Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En az 4 yıllık bir süreç

Tahmini bitiş 5-6 yıl bence
    en azından 5-6 sene sonra olsa da bitmiş bir stadımız olacak, bu stat hakkında başbakan ilk talimatı verdiği gün başlasa işler, şimdiye bitmiş olurdu herhalde

Yorum

• stad yapılıyomu arkadaşlar ne zaman ?

Yorum

• gunebakis gazetesi Albayrak in ihaleyi alacagindan emin bir sekilde ihale albayrak in diye haber yapmis. albayrak bu ihaleyi alip , baskanligi doneminde cizdigi basarisiz tabloyu dengelemek istiyor galiba. yerel medya ile yapilmaya calisilan promosyona bakilir ise de bence dolgu bitiminde yapilacak olan stayum kompleksi ihalesine de buyuk bir ihtimal girer. baskanligi doneminde kulubu sadece ticari kurum seklinde yonetmeye calisip, Trabzonspor un spor kulubu oldugu ve basaridan beslendigi ilkesini goz ardi etmesi sonucu sinifta kaldigi icin hemserileri nezlinde zarar goren imajini yeniden yukseltme cabasi icinde galiba kendisi. kendisinin baskanligi doneminde kulubumuze kaybettirdiklerine ragmen , kulubumuze hizmeti dokunursa kendisine ettigim beddualarimi geri cekecem yeter ki cagi yakalayalim , yeterki milyonlarin sevgisine mashar olmus kulubumuz bir basamak daha ilerlesin , yeter ki Trabzon sehrine boyle bir yatirim yapilsin. bu stadin yapilacagina hicbir inancim yoktu ama gelinen nokta muthis heyecan verici. Allah tamamina erdirsin. emegi gecen , gececek, olan herkese tesekkurler. insallah hayal kirikligi yasamayiz bir kez daha

Yorum

• Hala daha bu hükümetin yaptigi stadyuma gitmeyecegini, bunlarin secim yatirimi vs. oldugunu söyleyenler var.
          Böyle lanet, eski ve zifir tutmus bir zihniyet olabilir mi?
          Hangi devirde yasiyoruz, hangi devirde?

Her ne kadar makyajlandigindan ötürü biraz derlenip toparlanmis olarak görülse bile, Avni Aker artik günümüz sartlarina uyacak bir stadyum degil.
          Benim, her bakimdan yasadigimiz caga yakisir, gelen rakip oyuncularin "Ne güzel bir stadyum" rakip kulüplerin taraftarlarina "Trabzonspor'un muhtesem bir stadyumu var" dedirtecek bir stadyum yapsinda hangi hükümet yaparsa yapsin.
          Ne yani, simdi Marmaray projesi bittigi zaman sirf bu hükümet yaptigi icin o güzergahi kullanmayacak misiniz?

Insanlarin resmen icleri kurum tutmus. Icinizdeki kurumu lütfen buraya
          dökmeyiniz. Zira etrafi simsiyah yapiyorsunuz.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stad yapılıyomu arkadaşlar ne zaman ?
            1 hafta sonra anahtar teslim..!

La havle..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bence Albayrak bu işe kar amacıyla girmedi.

Demek istiyor ki , bu projeyi gündeme alan benim. Projesini hazırlayan benim. Bu proje tamamen benim eserim. Bu yüzden hiç kar etmeden bu işi yapmak istiyorum.

O yüzden çok agresif bir fiyat verdi.

Bence bu işi o fiyata zarar etse dahi yaapcak...

Sonra ,

Stad ihalesini de aynı şekilde agresif bir fiyaat alıp , stadı da yapacak..

Yani bu stad projesinin başından sonuna kadar bu işi kendi projesi olarak görüp yapmak istiyor.. Hatırlayın , akyazı projesi ilk çıktığından adamla herkes dalga geçmişti..
              Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Albayrak bu işe kar amacıyla girmedi.

Demek istiyor ki , bu projeyi gündeme alan benim. Projesini hazırlayan benim. Bu proje tamamen benim eserim. Bu yüzden hiç kar etmeden bu işi yapmak istiyorum.

O yüzden çok agresif bir fiyat verdi.

Bence bu işi o fiyata zarar etse dahi yaapcak...

Sonra ,

Stad ihalesini de aynı şekilde agresif bir fiyaat alıp , stadı da yapacak..

Yani bu stad projesinin başından sonuna kadar bu işi kendi projesi olarak görüp yapmak istiyor.. Hatırlayın , akyazı projesi ilk çıktığından adamla herkes dalga geçmişti..
                Bence hiç kimse böyle birşey yapmaz.Hem ona yakın başka düşük teklif verenlerde vardı.

Yorum

• albayrak babamızın oluya ağresif fiyat verip bedavaya yani zaarrına yapacak hay allahım ya bu adam madem bu kadar hayırsever neden trabzon limanını elimizden aldı hiç bir patron bizim düşündüğümüz gibi düşünüp oralara gelmedi arkadaşlar ticarette duygusallığa yer yoktur olsa bile bu milyonda 1 çıkar oda trabzondan çıkmaz ben tokinin 88 e yapılır dediği yeri 36 ya teklif veren albayrağınn yapmasından yana değilim akıl işşi değil hani tokide kar edecek kar marjını düşsen 60 a yapılır dicem ama 36 nerde 80 ler nerde 60 lar nerde burda biri büyük bi vole vuraak ama kim bakacaz
                  Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• Vay bee..
                    sen bu sayfada baştan aşağı makara yap,
                    ona buna laf at, dalganı geç,
                    100-150 yılda yaparlar de,
                    binbir abuk sabuk fotoğraflar altında eğlen,

şimdide de ki, yaparlarsa Allah razı olsun deriz..

Pes vallahi..

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En az 4 yıllık bir süreç

Tahmini bitiş 5-6 yıl bence
                      Cok iyimser gordum sizi.. Daha once de bahsettim, Sahil yolu ve Tanjant yolunun yapim surecini bilenler ne demek istedigimi iyi anlarlar.. 3 yilda bitmesi planlanan Tanjant'in bitmesi 20 yil surdu. Sahil yolu deseniz hikayesi benim yasimdan eskidir, hala tam olarak bitmis degil.. O yuzden ben stad icin 10 yila bile raziyim.

Bu yillar boyunca tabi ihalelerde problem olacak, muteahitler degisecek, rant kavgalari olacak, Trabzonspor yonetimi, TOKI yonetimi belki iktidar degisecek, odenek cikmayacak, insaat duracak, fiziki problemler yasanacak, Karadeniz'de dalga cikacak dolgu malzemesi kayacak, stabilite problemi yasanacak.. vs vs.. Ustune bir de yillarca siyasi rant olarak kullanilacak bu proje.. O yuzden, bu baslik, forumun en uzun soluklu basligi olur, 2022 yili acilis icin makul bir beklenti olur kanimca..

Oysa hic gerek yoktu, mevcut stad yikilip, yenisi yapilabilirdi. Iki yilda biterdi ve cok daha ucuza mal olurdu.
                      En son muratt tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 11:09.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• bu stad herkesin ümitsizliğine inat beklentilerden önce bitecek inşallah

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar anlamadıgım bir konu var,
                          ihaleden sonra 540 gün dolgu içinse stad inşaatı da 2 yıl sürecekse en az 4 yıl bekleyecegiz.
                          durum kabaca bu mdur ? detay bilenler bilgilendirirlerse sevinirim.
                          tşk...
                          En geç 2015de bence stadımız biter

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok iyimser gordum sizi.. Yasiniz itibariyle Karadeniz Sahil yolu ve Tanjant yolunun yapim surecini pek bilmiyor olabilirsiniz.. 3 yilda bitmesi planlanan Tanjant'in bitmesi 20 yil surdu. Sahil yolu deseniz hikayesi benim yasimdan eskidir, hala bitmedi.. O yuzden ben stad icin 10 yila bile raziyim.

Bu yillar boyunca tabi ihalelerde problem olacak, muteahitler degisecek, rant kavgalari olacak, Trabzonspor yonetimi, TOKI yonetimi belki iktidar degisecek, odenek cikmayacak, insaat duracak, fiziki problemler yasanacak, Karadeniz'de dalga cikacak dolgu malzemesi kayacak, stabilite problemi yasanacak.. vs vs.. Ustune bir de yillarca siyasi rant olarak kullanilacak bu proje.. O yuzden, bu baslik, forumun en uzun soluklu basligi olur, 2022 yili acilis icin makul bir beklenti olur kanimca..

Oysa hic gerek yoktu, mevcut stad yikilip, yenisi yapilabilirdi. Iki yilda biterdi ve cok daha ucuza mal olurdu.

Tanjant yolu ve sahil yolunun,

Ne zaman proje edildiğini,

% kaçının hangi sürede,

Diğer % kaçının hangi sürede bittiğini eklemeyi unutmuşsunuz sanırım..

Ve Multı-Turk firması ile 2007 yılında anlaşıldığını(Mehmet Atalay'ın çabaları ile),

Ancak sermayesinin önemli kısmı Hollanda menşe i li olan bu firmanın ,global kriz üzerine,projeden vazgeçtiğini,

Arkasından Sani Şener'in de CEO su olduğu TAV a bu projenin sunulduğunu,

Hamdi Akın'in da aylarca milleti oyaladıktan sonra,vazgeçtiğini de eklemeyi unutmuşsunuz...

Hakedişleri beş kez,on kez erteleyerek,eskiden devleti soyan müteahhit firmalar bile(Sahil yolunun ilk hali),şu sıralar taahhütlerini zamanında tamamlar oldu..

Bu ülkede ,iş yapan tüm kesimleri naçizane az,çok duyan,tanıyan birisi olarak rahatlıkla iddia edebilirimki;

-Akyazı arazisi şahsımın olsa ve böyle bir proje yapmaya kalksam,

Hiç düşünmeden ben de TOKi yi seçerdim..

Stadın yerine stad fikri ise ,hayaldir,

Çünkü yapılan işin karşılığında gs işinde olduğu gibi "bir bedel" sunmanız gerekir,yapılan işin karşılığında..

Kadir Has ve Kadıköy örnekleri de mümkün değildir,

Çünkü Trabzonspor'un ne Kadir Has,ne de Koç ve Uzan grubu gibi,

Stadyumuna tribün yapacak kadar kulübünü seven ,varlıklı bir camia mensubu yoktur, ne yazık ki...

Bu stadın ve projenin en büyük düşmanı ve dolayısı ile engelleyebilecek olanı,

Ellerinde dilekçeler ile şimdiden mahkeme kapılarını gözleyen,

Trabzon'un dünyada eşi benzeri omayan "yobazlarıdır"

Camianın bundan sonraki çabası,

Bu yobazları engelleme yönünde olmalıdır..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vay bee..

Pes vallahi..
                              ya ya aynaya bakınca ne kadar da tanıdık geliyor değil mi?

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay bee..

Pes vallahi..
                                Evet yaklaşık 4 (Dört) yıldan beri.

Elimize ne var?

Dolgu ihalesi.

Çok yüzsüzüz çok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X