Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarındı heralde ihale acep nasıl sonuçlancak
    FIRTINA

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayşe hanım dolgusu hangi sistemle yapılacak?forekazık mı?
      Firmada muhasebeciyim sadece teklfi akyzı olunduğunda biraz daha yakından takip ediyorum.Sanırsam fore kazık değil.En azından bizden istenen. 10 m derinliğe 2500 m uzunluğuna taş dolgu anaraşoman işi.Biraz büyük taşlarla olacak.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Ayşe Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım teklifimiz ciddiye alınıyor. Ama bizden farklı farklı firmalar istiyor teklifi.Tek bir firma değil.Yazdığımdan bu ciddiyesizlğimi çıkardınız.pes yanı.İhalye bir çok firma giriyor doğla olarak bizde deniz dolgu iş yaptığımız sayılı firmalardan olduğumuzdan hepsi bizi buluyor.
        Yok,yok,

Artık eminim ,benim her mesajımdan ,herkes farklı bir şey çıkarıyor;

Yahu bu ne şiddet,ne celal arkadaşlar?..

Sadece ve basitçe ilk teklifin geçerli olup olmadığını,değilse nedenini sormuştum,oysa..

Sorumda zerre miktarı nitelik unsuru yoktu,basit bir nicelik sorusu idi yani..

Dikkate almak kelimesini,"geçersiz sayma" anlamında kullanmıştım,siz "ciddiye alınmamaya " dönüştürmüsünüz..

Harbi,üzüldüm yani..

İncir çekirdeğinden,adam vurulacak yakında forumda..

Yorum

Firmada muhasebeciyim sadece teklfi akyzı olunduğunda biraz daha yakından takip ediyorum.Sanırsam fore kazık değil.En azından bizden istenen. 10 m derinliğe 2500 m uzunluğuna taş dolgu anaraşoman işi.Biraz büyük taşlarla olacak.
          Fore kazik ilen zaten olmaz bu is.. Daha önce yazdigim gibi deniz ilk önce kaya taslari ilen kaplanacak.. üzerine daha kücük taslar serilecekdir büyük ihtimal.. Deniz üstüne gelinince'de betonlanir.. üzerine beton serdimmi 40 - 50 cm .. fistik gibi zemin olur

2500 m uzunlugunda?? hangi proje gerceklestiriliyor?? Albayragin gösterdigi mi?

Yorum

• 5 gün içinde başlamak zorundalar.

Yorum

• Arkadaşlar fore kazıksız olur mu. Oraya stat tesis yapıyorsunuz. Taş doldurursanız çökmeler sürekli olur. En ufak bir fabrikada bile forekazık sistemi kullanılmaktayken orada kullanılmaması bana tuaf geliyor. fore kazık sistemi çökmeleri engeller ve dolgu ile zeminin bütünleşmesini sağlar. Ben böyle düşünüyorum

Yorum

Dolgu alanı kaç dönüm olacak bilginiz varmı?

Dolgu alanına göre sadece stadyummu yapılacak yoksa başka tesisler de yapılacakmı anlayabiliriz. Otogar kesinlikle olmalı
                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar fore kazıksız olur mu. Oraya stat tesis yapıyorsunuz. Taş doldurursanız çökmeler sürekli olur. En ufak bir fabrikada bile forekazık sistemi kullanılmaktayken orada kullanılmaması bana tuaf geliyor. fore kazık sistemi çökmeleri engeller ve dolgu ile zeminin bütünleşmesini sağlar. Ben böyle düşünüyorum

Katılıyorum, forekazık olmadan nasıl olacak. Sahil yolunun bazı yerlerinde bile fore kazık varken yerleşim alanı olacak bir yere kayayla dolgu ne kadar sağlıklı olacak.

Yorum

• Kimler katılacak ihaleye belli mi? Talep nasıl?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• fore kazik su alir.. denizin icinde.. icindeki demirler 1 seneyi bulamz cürür.. Sonra anlatiriz dede olunca.. Bak oglum Trabzon'da Türkiye'nin en güzel Stadyum'u vardi, ama deniz götürdü diye..

Kaya taslar kaymaz Kaya taslar insaat isinde en cok tercih edilen ve en saglam insaat temelidir..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fore kazik su alir.. denizin icinde.. icindeki demirler 1 seneyi bulamz cürür.. Sonra anlatiriz dede olunca.. Bak oglum Trabzon'da Türkiye'nin en güzel Stadyum'u vardi, ama deniz götürdü diye..

Kaya taslar kaymaz Kaya taslar insaat isinde en cok tercih edilen ve en saglam insaat temelidir..

Sağlamsa sorun yok,projenin içeriği ne bu çok önemli özellikle terminal kesinlikle olmalı.
                        Mevcut terminalin halini biliyoruz.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          manısa macında cektıgım panaroma resim...

gözünü yidiklerim sağ taraf çitliyor yine

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fore kazik su alir.. denizin icinde.. icindeki demirler 1 seneyi bulamz cürür.. Sonra anlatiriz dede olunca.. Bak oglum Trabzon'da Türkiye'nin en güzel Stadyum'u vardi, ama deniz götürdü diye..

Fore kazık suyun içinde kalmıyorki ayrıca fore kazıksitemindede kayalar kullanılacak farkı yokki sadece dolgu ile zemini bütünleştirmek için. Dişçilerin yaptığı kanal tedavisi gibi düşünün onun gibi bir şey. fore kazık yapmazsan asıl deniz o zaman götürür

Yorum

• Ayrıca fore kazık sistemi denizdede kullanıyor.

Yorum

• İlk olarak silentpain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gözünü yidiklerim sağ taraf çitliyor yine
                                Bence Yönetim bu konuya el atmalı; HES'lerden değil, stadta yenilen çekirdeklerden elektrik üretmeli. Felaket bir enerji var orada.
                                KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X