Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iktidara yalakalık yapıcam diye mevcut stadın yıkılıp aynı yerde yapılmasını isteyenlere sallayan şahsiyetlerin sayısı artmış bakıyorum bir ihale yapıldı diye
    ne kadar karakter sahibi oldukları ihale yapılmadan önce burada esamelerinin okunmamasından anlaşılabilir mi acaba
    ama onlarda bunları anlayacak kapasite olmadığı muhakkak
    ne de olsa bu forum insanların kapasitelerini eleştirme yeri olmuş ya ben de ayak uyduruyum dedim
    İktidara yalakalık yapacak en son kişiyim bilenler bilir..

Ayrıca bu başlıkta kayıt altında bir kaç tane değil onlarca mesajım var eleştiren ve ciddi ölçüde laf giydiren..

Ama bir gerçek var aynı yere stad olmaz.. İki kere iki dörtten daha gerçek bu..

Doğruyu söylüyoruz diye yalaka mı oluyoruz?

Muhalif mesajlarımı çıkarırsam yüzünüz kızaracak mı?

Özür dilerim düşünmeden, araştırmadan yazdım.. Ben bir müfteriyim diyebilecekmisin?

Olmuyor öyle işkembeden sallayarak..

Yalakalıkla itham ediyorsan önümüze bunu ispat eden bir mesajımızı getir..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşım bilet,kombine,reklam veya sponsor bunları hesaba katmıyorsun herhalde.
      Onu kastetmiyor arkadaş..

Akyazı kompleksinde ihale edilecek otel rezidans ve kruvazör limandan Trabzonspor pay alacaktı..

Ses seda yok o konuda..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Akyazı’da yapılacak yeni stadın dolgu ihalesinin yapıldığını söyleyen Sadri Şener, stadın bitiş tarihini de açıkladı. Şener stat konusunda şunları söyledi; Akyazı’nın öncelikli dolgusu var. Yaklaşık 2 yıl sürecek. Stadın yapılması falan ortalama olarak 4 yıl sonra Akyazı üzerinde modern bir stada kavuşacağız. Avni Aker’de kiracıyız fakat hem kira veriyoruz, hem de modernize etmek için masraf yapıyoruz. Bu saatten sonra tek kuruş harcamam. Stadın zeminini tamamladık, skorbordu değiştirdik, şimdi ışıklandırılması konusunda çalışmalarımız var. Bizim ışıklandırmalarda kullanılan ampüller artık üretilmiyor! İmalatı durmuş. O kadar eski bir sistem var düşünün işte. Devletin stadına sürekli ek bütçe ayırmak zorunda kalıyoruz, bu da ilginç.

(Fotogol), Arkadaşlarımız Ali Kemal Yazıcı ve Osman Altunterim’i İstanbul’daki TrabzonCELL binasında ağırlayan Başkan, yine çok keyifliydi ve yine çok ilginç açıklamalar yaptı.
        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 22:32.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• - Gs'nin Stadının Yanından Geçerken Maç Olucağı Zaman Trafiğin Nasıl Kitleneceğini Tahmin edebiliyorum..

- Ben Akyazıya Karşı Değilim , Ama Stad Şehirden Uzaklaşıyor Buda Bir Gerçek..

- Ha Kimse Demesin ki Avni Akerin Yerine Bu Stad Olmaz , Olur Efendim İstenirse Bal Gibi Olurdu..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Gs'nin Stadının Yanından Geçerken Maç Olucağı Zaman Trafiğin Nasıl Kitleneceğini Tahmin edebiliyorum..

- Ben Akyazıya Karşı Değilim , Ama Stad Şehirden Uzaklaşıyor Buda Bir Gerçek..

- Ha Kimse Demesin ki Avni Akerin Yerine Bu Stad Olmaz , Olur Efendim İstenirse Bal Gibi Olurdu..
            Önü yok arkası hastane olan bir yerde nasıl olacak merak ediyorum o yolda hastanede yerinden kalkmaz deme şimdi yol tribünün altından geçsin..

Akyazı'ya uzak diyorsunuz ya helal olsun valla..

Herkes evinin önüne istesin..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önü yok arkası hastane olan bir yerde nasıl olacak merak ediyorum o yolda hastanede yerinden kalkmaz deme şimdi yol tribünün altından geçsin..

Akyazı'ya uzak diyorsunuz ya helal olsun valla..

Herkes evinin önüne istesin..
              - Fenerbahçe Stadı Yıkılıp Yapılırken , Yollaramı Taştı Pardon...

- Şehirden Uzaklaşmamasını İstemek Evimin Önünemi İstemek Oluyor , Çarpıtmayın..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şu Akyazı nasıl şehirden uzak biryerde oluyor ben anlamış değilim,
                yoksa Akyazı Vakfıkebir'den sonra geliyor da biz mi bilmiyoruz,

Yorum

• Akyazı, Trabzon'a gelenlere ''Futbol (Spor) Şehri Trabzon'a Hoşgeldiniz'' diyecek.

Daha ne olsun?
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu Akyazı nasıl şehirden uzak biryerde oluyor ben anlamış değilim,
                    bir beşikdüzülü olarak. vakfı kebirden sonra iki ilçemiz daha mevcut biri beşikdüzü biri şalpazarı hatırlatam dedim ....
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu Akyazı nasıl şehirden uzak biryerde oluyor ben anlamış değilim,
                      Uzak değil Süleyman..lakin yürüyüş mesafesi dışında bir yer..Avni Aker'e yürüyerek geliyor taraftarın çoğunluğu ama Akyazı'ya mecburen arabayla,toplu taşıma araçlarıyla gidilecek..bu da büyük bir trafik yükü doğuracak..bence tek sakıncası bu..
                      Akyazı şehir dışı değil aksine şehir içinde kalmış bir yer şu an..

Neyse,bu projeyi hayata geçirecek olanlar,heralde planını programını yapmışlardır..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzak değil Süleyman..lakin yürüyüş mesafesi dışında bir yer..Avni Aker'e yürüyerek geliyor taraftarın çoğunluğu ama Akyazı'ya mecburen arabayla,toplu taşıma araçlarıyla gidilecek..bu da büyük bir trafik yükü doğuracak..bence tek sakıncası bu..
                        Akyazı şehir dışı değil aksine şehir içinde kalmış bir yer şu an..

Neyse,bu projeyi hayata geçirecek olanlar,heralde planını programını yapmışlardır..
                        Stad yapilsinda trafik sorunu olsun.

Avni akerde sehirin göbeginde ama derbi maclari haric sorun olmuyor degil mi?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir beşikdüzülü olarak. vakfı kebirden sonra iki ilçemiz daha mevcut biri beşikdüzü biri şalpazarı hatırlatam dedim ....
                          Bir Beşikdüzü lü olarak feci yanılıyorsun o zaman. Sadece Beşikdüzü var. Şalpazarı içeride kalıyor.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir Beşikdüzü lü olarak feci yanılıyorsun o zaman. Sadece Beşikdüzü var. Şalpazarı içeride kalıyor.
                            ağasar şalpazarı na bağlı değil mi??
                            Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stad yapilsinda trafik sorunu olsun.

Avni akerde sehirin göbeginde ama derbi maclari haric sorun olmuyor degil mi?
                              Valla ben mac günü olmadigim gün gittim o yollari o dar sokaklari mac günü hic düsünemiyorum...Derlerki trabzon taraftari cok sinirli valla ben stada girene kadar heralde sinir krizi geciririm

Orda bana göre stad olmaz...Akyaziyi da gördüm orasi daha iyi fakat ulasim vs. hesaba katilmali.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Akyazı kalsın, hem uzak hem maliyetli.

Peki yerinde yapılsın diyen arkadaşlardan nasıl yapılacağı konusunda fikri olan varmı? Daha önce yazıldımı bilmiyorum. Merak ediyorum ama.

Sedat Arkadaş üzerine alınacak belki ama

Şükrü Saraçoğlu 80 milyon USD ye yenilendi ve bunuda fb kendi karşıladı.

Biz nasıl yapabiliriz peki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X