Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Su bulunduklari yer en az 20 metre derinligindedir...Bu kadar yeri ne ile ve nasil doldurmayi düsünüyorlar...?

Bana cok tehlikeli gibi geliyor. Üstelik dogayi neden bozarlar anlamis degilim.

Trabzon'da Stat icin yer olmayabilir ama Trabzonun biraz disinda da mi yer yok..?

Biraz sehir merkezine uzak olsa ne olacak ki..??

Deniz altının 40-50 metre derinliğine kadar daha doğrusu kayaya ulaşıncaya kadar kalın kolanlarla inilecek aynı şekilde kolonlar birbirine bağlanacak yapılmak istendikten sonra herşey yapılır.
    Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Deniz altının 40-50 metre derinliğine kadar daha doğrusu kayaya ulaşıncaya kadar kalın kolanlarla inilecek aynı şekilde kolonlar birbirine bağlanacak yapılmak istendikten sonra herşey yapılır.
      Kolon neki..?

Yanliz Trabzonun disinda mutlaka yapilacak bir yer bulunabilirdi...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kolon neki..?

Yanliz Trabzonun disinda mutlaka yapilacak bir yer bulunabilirdi...

Kolona kiriş diyelim binalar da olan, tabi çok daha kalın olanı.
        Karayollarında çalışan tanıdığım vardı ordan biliyorum deniz nasıl dolduruluyor.

En uygun yer benim görüşüme göre sanayi sitesini ordan kaldırıp stad ve sosyal tesilerin yapılmasıydı bu şekilde şehir içinde kötü görüntü oluşturan sanayiden kurtulmuş olurduk.
        Bizim görüşlerimiz bişey değiştirmiyor tabi, akyazıdır gidiyor ne olacağını zaman gösterecek.
        En son mavituğ tarafından düzenlendi; 17.04.2010, 02:23.

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kolona kiriş diyelim binalar da olan, tabi çok daha kalın olanı.
          Karayollarında çalışan tanıdığım vardı ordan biliyorum deniz nasıl dolduruluyor.

En uygun yer benim görüşüme göre sanayi sitesini ordan kaldırıp stad ve sosyal tesilerin yapılmasıydı bu şekilde şehir içinde kötü görüntü oluşturan sanayiden kurtulmuş olurduk.
          Bizim görüşlerimiz bişey değiştirmiyor tabi, akyazıdır gidiyor ne olacağını zaman gösterecek.
          ..........................
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Sami Yen'i Trabzonlu aldı

Ali Sami Yen Stadı ihalesini Nurol Gayrimenkul ve Aşçıoğlu İnşaat ortak girişimi 416.5 milyon lira ile kazandı.

İşte ihaleyi kazanan firma TOKİ'nin yaklaşık 1 milyar dolar gelir beklediği Ali Sami Yen Stadı ihalesini Nurol Gayrimenkul ve Aşçıoğlu İnşaat ortak girişimi 416.5 milyon lira ile kazandı.

407 milyon liradan başlayan ihaleye Özyazıcı İnşaat ile Nurol Gayrimenkul ve Aşçıoğlu İnşaat ortak girişimi katıldı.

İhale hızlı bir şekilde giderken 416 milyon lirayı geçince önce Nurol-Aşçıoğlu, arkasından da Özyazıcı İnşaat mola aldı. Özyazıcı, moladan dönüşte yeni bir teklif vermeyeceğini açıklayınca ihaleyi 416.5 milyon liraya Nurol-Aşçıoğlu ortak girişimi aldı.

AŞÇIOĞLU: ALMAMIZ GEREKİYORDU, ALDIK

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, ihalenin ardından yaptığı açıklamada, daha önce de Ali Sami Yen'in yanındaki Likör Fabrikası arazisini 415 milyon 750 bin liraya aldıklarını hatırlattı. Aşçıoğlu, "aslında Ali Samiyen arazisinin değeri 250 milyon TL. Fakat TOKİ bizim buraya ihtiyacımız olduğunu bildiği için fiyatı yüksekten çıktı. Bizim iki yeri birleştirip daha geniş bir alan yaratmamız için bu ihaleyi almamız gerekiyordu ve aldık" dedi. Aşçıoğlu, ihaleyi yüksekten aldıklarını ancak önemli olan İstanbul'un kazanması ve eşi olmayan bu bölgeye eser bırakmak olduğunu kaydetti. Aşçıoğlu, "Biz yüksekten aldık ama bizim bakış açımız şudur: Önemli olan İstanbul, önemli olan ülkedir, gerisi teferuattır..." dedi.

34 bin 640 metrekare büyüklüğünde bir arazi TOKİ, 34 bin 640 metrekare büyüklüğündeki Ali Sami Yen Stadı arazisini daha önce Seyrantepe Spor Kompleksi projesiyle birlikte değerlendirmişti. Ancak Seyrantepe stadı inşaatında yaşanan gecikme sonra ihale iptal edildi ve spor kompleksinin yapım işi ile Ali Sami Yen arazisine yapılacak ticari kompleks işi birbirinden ayrıldı. Yeni imar planına göre stadyumun 10 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak kalacak. Geri kalan 23 bin 500 metrekare araziye de ofis ve rezidans şeklinde dizayn edilecek.
            Ben orda Trabzonlu göremiyorum memleketine çivi çakmamış insanlar Trabzonlu olamaz.
            Ancak asilmilasyon geçirmiş Trabzonluluktan İstanbulluğa geçmiş olabilir.

Yorum

• Bir cevreyi bozmadik. Bir Karadeniz kalmıstı zaten bosmadikları
              Gerci bu statd bitmez. 3 senedir anca daha proje.
              Secim zamani gelir yaptik yapıyoruz bitiyor. Ts sampiyon derler.
              Bizim Trabzpnda Ts sevdasina basar oylari.

Dreler ya herkes hak ettigi gibi yonetilir.
              13 Vitor Hugo

Yorum

• bende varım bende Bende Avni Akerin yıkılıp yerine yenisinin yapılmasını istiyorum, Akyazı'ya hayır

neden hayır yazdığımı da açıklayayım, oraya sadece stadyum yapılacak projenin tamamının yapılmayacağını herkes biliyor, gerçi ben stad yapılacağına da inanmıyorum ya
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Akyazı yapılabilirse en iyisi olur çünkü konu sadece stadyum değil yeni bir terminal antrenman tesisleri konaklama birimleri gibi ek kazanımların yanında burası için verilecek yerlere de yeni yatırımlar yapılacak.Bu küçük bir proje değil Trabzon ekonomisine büyük bir katkıdır.Akyazı yapıldıktan sonra orası özen gösterilirse şuan ki halinden bilre güzel olabilir.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• talimat ve sondaj stadının yapımında hala sondajlama yapılıyor mu? var mı bi gelişme?
                    #LiverpooL#
                    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Bu hükümet 2011 yılında seçim olduğu için seçim bitene kadar sondajlama yapar seçim bitincede bize sondajlamaya devam eder yahu kaç senedir yapılacak kimi kandırıyo bunlarbe hele belediye seçiminde kesindi hane ne oldu bıraksınlaryahu artık kanacak kadar salak değiliz yaparlarsada sağolsunlar deriz zaten söz verdiler ama heryerde bol keseden söz veriyolar açılım yapmaya devam etsinlerde şu final maçını p.ç ettiler urfaya doğuya yalakalık yapacaklarya adam derim size delikanlıysanız ilk resmi milli maçı diyarbakırda oynatın!!!

Yorum

• Enteresan bir milletiz, vesselam ...
                        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          talimat ve sondaj stadının yapımında hala sondajlama yapılıyor mu? var mı bi gelişme?
                          herhalde sondaj bir günde bitmez.baya sürer gibi geliyo..ha sürmesede bir şekilde sürdürttürürler

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herhalde sondaj bir günde bitmez.baya sürer gibi geliyo..ha sürmesede bir şekilde sürdürttürürler
                            orasından şüphem yok ztn
                            #LiverpooL#
                            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• boyle olmasını istiyorum
                              En son trabzonspor10 tarafından düzenlendi; 17.04.2010, 13:43.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Petrol arama sahalarının Trabzon kıyıları ile ilgisi yok . Kabaca Kastamonu açıklarından başlayıp Sinop'a kadar uzanıyor .

Kaldı ki sondaj platformlarını o kıyılara yaklaştırmanız mümkün değil . Petrobras'tan kiralık sadece bir platform faal durumda , o da yer katmanının binlerce metre altında araştırma yapıyor .

Herkes aklına geleni yazınca ortaya çok komik şeyler çıkıyor .
                                Yahu ben latife yapmıştım. O kadar kıyıya yakın bir yerde petrol çıkmayacağını biliyoruz her halde.
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X