başbakan recep tayyip erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi.. :
-stadı bilerek yapmıyoruz 2061i bekliyoruz ki bi anlamı olsun trabzon taraftarının içi rahat olsun...
kaynak .................
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
başbakanın icraatlarını severim politikacı kimliğinide severim. hatta referandmdada evet dicem ancak bu stad işinde hiçte samimi görmüyorum. türkiyenin belkide en büyük projesi olucak bitince dünya bu stadı konuşacak olmasına rağmen hazır bulmuşlar seçim maddesi kulansın dursunlar =)
ortada proje yokken nasil ihale oluyor anlamiyorum
proje var renkdas, yapan bulunamadi, simdi TOKI yapacak ama ne zaman görecegiz...
Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
- Heytt Be Projeyi kes..Akyazı Harikalar Diyarı Mübarek..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
memlekete stad yapılacağı muhakkak
artık 5 yıl mı bekleriz 10 yıl mı bilemem
ancak yapılması planlanan stadın olimpik tarzda oluşu en büyük sorunu teşkil ediyor
kimse o stadda atmosferden taraftar baskısından bahsedemez
hiçbir zaman avni aker'in havası olmaz orda
ayrıca bu projenin 2016 yılına yetişme ihtimali olduğuna inansalardı avrupa şampiyonasına aday şehirler arasına koyarlardı memleketi bilinçli olarak aday yapmamazlık yapmazlar heralde dimi öyledir !!!
yapılması düşünülen proje bu değil.bu alan 1000 dönüm gibi bişey şimdi doldurulması düşünülen alan 600 dönüm.
gemi şeklindeki proje resimden ibaret sadece
Misine birilerinin yalakalığını yapıyım diyerek hovardalık yapacağına başbakanımızdan yaptığım alıntıyı oku? siyasi görüşünüz ve meşrebinizi memleket meselesinin önüne geçiyorsa boşuna burayı işgal etmeyin...Stad projesini Nuri albayrak ortaya atmıştır ve Başbakanımız Trabzon modern imkanlara kavuşsun diye zimmetine geçirmiştir yani bunun neresi umut tacirliğidir.
Başbakanımız işadamlarının projeye duyarsız kalması sebebi ile stad hususunda eleştiremeyiz benim içinde geçerli olan sözü 2010 haziran ayında mitinginde verdiği konuşmadır ve 2 yıl içinde gerçekleştirileceğini ümit ederek konuya son noktayı koyuyorum.
Stadı iş adamları yapacaksa her mitingde neden başbakan söz veriyor bıraksında iş adamları söz versin.
İş adamlarına yaptıracaktık onlar duyarsız kalınca yapamadık gecikti gibi bahaneler gülünçtür.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum