Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende bişi hareket var sandım ,ortalık tozduman ben kaçar,,

Yorum

• Kardeşim bak zorla takmışlar, adam siyasetçi takımla makımla ne işi olur.
      Baykal'da trabzonsporlu değil Erdoğan'da banane zaten olmasınlarda. Ama Trabzonspor atkısıyla miting vermek falan yanlış şeyler, Sen siyasetini yap bırakın Trabzonspor'un yakasını.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Trabzonsporu siyasi görüşleri doğrultularıda kullananlar kimler? Biz Trabzonspor üzerinden siyaset yapsak ne olur ki ne çıkarımız olur, bunu çıkar amaçlı yapanların kim olduğu belli.
        Ben şunu derim adama ! Sen 2016 aday kentlerine Trabzon'u koyma elien fırsat geçmişken stad yapmayı reddet. Sonra büyük tepkiler al, Trabzon halkını doğrudan karşına al Trabzonspor'a yapılan haksızlığın Trabzon'a yapılan haksızlık olduğu ortaya çıksın. Sonra yine Trabzonspor atkılarıyla stad sözleri ver. Yermiyiz? Yemeyiz!
        Ben Sayın Canalioğlunu bu yüzden çok severim, Trabzonspor'un içinden bir kişi olmasına rağmen Trabzonspor üzerinden siyaset yapmamıştır.
        Yapan muhalefet, başbakan, şarlatan kim mevki makan ne olursa olsun karşımda olur.
        Trabzonspor siyasetten çok büyüktür.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Stadyum yapılacak...Ben kefilim ...Yahu germeyin ortamı...Servet hocam bence o mesajı değiştiriverin...

Diğer yandan böyle bir başlığa "siyaset girmesin" demek çok anlamlı değil...Stadı kim yapacak? Bu işin iradesi kimin elinde? Nasıl girmeyecek siyaset ki? Trabzonspor'un futbolcusu belediye başkanı olmuş, kaptanı ve başkanı bakan olmuş...Mümkün mü siyaset girmemesi....Kelimeleri özenle seçtikten sonra girsin siyaset ne olur ki?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi
            ...türkçeyi öğren de öyle yorum yap....sivas maçında sahaya dalıpta koca sezonumuzu mahveden de delikanlı mıydı ???
            Herhalde bu forumda Türkçe ile ilgili konuşacak en son insan sizsiniz.Kelime anlamı başka Türkçe başka bir şey.Yazınıza bir bakın büyük harflere noktalama işaretlerine falan Türkçe'niz mükemmel
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Servet o zaman isim vererek yapacaksın bunu öyle ortaya nadan demekle olmaz bu iş.

Yorum

• Bu işin sağına dokunsan soluna dokunsan siyaset kokuyor, konuşmalar elbet siyasete kayıyor ancak dozunu aşırmadan, kişi apachiliğine dökmeden Trabzonspor taraftarı kimliğini kaybetmeden yorum yaparsak burda kimse kimse ile uzun soluklu tartışmalara girmez.
                Burda başbakan ile anti-başbakancının tartışmasının stad projesiyle hiç bir alakası yoktur direk Siyasal görüş tartışmasıdır. Bizim projenin takipçisi olarak kalmamız gerekir, Bunu başbakanın Trabzon halkına verdiği bir söz olarak düşünelim, yoksa bu gidişle Stadyum Projesi, Siyaset Meydanına dönecek.
                Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadyum yapılacak...Ben kefilim ...Yahu germeyin ortamı...Servet hocam bence o mesajı değiştiriverin...

Diğer yandan böyle bir başlığa "siyaset girmesin" demek çok anlamlı değil...Stadı kim yapacak? Bu işin iradesi kimin elinde? Nasıl girmeyecek siyaset ki? Trabzonspor'un futbolcusu belediye başkanı olmuş, kaptanı ve başkanı bakan olmuş...Mümkün mü siyaset girmemesi....Kelimeleri özenle seçtikten sonra girsin siyaset ne olur ki?
                  Erdal neye kefilsin dostum.Yapılacak bizde biliyoruz bunu.En az 4 yıldır konuşuluyor bu şimdi de ortaya bir laf atıldı dozerler başladıktan 2 yıl sonra bu nasıl bir söz sen anlıyabildin mi? Yapmak zorunda değil ki yapmasın ama kimseyi de kandırmasın sıkıntı bu.

Yorum

• Şenol abi ben de çok dikkat etmem imla kurallarına...Genel olarak kurallara uymama hakkını nerde bulrsam kullanırım ....

Stadyum meselesinde hükümet gecikmiştir. Bunun sebeplerinin bir kısmı benim bildiğim kadarı ile makul bir kısmı değil...Eleştiriyi hak ediyor mu evet?

Ama Allah için şimdi Volkan başkan atkı takınca sorun olmuyor mevcut başkan takınca geyik mevzu oluyor vakaları gördüm ben forumda...Orta yol bulmak lazım...

Vicdan imanın yarısıdır demiş eskiler, vicdanı elden bırakmamak lazım...İman kısmına karışmam
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ne Siyasetmis Arkadas. Köye Findik dibi esmeye gittim, kendi Amcama Muhtarlik oyunda Oy veremedim. Hayatimda Chp dahil, hicbir partiye kendimi yakin hissetmedim.

Ama burda bizi Aptal yerine koyan, bizi alenen kandiran, bize Söz verip, Laf cambazligi yapip, Trabzonsporun sirtindan rant edinen, Sondaj Mondaj diye bizi Oyalayan her Müesesseye Saygim sifir.

Ben hakkimi ariyorum. Eger bu Yalanlar belirli bir Partide Toplaniyorsa, ona yüklenirim Taraftar olarak. baskalarinin o Partiye Oy vermesi beni baglamaz.

Ömrü hayatinda Siyasete ilgi duymayan, Kutuplasmaya karsi olan, "Yobaz" ve "Dinsiz" lafindan nefret eden, Alman Pasaportu tasisada, Mesut Özil gibi devsirme olmayan, Izzet!
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ohoo seviye yerlerde bir sakin olun yav siyasi görüşlerinizi körü körüne savunulacak yer mi burası?Hükümet yavaş davranmıştır ama en kısa zamanda dozerler çalışmaya başlayacak dedi bize düşen şu anda bu sözün takipçisi olmaktır ki bu kısa sürede yaz sonunu bulmaması gerekir.Hükümete verilen son bir şans olarak bakalım buna ve ondan sonra gerekli tepki neyse sonuna kadar verelim.Siyasette zaten seviye yerlerde burda başbakanı savunacam diye iyice seviyeyi düşürmeyin koca koca adamlarsınız ayıptır.Eğer siyasi kimliğiniz Trabzonsporluluğunuzdan önde geliyorsa da bir zahmet başka yerlerde arayın şansınızı.

Yorum

• Ben kimseye imla kurallarına dikkat et demedim ki Erdal.Hoş edilirse çok da güzel olur.Sadece Türkçe ile ilgili gönderme yapan arkadaşa bundan bahseden kişinin buna uyması gerektiğini söyledim.Bu konuda bile savunulacak bir şey buluyorsun ya Erdal pes diyorum sana Bence hiç gerek yok eleştirir gibi yapıp savunmaya mal ortada Erdal Kardeşim.Sorun tutulmayan sözler ve insanların buna verdiği tepkiler gerisi laf-ı güzaf.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ohoo seviye yerlerde bir sakin olun yav siyasi görüşlerinizi körü körüne savunulacak yer mi burası?Hükümet yavaş davranmıştır ama en kısa zamanda dozerler çalışmaya başlayacak dedi bize düşen şu anda bu sözün takipçisi olmaktır ki bu kısa sürede yaz sonunu bulmaması gerekir.Hükümete verilen son bir şans olarak bakalım buna ve ondan sonra gerekli tepki neyse sonuna kadar verelim.Siyasette zaten seviye yerlerde burda başbakanı savunacam diye iyice seviyeyi düşürmeyin koca koca adamlarsınız ayıptır.Eğer siyasi kimliğiniz Trabzonsporluluğunuzdan önde geliyorsa da bir zahmet başka yerlerde arayın şansınızı.
                            İlker Kardeşim senin sınırın demek ki 3.Ben ilk verilen sözün önemli olduğunu düşünüyorum ve onun takipçisi oluyorum ama emin ol ki 4. sözde gelecek bakalım gene takipçisi olacak mısın

Yorum

• Servet, hocam bir pardon deyiver yahu...Greksiz bir kelime idi o...Engin mesela sen de pardon deyiver...Faruk bey öyle yandaş mandaş işlerine girmez...Ankara'da şöyle denir mesela Faruk bey'in yandaşları muhalefet partililer ....

Türkiye'de siyaset bir zenginleşme aracımıdır? Evet hala öyledir...Bunu engellemenin yolunu konuşmak isterdim mesela...Ama yasak

Yorum

• Servet abi, bu ülkede halkın sesiyle yöneticilerin sesi bir değil o yüden tepki yok.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X