Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konu ilk olarak 2004 ya da 2005 yılında açıldı Atay Aktuğ döneminde

24 saat yaşayan stad projelerimiz, uzay mekiği görünümlü maketlerimiz vardı bizim

edit: üşenmedim tozlu raflardan çıkardım başlığı http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=1039
    o zamanda ben uye degıldım
    u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar kendi zihnimde yapmış olduğum beyin fırtınası neticesinde şöyle bir sunum hazırladım.

Sunumu, Microsoft Power Point Viewer programı ile görüntüleyebilirsiniz:
      http://rapidshare.com/files/197967365/TrabzonAkyaz__305_Projesi.pps.html

İndirmeden bakmak isteyenler için:
      http://www.swfupload.com/view/117151.htm

Ne dersiniz Trabzonspor'a ulaştırmalı mıyım?

İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      proje gzll en az 2 yılda yapılır 2 yıl boyunca nerde oynicaz maçları... yavuz selimede 1 alteratif yapılması gerekio ayrıca..
      Kayseri de araziyi sattı lakin Atatürk Stadyumu yeni stat bitince yıkıldı. Anlaşmaları o şekilde ayarlayacaklar. Yavuz Selim de Akyazı arazisine taşınabilir.
      En son hknsngr tarafından düzenlendi; 14.02.2009, 18:34.

Yorum

• Kayseri de araziyi sattı lakin Atatürk Stadyumu yeni stat bitince yıkıldı. Anlaşmaları o şekilde ayarlayacaklar. Yavuz Selim de Akyazı arazisine taşınabilir.[/quote]

iyide zaten proje avni akerin üstünde nasıl yıkılmadan baslanıcak peki..
        TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• Ali kardeşim sen benim hazırladığım sunumu okudun mu, yoksa sadece fotoğraflarına mı baktın? Açık konuş, kızmayacağım. ççç

Şaka bir yana sunumda asıl hedef Akyazı'dır, Avni Aker'in yerinde yenilenmesi en son çaredir.

Kötü senaryo gerçekleşir de Avni Aker'i yerinde inşa yoluna gidilirse, zaten tribünler bölüm bölüm yıkılır. Önce maraton tribün yıkılıp 13-14 bin kapasiteli yenisi yapılır. Portatif kale arkaları söküldükten sonra çim saha yeni maratona göre konumlandırılır. Sonrasında şeref tribünü inşaa edilir. Yani toplam kapasite iki tribün ile dahi 26-28 bin arası olacak. Sonrasında istimlak gerektiren deniz tarafı kale arkası ve battı çıktı gerektiren yol tarafı kale arkası inşa edilir. Ancak tekrar ediyorum, önemli olan Akyazı'yı gerçekleştirebilmek.

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali kardeşim sen benim hazırladığım sunumu okudun mu, yoksa sadece fotoğraflarına mı baktın? Açık konuş, kızmayacağım. ççç

Şaka bir yana sunumda asıl hedef Akyazı'dır, Avni Aker'in yerinde yenilenmesi en son çaredir.

Kötü senaryo gerçekleşir de Avni Aker'i yerinde inşa yoluna gidilirse, zaten tribünler bölüm bölüm yıkılır. Önce maraton tribün yıkılıp 13-14 bin kapasiteli yenisi yapılır. Portatif kale arkaları söküldükten sonra çim saha yeni maratona göre konumlandırılır. Sonrasında şeref tribünü inşaa edilir. Yani toplam kapasite iki tribün ile dahi 26-28 bin arası olacak. Sonrasında istimlak gerektiren deniz tarafı kale arkası ve battı çıktı gerektiren yol tarafı kale arkası inşa edilir. Ancak tekrar ediyorum, önemli olan Akyazı'yı gerçekleştirebilmek.
            gzl abicim resimlere baktım avni akerin ortasında yeni bir stad projesi vardı... hiç de öyle yukardaki gbi olcak gibi durmuo ama eline sağlık gzl proje..
            TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gzl abicim resimlere baktım avni akerin ortasında yeni bir stad projesi vardı... hiç de öyle yukardaki gbi olcak gibi durmuo ama eline sağlık gzl proje..
              Teşekkürler kardeşim. Aynı arazide yeniden inşa söz konusu olursa, sponsor bulmak zorlaşır. Oysa sunumda bahsettiğim gibi Avni Aker ile dolgu işini halledip, 600 dönüm araziye kavuşunca, deniz kenarında yapılacak stada sponsorlar hücum eder. Üstelik 600 dönümün içerisine yapılacak otel ve alışveriş merkezine karşılık dahi stadı yaptırabilirsin. Kısacası bu bir yol haritası... Devlet finansmanı bahane ediyor, dolguyu ve stadı birlikte aynı firmaya yüklemeye çalışırsan kimse gelmez tabii. Benim sunumum farklı bir bakış açısını yetkililerin dikkatine sunuyor. Ha onlar bunları düşünemez mi diyebilirsiniz. Onlara yol göstermek benim haddime değil tabiiyki. Lakin benim yapmak istediğim, Trabzon'a stat yapılabilmesi için her yolun denendiğinden emin olmak.

Yorum

Teşekkürler kardeşim. Aynı arazide yeniden inşa söz konusu olursa, sponsor bulmak zorlaşır. Oysa sunumda bahsettiğim gibi Avni Aker ile dolgu işini halledip, 600 dönüm araziye kavuşunca, deniz kenarında yapılacak stada sponsorlar hücum eder. Üstelik 600 dönümün içerisine yapılacak otel ve alışveriş merkezine karşılık dahi stadı yaptırabilirsin. Kısacası bu bir yol haritası... Devlet finansmanı bahane ediyor, dolguyu ve stadı birlikte aynı firmaya yüklemeye çalışırsan kimse gelmez tabii. Benim sunumum farklı bir bakış açısını yetkililerin dikkatine sunuyor. Ha onlar bunları düşünemez mi diyebilirsiniz. Onlara yol göstermek benim haddime değil tabiiyki. Lakin benim yapmak istediğim, Trabzon'a stat yapılabilmesi için her yolun denendiğinden emin olmak.
                yalnız yasa değiştirilince dolgudan sonra oraya sadece spor kompleksi yapılmasına iizin veriliyor, başka bişe yapmak yasak
                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yalnız yasa değiştirilince dolgudan sonra oraya sadece spor kompleksi yapılmasına iizin veriliyor, başka bişe yapmak yasak
                  Yasa gereği zorunlu hallerde konaklama tesisi de yapılabilir. Avrupa 2016 Şampiyonası'nda Trabzon'un olabilmesi için otel ve yatak kapasitesini artırması gerekiyor. Bu da zorunlu bir hal oluyor sanırım.

Arkadaşlar Trabzonspor'un web sitesinde yer alan e-posta adreslerine bu sunumu yolladım ancak iletilmedi. Ne yapabiliriz başka, yardımcı olur musunuz?

Download: http://rapidshare.com/files/197967365/TrabzonAkyaz__305_Projesi.pps.html
                  Online: http://www.swfupload.com/view/117151.htm

Yorum

• Bakanımız faruk özak kanaltürkte konuşuyormuş demin stadyum hakkında
                    Elimde değil...

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakanımız faruk özak kanaltürkte konuşuyormuş demin stadyum hakkında
                      Ne demiş acaba stad hakkında ???
                      TrabzonspoR

Yorum

• Bu akşam bakanımız sayın Faruk ÖZAK'ı Kanaltürk programında izledim.
                        Konuşmalarına göre Akyazı için stadı yapacak firmaya Avni Aker,Yavuz Selim sahası,Kapalı spor salonu verilecek dedi.
                        Görüşmeler yerli ve yabancı girişimcilerle sürüyor dedi.Projenin fizibilitesi için çalışılıyor dedi.
                        Ayrıca 660 dönüm dogudan bahsetti.
                        Ayrıca Avni Aker'in kapalı otoparkı olmadığı için poligonun yıkılacağını söyledi.
                        Stadın tüm tribünlerinin üstünün kapatılacağını söyledi.
                        Hatta bu konuda yarın da bir toplantıdan bahsetti.

Bakanımızın konuşmaları içimdeki heyecanın üstünde biriken külleri biraz olsun araladı...
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Bence hiçbir ilerleme yok. Olan stada yapılacak yatırımlar bunun göstergesi
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fizibilitenin Türkçe karşılığı; yapılabilirlik. Devletimiz bu ekonomik krizde dolgu+stat işini tek bir firmaya yaptırabilirse helal olsun. Programı seyretmedim ancak TS-FAN arkadaşımızın anlattığı kadarıyla ise, yeni gelişmelere dair pek ipucu vermemiş Sayın Bakan.

Yorum

Fizibilitenin Türkçe karşılığı; yapılabilirlik. Devletimiz bu ekonomik krizde dolgu+stat işini tek bir firmaya yaptırabilirse helal olsun. Programı seyretmedim ancak TS-FAN arkadaşımızın anlattığı kadarıyla ise, yeni gelişmelere dair pek ipucu vermemiş Sayın Bakan.
                              Değerli kardeşim fizibilitenin anlamı dediğin gibidir.
                              Projelerde ilk şart da odur.
                              Bu proje ile somut bir gelişme olmadıkça böyle söylemek zorundadırlar.
                              Böyle konuşmaları doğaldır.
                              Ben de bu projenin ilk zamanlarında çok açık ve net ifadeler bekliyordum.
                              Artık öyle bir beklentim yok.
                              Ama bu projeyi bir şekilde yapacaklarına inanıyorum.
                              Kapılar arkasındaki ,arka plandaki çalışmalar biraz flu..
                              Öyle olmak zorunda.
                              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu akşam bakanımız sayın Faruk ÖZAK'ı Kanaltürk programında izledim.
                                Konuşmalarına göre Akyazı için stadı yapacak firmaya Avni Aker,Yavuz Selim sahası,Kapalı spor salonu verilecek dedi.
                                Görüşmeler yerli ve yabancı girişimcilerle sürüyor dedi.Projenin fizibilitesi için çalışılıyor dedi.
                                Ayrıca 660 dönüm dogudan bahsetti.
                                Ayrıca Avni Aker'in kapalı otoparkı olmadığı için poligonun yıkılacağını söyledi.
                                Stadın tüm tribünlerinin üstünün kapatılacağını söyledi.
                                Hatta bu konuda yarın da bir toplantıdan bahsetti.

Bakanımızın konuşmaları içimdeki heyecanın üstünde biriken külleri biraz olsun araladı...
                                asil denmesi gerekeni demiyorlar hic. kosu pisti olcakmi? olmicakmi?
                                en cok bu bizi ilgilendiren konu diye dusunuyorum.
                                trabzon gibi bir futbol kentine kosu pisti yapmak intihar etmek olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X