Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yukaridaki resimler kübün resmi projesi mi??

Yorum

• Dergiden diğer çizimler.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• sagol resimler icin...

SPOR BAKANI FARUK ÖZAK oldugunu düsünürsek kapazite icin fazla ödeme yapilir heralde..

Kapazite arttirilmali zaten
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bin tane proje gösterdiler hangi birini yapacaklar
          BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Dergide yer alan proje gerçekleştirilirse çok hoş olur. Otopark vb. sorunların da halledilmesiyle sıfırdan bir stad yapma ihtiyacı ortadan kalkabilir.

Eminim hepimizin gönlünde yatan ve hak ettiğimiz şey yeni bir stad yapılması ama gelinen noktada en gerçekçi yaklaşım Avni Aker' in düzenlenmesi gibi görünüyor.

Yorum

• Kayseri maçında bişey dikkatimi çekti sanki Maraton tribünü 2 ye bölünmüş tü Stad 2 katlı gibi duruyordu bilmiyorum belkide bana öyle geldi ama daha güzel olmuştu...

Yorum

• İsterse James Bond olsun. Bu stad artık süresini tamamladı. Güzel gelişmeler lakin yeni stadyum projesini bir şekilde ötelemesinden endişe ediyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yapılabilcek olanın en iyiside bu nce ama catı sadece yağmurdan kardan korunmak için yapılmış hiç bir akostik olmaz arka tarflarıda kapatmamız lazım ki tam boğucu bi atmosfer olsun.. gzl ama yinede... ben beğendim...
                  TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

son resimdeki bakış açısı bana san siro yu anımsattı
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yapılabilcek olanın en iyiside bu nce ama catı sadece yağmurdan kardan korunmak için yapılmış hiç bir akostik olmaz arka tarflarıda kapatmamız lazım ki tam boğucu bi atmosfer olsun.. gzl ama yinede... ben beğendim...

sana katiliyorum.bu projese yapirsa mutlaka cati ile tribunlerin arasindaki bosluk kapatilmali ki ses akustigi saglansin ve taraftarin tezahuratlari baski yaratabilsin..stad bu hale getirilirse stadyum sorunumuzu cozmus oluruz..heyecanla bekliyoruz.insallah yapilir

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yapılabilcek olanın en iyiside bu nce ama catı sadece yağmurdan kardan korunmak için yapılmış hiç bir akostik olmaz arka tarflarıda kapatmamız lazım ki tam boğucu bi atmosfer olsun.. gzl ama yinede... ben beğendim...
                        Dikkatli bakarsan sanki boş değil orası farklı bir mavi var yani kapalı sponsor reklamları konulabilir oralara...

Yorum

• güzelde sezon açılısına kadar yetişmezki bjk gibi maçları baska sahlarda oynarız

Yorum

• bu stad ne böyle yaa hiç beğenmedim ktü ye yaptırmışlar ama çok kötü yapmışlar

Bekir arkadaşımızın yaptığı projeler ktü nünkileri katlar....Arkadaşım sen git bu ktü ye ders ver....

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu stad ne böyle yaa hiç beğenmedim ktü ye yaptırmışlar ama çok kötü yapmışlar

Bekir arkadaşımızın yaptığı projeler ktü nünkileri katlar....Arkadaşım sen git bu ktü ye ders ver....
                              Aynen ya proje benimde pek hosuma gitmedi acikcasi,Bekirin projeleri daha güzel,BEKIR NERDESIIIIINNNNN derhal klübe senin projeyi yolla...
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni Avni Aker Stadi

Kapasite 33000 civari köselerdeki localar yikilip tribün yapildigi zamam kapasite 45000 civari olur

stad yükseldicke genisliyor böylece kücük avni aker arsasini daha iyi
                                kullanmis oluruz

kale arkalari ve yan taraflar toplam 40 sira
                                (1.kat 20 sira, 2.kat 3 sira, 3.kat 17 sira)

1. kat komple 15000-16000 kisilik bütünlük saglanmis yani giris cikislar tribünleri bölmüyor 1. kat daha cok taraftar gruplari icin düsündüm

1. kat suanki avni akerdeki kale arkalarinla ayni diklikte

Mesela bu projedeki tribün arasindaki loca sistemini ancak yeni stad yapildiginda yapabilirsiniz ama kösedeki yerlere localar yapilabilir bence bu proje cok daha güzel
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X