yukaridaki resimler kübün resmi projesi mi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dergide yer alan proje gerçekleştirilirse çok hoş olur. Otopark vb. sorunların da halledilmesiyle sıfırdan bir stad yapma ihtiyacı ortadan kalkabilir.
Eminim hepimizin gönlünde yatan ve hak ettiğimiz şey yeni bir stad yapılması ama gelinen noktada en gerçekçi yaklaşım Avni Aker' in düzenlenmesi gibi görünüyor.
Yorum
-
İsterse James Bond olsun. Bu stad artık süresini tamamladı. Güzel gelişmeler lakin yeni stadyum projesini bir şekilde ötelemesinden endişe ediyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yapılabilcek olanın en iyiside bu nce ama catı sadece yağmurdan kardan korunmak için yapılmış hiç bir akostik olmaz arka tarflarıda kapatmamız lazım ki tam boğucu bi atmosfer olsun.. gzl ama yinede... ben beğendim...TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapılabilcek olanın en iyiside bu nce ama catı sadece yağmurdan kardan korunmak için yapılmış hiç bir akostik olmaz arka tarflarıda kapatmamız lazım ki tam boğucu bi atmosfer olsun.. gzl ama yinede... ben beğendim...
sana katiliyorum.bu projese yapirsa mutlaka cati ile tribunlerin arasindaki bosluk kapatilmali ki ses akustigi saglansin ve taraftarin tezahuratlari baski yaratabilsin..stad bu hale getirilirse stadyum sorunumuzu cozmus oluruz..heyecanla bekliyoruz.insallah yapilir
Yorum
-
İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapılabilcek olanın en iyiside bu nce ama catı sadece yağmurdan kardan korunmak için yapılmış hiç bir akostik olmaz arka tarflarıda kapatmamız lazım ki tam boğucu bi atmosfer olsun.. gzl ama yinede... ben beğendim...
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad ne böyle yaa hiç beğenmedim ktü ye yaptırmışlar ama çok kötü yapmışlar
Bekir arkadaşımızın yaptığı projeler ktü nünkileri katlar....Arkadaşım sen git bu ktü ye ders ver....keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Avni Aker Stadi
Kapasite 33000 civari köselerdeki localar yikilip tribün yapildigi zamam kapasite 45000 civari olur
stad yükseldicke genisliyor böylece kücük avni aker arsasini daha iyi
kullanmis oluruz
kale arkalari ve yan taraflar toplam 40 sira
(1.kat 20 sira, 2.kat 3 sira, 3.kat 17 sira)
1. kat komple 15000-16000 kisilik bütünlük saglanmis yani giris cikislar tribünleri bölmüyor 1. kat daha cok taraftar gruplari icin düsündüm
1. kat suanki avni akerdeki kale arkalarinla ayni diklikte
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum