir orada
    yanlis anladin.

ben komple projeden bahsediyorum. turistler oynar orda tenisi o sorun degil.

yaz aylarinda turistik turlar düzenlenirse oraya her taraf canli kalir.

UEFAdan kastim futbol.

yapilir birseyler ya, hele bi baslasin

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yanlis anladin.

ben komple projeden bahsediyorum. turistler oynar orda tenisi o sorun degil.

yaz aylarinda turistik turlar düzenlenirse oraya her taraf canli kalir.

UEFAdan kastim futbol.

yapilir birseyler ya, hele bi baslasin
      Yapilsinda isterse bos kalsin

Yorum

Yapilsinda isterse bos kalsin
        vallaha misket oynariz biz orda bosver...

Yorum

• Çalışmalara başlansın bizde 'vira bismillah' diyelim.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Tenis stadinda?

Tenis turnuvasi alsak bile sende bir oldugu icin geri kalan dönemde sünnet ve dügünler düzenlenir orada
            ya arkadaşlar şaka bir tarafa ama trabzonda çok ciddi anlamda iyi bir düğün salonuna ihtiyaç var.bıktık artık konak ve park cafeden.3 saatte 4.5- 5 milyar veriyoruz..iyi bir düğün salonuna daha fazlası verilebilir ve iyi bir düğün salonuda aylık 700 - 800 milyar ciro yapabilir...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• 2 yılda yapsınlar

Sağlam yapsınlar.

İstemeyiz 4 ay felan

----------

Albayrak Ailesine hayırlı olsun

Bu paralara bitirebileceklerini düşünmüyorum.
              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 15:07.
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                35.000 kişilik stadımız olsa dolacağını sanmam.. bize 25-30 arası bir stad lazım, üstü kapalı ve ambiansı iyi..
                dalgamı geçiyosun sen hiç stad yapmayalım daha iyi ozman!!! en az 40 bin kişilik olmalı yeni stad...
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu,.bence biraz lüks değilmi,zaten 7500 kişilk yapıldı,,3 bin seyirciliye ne gerek var,,
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şu stadyumun yapıldığını bir görelim 10 şampiyonluğa bedel olarak görüyorum.Çağ atlatır bu proje.
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu,.bence biraz lüks değilmi,zaten 7500 kişilk yapıldı,,3 bin seyirciliye ne gerek var,,
                      Çok haklısın bencede gereksiz.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu,.bence biraz lüks değilmi,zaten 7500 kişilk yapıldı,,3 bin seyirciliye ne gerek var,,

Spor salonu yerine kongre merkezi yapılabilir.Adını unuttum vekillerden biri tokiyle konuşacakmış spor salonu başka şekilde değerlendirilsin diye.
                        Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Allaha şükür artık süreç başlıyor yani hayırlı olsun şehrimize ve camiamıza

Yorum

burda bahsedilen spor salonu atlezitm yada farklı branşlar için kullanılabilir.

7500 lük olan sonuçta temelde bir basketbol sahası.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• madem ihaleyi alan şirket belli oldu yakında başlarlar çalışmaya.
                              Yer Teslimi yapıldımı peki bilen var mı?
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hayırlı olsun. Sonunda.
                                Tribünlerden birine Faruk'un ismini verseler yeridir.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X