Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tswonder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazi projesi bir stad projesinden daha büyük ve Trabzon icin önemli bir projedir. Bu en basindan beri, Albayrak projeyi cizdirip ortaya atinca üzerinde konusalan bir durum.

Benim görebildigim kadari ile diger kentlerde oldugu gibi devlet projeyi kentin ve klubün sahip oldugu imkanlari zorlayarak, vergi ile kazanilan imkanlara dokunmadan halletmek istedi. Bunu bir anlamda bir pazarlik olarak görebiliriz. Zaten Sayin Basbakan'in Trabzonlu is adamlarini bu konuda göreve davet eden demecleri olmustu. Fakat gelinen noktada bu isin kentin varolan imkanlari ile veya ayni mahvilde farkli sekillerde olamayacagi ortaya cikmis oldu.

Bu ortaya cikis biraz yavas oldu. Zaman icerisinde verilen sözün yerine getirilisinin neden geciktigi topluma geregi kadar da anlatilamadi. Bu aslinda yönetimin ne kadar merkeze bagimli oldugunu bir göstergesi. Devletin ayni partiden olan yerel yöneticileri bu bilgilendirme görevini üstlenmeliydi.

Ben sadece Trabzon'umuzda degil, Türkiye'mizin her tarafinda bu türlü projelerin baslatilmasindan cok mutluluk duyuyorum. Bu, devletin maddi imkanlari ile de dogru orantili bir olay. Geldigimiz nokta güzel.
    @tswonder,
    Hangi noktadayız?
    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Engin, kimmiş bu firma ben merak ettim yahu ...Stadyum iki senede biter mi? Bence bitmez. Bu ülkede hiç bir "devlet işi" öngörülen tarihte bitmez...Ama artık kesin ki stadı yapacaklar. Benim gönlüm Avni Aker in yeniden yapılmasından yana idi...Şimdi konuşulması gereken ve bana göre faydalı olacak olan konu: Mutlaka atletizm pistine HAYIR olmalı...Bunu gündeme getirmek lazım...
      Atletizm Pistinden çok (Futbol stadı yapılacağı her yerde altı çiziliyor çünkü) Kapasitesi önemli bence... 30 küsür binlik stadyum lafları geçiyor. Ne yapıp edip 40 bin küsür yaptırmalıyız...
      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @tswonder,
        Hangi noktadayız?
        Son cümlemde ifade etmeye calistigim nokta:

İlk olarak tswonder tarafından gönderildi
        Türkiye'mizin her tarafinda bu türlü projelerin baslatilmasindan cok mutluluk duyuyorum.
        Türkiye'nin her tarafinda farkli stadyum projelerinin konusuldugu, bunlari yapmak icin gerekli olan iradenin ortaya konuldugu, bütcede gerekli oldugunda bunlara pay ayrilabildigi nokta. Bu ayni zamanda Avrupa Sampiyonasini düzenlemek icin ortaya koyulan emek ve yatirim da demek.

Bunlar ülke olarak özellikle ikibinli yillardan önce hayalini kuramadigimiz seyler. En azindan benim icin.
        .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

Engin, kimmiş bu firma ben merak ettim yahu ...Stadyum iki senede biter mi? Bence bitmez. Bu ülkede hiç bir "devlet işi" öngörülen tarihte bitmez...Ama artık kesin ki stadı yapacaklar. Benim gönlüm Avni Aker in yeniden yapılmasından yana idi...Şimdi konuşulması gereken ve bana göre faydalı olacak olan konu: Mutlaka atletizm pistine HAYIR olmalı...Bunu gündeme getirmek lazım...

Olası bir olimpiyat organizsyonu içinde olamayacağımız inancına sahipsin Erdal abi o zaman?
          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
          K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Akyazı Stadı'na Talip Çıktı
            31 Ağustos 2009 / 19:21
            Çelebi, Akyazı Stadı'nı şirket olarak finansmanını sağlayarak kendilerinin yapmak istediğini söyledi.

Çelebi Yatırım Müşavirliği şirketinin sahibi Nail Çelebi, Trabzonspor'un projesi olan Akyazı Stadı'nı şirket olarak finansmanını sağlayarak kendilerinin yapmak istediğini söyledi.

Nail Çelebi, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bu konudaki önerilerini öncelikle Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e sunduklarını ifade ederek, ''Ancak sayın başkan ve çevresinden bugüne kadar olumlu ya da olumsuz cevap alınamamıştır. Sonrasında teklifimiz Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak'a sunulmuştur. Bu teklifimize de cevap alınamamıştır. Teklifimizde inşa edilecek proje maliyetinin tamamı tarafımızdan temin edilecek finansman kaynaklarından karşılanacaktır. Projemizin Trabzonspor'a hiçbir mali külfeti yoktur. Aksine 2 yıl sonra kazancı olacaktır'' dedi.
            Akyazı Stadı'nı şirket olarak finansmanını sağlayarak yapmak istediklerini ve projeyle ilgili 3 öneri sunduklarını vurgulayan Çelebik, önerileri söyle sıraladı: ''Birinci teklifimizde, proje sahasıyla ilgili tüm hukuki sorunların giderilmesi şartıyla, finansmanı istenilen proje ile fizibilite raporunun tamamlanmış olması gereklidir. İhtiyaç duyulan finansman karşılığında tekabül eden yüzde 20-30 karşılığı katılım bedelinin nakten varlığının ispatı ve bu varlığın banka teyitli olması gereklidir. Başvuru esnasında banka onaylı format, işlemin başlangıcını teşkil eder. İkinci teklifimizde proje sahasıyla ilgili tüm hukuki sorunların giderilmesi şartıyla, finansmanı istenilen proje ile fizibilite raporunun tamamlanmış olması gereklidir. Talep edilecek finansmanın yüzde 30'u karşılığı kadar kabul edilebilir teminat mektubu işlemin başlangıcını teşkil eder.''

Çelebi, üçüncü öneri olarak ise yine proje alanıyla ilgili tüm hukuksal sorunların giderilmesi koşuluyla bir öneri sunduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Finansmanı istenilen projeyle ilgili olarak her iki teklifin kabul edilmemesi halinde de proje sahasının tüm hukuki sorunların giderilmesi ön şartına bağlı olarak, Trabzonspor Kulübü yönetimince ayrıntıları verilecek fizibilite raporları ile gerekli projelerin hazırlanması ve ayrıca projenin yapımıyla ilgili tüm yetkilerin Çelebi Yatırım Müşavirliği'ne verilmesi teklifleri yapılmıştır. Sunduğumuz 3 ayrı teklife, 3-4 ay geçmesine rağmen henüz bir cevap alamadık. Bu durumu kamuoyunun takdirine sunuyorum.''
            Erdal abi böyle bir haber çıkmıştı mesela. Yaparlar yapamazlar bu tartışılır ama muhatap kabul etmemek işin rengini değiştiriyor.

Yorum

• Trabzon için geç mi kalınmıştır? Hem de çok...Bunda politikacıların payı çokmudur? Hem de pek çok...Ama hepsinden çok bizim şehrin payı vardır. Parti istisnası olmadan bu şehrin problemi inattır...Bu gün iktidar partisinin bizzat kendi içindeki Trabzon milletvekillerin kendileri ile kavgaları şehre çok şey kaybettiriyor...Tıpkı bir zamanlar şimdiki anamuhlefet partisinin belediye başkanı ve vekilerinin kavgsının kaybettirdiği gibi...Neden büyükşehir olamamıştık meselesini hatırladım...

Bu gün yaşanana gecikmenin vebali bu iktidarın omzundadır. Ama adım gibi eminim iktidar farklı olsaydı yine aynı şeyleri konuşcaktık....Belki aramızdan bir kaç kişinin sadece safı değişecekti....Böyle ne yazık ki....Böyle inanıyorum ne yazık ki....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Daha projeyi göremedik bu stat nasıl birşey olacak ortada hibirşey yok.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Engin, gözünü seveyim etme...Umur Talu bunların yandaşı mı idi? Azıcık mantık yahu...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @tswonder,
                    Hangi noktadayız?
                    İlk olarak tswonder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son cümlemde ifade etmeye calistigim nokta:

Türkiye'nin her tarafinda farkli stadyum projelerinin konusuldugu, bunlari yapmak icin gerekli olan iradenin ortaya konuldugu, bütcede gerekli oldugunda bunlara pay ayrilabildigi nokta. Bu ayni zamanda Avrupa Sampiyonasini düzenlemek icin ortaya koyulan emek ve yatirim da demek.

Bunlar ülke olarak özellikle ikibinli yillardan önce hayalini kuramadigimiz seyler. En azindan benim icin.
                    Hangi noktadayız diye hala düşünüyorum.
                    Söz,
                    proje,
                    kaynak,
                    ....
                    Sonuç?...
                    Bu stad benim için hayal olma özelliğini koruyor.
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Ne istiyoruz? Modern bir stadyum...Yapacağız diyor adam....
                      Ne istiyoruz transfer ...Yapacağız diyorlar...Bu iki meseleye aynı bakmak lazım değil mi Cihan?

Yorum

• oy tercihinin rasyonel temeller üzerine inşa edildiği bir ülke olsak? Keşke...

Yorum

Engin, gözünü seveyim etme...Umur Talu bunların yandaşı mı idi? Azıcık mantık yahu...
                          Beni stadyum ilgilendiriyor Umur Talu değil Erdal abi

Adam teklif sunduğuna dair basın toplantısı düzenlemişti cevap bile alamadığından yakınmıştı. Buyur burayı açıkla bizlere...

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beni stadyum ilgilendiriyor Umur Talu değil Erdal abi

Adam teklif sunduğuna dair basın toplantısı düzenlemişti cevap bile alamadığından yakınmıştı. Buyur burayı açıkla bizlere...
                            Engin Hayrettin bey yandaş mı? Faruk bey'in yandaşı kim olabilir hadi söyle bana...

Yorum

Engin Hayrettin bey yandaş mı? Faruk bey'in yandaşı kim olabilir hadi söyle bana...
                              Erdal abi konuya dönelim

Başbakan özel sektörden talep gelmediğini dün iddia etti mi etmedi mi?

Bahsi geçen talep neden muhatap kabul edilmemiştir ?

Takımı bile olmayan şehirler için stadyum planlamaları meclisten geçerken Trabzon'un adı bile okunmuyordu. 2016 olayına hiç değinmeyeyim İlahi kudret kafalarına geçirdi 2016'yı

Kaç seçim daha kazandırmalıyız ki bunlara bize stad yapsınlar. Neyse çıkıp delikanlı gibi , adam gibi söylesinler yahu...

Yorum

• Söz vermek kolay iş.
                                Nasıl olsa verilen sözler unutulup her seferinde aynı noktaya geliniyor.
                                Ver bir söz daha olsun bitsin.
                                Bundan sonra ki söz bakalım ne zaman gelecek...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X