Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence akyazı inşaatı faaliyete geçerse kulüp akyazıdaki boş arazilerden arsalardan alıp geleceğe yatırım yapmalı o projeyle değer kazanır oralar
    oralar çoktan alındı kardeşim bazı devlet adamları tarafındaan...

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oralar çoktan alındı kardeşim bazı devlet adamları tarafındaan...
      hadi ya .... şaşırmadım

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hadi ya .... şaşırmadım
        Gebze YalovaHersek arasında kurulacak körfez köprüsü ve İstanbul İzmir arasını 4,5-5 saate indirecek transit yolun güzergahı için kurulan ekibin içinde yer alan , karayolları bölge müdürlerinden biri Altınova , Çiftlikköy , Orhangazi bölgelerinden binlerce dönüm arazi satın aldığı saptandı . Metrekaresi 1 tl den . Akrabaları tanıdık eş dost herkesin üzerinde arazi . O arazilerin değeri yer yer yüzlerce katı prim yapmış halde . Bu ülkedeki yüzlerce örnekten sadece biri . İşi abarttığı için devlet soruşturması sonucu biraz sıkıntı yaşadı . Son durumu takip edemedim , en son kısa süre açığa alındıktan sonra görevine geri döndüğünü hatırlıyorum .

Bu ülkede işler böyle yürüyor .
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 18:02.

Yorum

• bu stadaı neden akyazıya yaparlar anlamsı degılım şehiri nedne bu tarafa kaydırıyolar? yada neden akcaabatla birlestirmeye calışıyolar? neden trabzon rizeye dogru degılde akcaabata dorgu büyüyo?
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu stadaı neden akyazıya yaparlar anlamsı degılım şehiri nedne bu tarafa kaydırıyolar? yada neden akcaabatla birlestirmeye calışıyolar? neden trabzon rizeye dogru degılde akcaabata dorgu büyüyo?

Abi bisürü sorun varken ettiğin soruna bak
            FIRTINA

Yorum

• Trabzonspor bu hükümetin desteği ile stad sahibi olacağına hiç olmasın daha iyidir.
              Bi stad yapıp diğer yaptıkları şerefsizlikleri unutturmak kolay tabi balık hafızalı insanlara.
              Ama yemezler arkadaş.Boşuna uğraşmasınlar.
              Trabzonspor akıllı yöneticilik ve son zamanlardaki atılımları ile 10 sene içinde kendi modern stadını yaptırabilecek maddi güce rahatlıkla ulaşır.
              Ayrıca olimpik tarzda bir sahada bırakın bağırmayı borazanla tezahürat yapsanız bi noka yaramaz.
              Eğer yöneticiler gerçekten vizyon ve dik duruş sahibi iseler karıştırmazlar devleti de hükümeti de bu işe.
              Ondan sonra siyasetin oyuncağı olmaktan kurtaramazsın.Her seçim öncesi hükümet adayları antrenman esnasında dayanırlar kapına yalanmaya.

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu stadaı neden akyazıya yaparlar anlamsı degılım şehiri nedne bu tarafa kaydırıyolar? yada neden akcaabatla birlestirmeye calışıyolar? neden trabzon rizeye dogru degılde akcaabata dorgu büyüyo?
                vardır bi açıklaması elbet

yapılan strateji planlarında büyük ihtimal gelişme yönü olarak batı belirlenmiştir..

bunu belirlerken de bir sürü kriter ortaya sunulmuştur..

haa dersen ki var mı böyle bir strateji planı çoğu kent için mevcut ama trabzon için böyle bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum..

ki ktüde artık şehir ve bölge planlama bölümü olduğu için mutlaka bazı tezler vardır ama plan olarak resmi bir şey var mı bilmiyorum..
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiyedeki futbol kültürüyle almanyadaki bir değil.
                  Almanya seyirci bakımından dünyada 1. sırada bence.
                  Köy diye tabir edilen yerlerde bile stadlar full doluyor.
                  Türkiyede ise durum böyle değil.

Keşke seyirci babında almanyaya benzeseydik o zaman trabzon şehri 60 binlik stadı rahat kaldırırdı.Trabzona 60 bin kişilk stad yapmak istanbul atatürk olimpiyat stadı filmini tekrar çekmek demek.

Şuan ortalaması 15 olan avniaker yıkılıp yeni stad yapıldığında stadın ne kadarını dolduracaksınız?
                  Yeni ve güzel stad diye zor ama 10 bin kişi daha kombine vaya bilet alsa ortalama 25 bin olur.Hadi güzel stad diye dışardan da 5 bin kişi gelse 30 bin eder.

Bana göre en ideal rakam 35 bindir.Hadi biraz daha zorlayalım daha sonradan koltuk eklenecek yerlerin bırakılmasıyla 35+5 bin diyelim.
                  İhtiyaç halinde 5 bin koltuk daha konabilir.Snaırım uefa için de gerekli.
                  Bu şehir hiç büyümeyecek mi?

Yorum

• Bursa'nın stadı bile 40-50 bin kişilik olacak deniliyor koskoca Trabzon'un stadı 30 bin kişilik mi olacak ? Böyle yapacaklarsa hiç yapmasınlar istemiyorum !

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      slm arkadaşlar ben yapılacak yeni stadla ilgili ayrı bir konuya değinmek istiyorum stadın kapastesi kaç bin kişilik olacak bence en az 40bin kişilik olmalı bursa bile 35bin kişilk istiyor ne 30bin nede 50bin bize en uygun stad 40bin kişilk stad olmalı bu konuda taraftarım tavrı ve kararlı duruşu önemli olucaktır taraftarlarımızın bu konuda desteğni ve yorumlarını bekliyorum bizim takımımıza 40bin kişilik stad yakışır inşallah öyle olur.
                      bursa bile 43.000 yapacakken bizim 30.000 yapmamız eziklik olur.umarım bunu yöneticilerde biliyordur...

Yorum

• duygusal davranıp, bursadan aşşağı kabul etmeyiz deyip 50000 kişilik stadı, avrupa kupası ve derbiler dışında dolduramadığımız zamanki ezikliği nasıl kabul edeceksiniz?
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• 35.000-40.000 kişilik stad yeterlidir bana göre.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            duygusal davranıp, bursadan aşşağı kabul etmeyiz deyip 50000 kişilik stadı, avrupa kupası ve derbiler dışında dolduramadığımız zamanki ezikliği nasıl kabul edeceksiniz?
                            aynen katiliyorum
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• Gerekliliği belirleyen Bursada yapılan stadın kapasitesi . Yani ancak böyle mi savunabiliyorsunuz stad kapasitesinin yanlışlığını ...

Yuh diyebiliyorum ancak . Bu kadar olmamalı . İçine düşülen davranış hali oldukça onur kırıcı .

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                duygusal davranıp, bursadan aşşağı kabul etmeyiz deyip 50000 kişilik stadı, avrupa kupası ve derbiler dışında dolduramadığımız zamanki ezikliği nasıl kabul edeceksiniz?
                                50 bin çok olur ama en az 40 bin kişilik olmalı.

30 bin gerçekten çok az bizim için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X