Türk futbolu sınıf atladı ? Hayırdır Dünya kupalarına mı katılır olduk, elit takımlara oyuncu verir mi olduk? Bayılıyorum bu gerçekci olmak lazım adamlar çalışıyor muhabbetine. Proje büyük ya da değil öyle ya da böyle 3 senedir ihaleye bile çıkmadı. Ben Akyazı projesinin yalan olduğu kanısındayım. Yapılacaksa sadece stad yapılacak ve bu öle 3-5 senede bitmeyecek. Konu aynı ama algı farklı bünyede. 2015 te olur yaşarsak bakalım. Eğer ancak o günlerde biterse kimse gelip buralardan bakın sözlerini tuttular demesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildidemekki projenin içerini tam bilmiyorsun suanda proje dunyanın en buyuk 2.projesi olarak gözüküyor sen nası hemen yapılmasını bekliyorsun emin ol onun ekonomik gucu ayarlanmadan yapılmaz da dogru baslanmaz stada
bu kadar buyuk bir projenin de öle hemen baslamasını beklemeyelim lütfen
ilave:ben bu hukumet yapacakdır diyorum cunku diyerleri hiç samimi gelmiyor bana eski seneryoları yapıolar aynı sekilde oy almaya calısıyolar neyse da siyaset yapmayalaımkazanan trabzonsporumuz olsun
Dünyanın en büyük 2. projesi derken
Eski senaryodan dediğin, bu hükümet 8 senedir başımızda...Çok net hatırlamasam da 4-5 senedir bu stad sözü veriliyor...Diğerlerini bilmem ama bunlar verdikleri sözden yükümlüler...Nasıl olsa yapılır gibi bir mantıkla hiçbir yere varamayız...Adam söz verdi yapar diyorsunuz...Bu adam siyasetçi, söz verecek elbette...Tamamen dürüst, her verdiği sözü yapan bir siyasetçi olduğuna inanıyorsanız size tatlı rüyalar diliyorum...Talep etmeliyiz, hakkımızı aramalıyız, sözlerini hatırlatmalıyız...Eğer yapmazsak bu projenin ertelenmesinden bizzat biz sorumlu oluruz...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Bu kadar lafa ülke kurulurdu !
Kimsenin bişi yapmaya niyeti yok. Saf gibi adammı değilmi ayırt etmeksizin makamda oturanların ağızlarından çıkacaklara inanıyoruz. Bu başlık da hala neden açıktır anlayamıyorum ? Yıllardır açık bu başlık. 503 sayfa yorum yapılmış ! Tek bir SOMUT gelişme oldu mu acaba ? Neden kapatmıyoruz ki ?
Yorum
-
Bu başlık her daim bir miktar aqp yandaşı barındırıyor, ya kapatılsın ya da ilaçlayalım bu başlığı.
Trabzon'a en az 5 yıl daha stad falan yapılmayacak, çivi bile çakılmayacak, kendimizi kandırmayalım.
Güneydoğu subasman seviyesinde ölü fabrika yatırımları ile doludur, milleti yemeyin buralarda..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
Şanlıurfa Gap Arena. Bir daha ne zaman maç oynanak acaba? birde kaç kişiye oynanacak 1000 kişiye mi?
Yazık bu ülkenin parasına, yazıkları olsun o parayı çarçur edene.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞanlıurfa Gap Arena. Bir daha ne zaman maç oynanak acaba? birde kaç kişiye oynanacak 1000 kişiye mi?
Yazık bu ülkenin parasına, yazıkları olsun o parayı çarçur edene.
urfaspor maclari tsldeki bircok takimdan bile fazla seyirci onunde oynuyor. yani halkin stada ve takima ilgisi mevcut
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şanlıurfa Gap Arena. Bir daha ne zaman maç oynanak acaba? birde kaç kişiye oynanacak 1000 kişiye mi?
sahsen urfada oynansa daha güzel olurdu bence ama onu düsünecek zihniyet yok tff de. ne varsa yoksa istanbulda olsun istiyorlar
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
KUTADGU
Ben kendi adıma geçen hafta içerisinde Akyazı civarına 2 (iki) adet ve yaklaşık olarak toplamda 30 (otuz) santimetre küp boyutunda taşlar atarak dolgu işlemine katkıda bulundum.
Burada boş boş "Yapmazlar, etmezler" muhabbeti yapan arkadaşları da göreve çağırıyorum. Yazmakla olmaz bu işler.
Benim gibi ellialtımilyar daha insan olsa yarın biter bu dolgu işi.
Herşeyi devletten beklemeyin.
Yorum
-
- Hayırlı Olsun Arkadaşlar Vasıtasıyla Dolgu Başlamış , Fazla Sürmez Bitmesi , Acaba Üstü Kapalımı Olucak Onu Merak Ediyorum Ben!!!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hayırlı Olsun Arkadaşlar Vasıtasıyla Dolgu Başlamış , Fazla Sürmez Bitmesi , Acaba Üstü Kapalımı Olucak Onu Merak Ediyorum Ben!!!Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleromanya ya karsi hazirlik maci var 11 agustosta. tabiki macin oynanacagi yer istanbul olarak belirlenmis. stad olarakta fb nin stadi.
sahsen urfada oynansa daha güzel olurdu bence ama onu düsünecek zihniyet yok tff de. ne varsa yoksa istanbulda olsun istiyorlar
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Pelitli Spor Salonundan resimler yokmu? Trabzonspor Medical Parkin oynayacagi stad..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum