İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoralar çoktan alındı kardeşim bazı devlet adamları tarafındaan...
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi ya .... şaşırmadım
Bu ülkede işler böyle yürüyor .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 18:02.
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stadaı neden akyazıya yaparlar anlamsı degılım şehiri nedne bu tarafa kaydırıyolar? yada neden akcaabatla birlestirmeye calışıyolar? neden trabzon rizeye dogru degılde akcaabata dorgu büyüyo?
Abi bisürü sorun varken ettiğin soruna bakFIRTINA
Yorum
-
Trabzonspor bu hükümetin desteği ile stad sahibi olacağına hiç olmasın daha iyidir.
Bi stad yapıp diğer yaptıkları şerefsizlikleri unutturmak kolay tabi balık hafızalı insanlara.
Ama yemezler arkadaş.Boşuna uğraşmasınlar.
Trabzonspor akıllı yöneticilik ve son zamanlardaki atılımları ile 10 sene içinde kendi modern stadını yaptırabilecek maddi güce rahatlıkla ulaşır.
Ayrıca olimpik tarzda bir sahada bırakın bağırmayı borazanla tezahürat yapsanız bi noka yaramaz.
Eğer yöneticiler gerçekten vizyon ve dik duruş sahibi iseler karıştırmazlar devleti de hükümeti de bu işe.
Ondan sonra siyasetin oyuncağı olmaktan kurtaramazsın.Her seçim öncesi hükümet adayları antrenman esnasında dayanırlar kapına yalanmaya.
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stadaı neden akyazıya yaparlar anlamsı degılım şehiri nedne bu tarafa kaydırıyolar? yada neden akcaabatla birlestirmeye calışıyolar? neden trabzon rizeye dogru degılde akcaabata dorgu büyüyo?
yapılan strateji planlarında büyük ihtimal gelişme yönü olarak batı belirlenmiştir..
bunu belirlerken de bir sürü kriter ortaya sunulmuştur..
haa dersen ki var mı böyle bir strateji planıçoğu kent için mevcut ama trabzon için böyle bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum..
ki ktüde artık şehir ve bölge planlama bölümü olduğu için mutlaka bazı tezler vardır ama plan olarak resmi bir şey var mı bilmiyorum..Hadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyedeki futbol kültürüyle almanyadaki bir değil.
Almanya seyirci bakımından dünyada 1. sırada bence.
Köy diye tabir edilen yerlerde bile stadlar full doluyor.
Türkiyede ise durum böyle değil.
Keşke seyirci babında almanyaya benzeseydik o zaman trabzon şehri 60 binlik stadı rahat kaldırırdı.Trabzona 60 bin kişilk stad yapmak istanbul atatürk olimpiyat stadı filmini tekrar çekmek demek.
Şuan ortalaması 15 olan avniaker yıkılıp yeni stad yapıldığında stadın ne kadarını dolduracaksınız?
Yeni ve güzel stad diye zor ama 10 bin kişi daha kombine vaya bilet alsa ortalama 25 bin olur.Hadi güzel stad diye dışardan da 5 bin kişi gelse 30 bin eder.
Bana göre en ideal rakam 35 bindir.Hadi biraz daha zorlayalım daha sonradan koltuk eklenecek yerlerin bırakılmasıyla 35+5 bin diyelim.
İhtiyaç halinde 5 bin koltuk daha konabilir.Snaırım uefa için de gerekli.
Yorum
-
İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm arkadaşlar ben yapılacak yeni stadla ilgili ayrı bir konuya değinmek istiyorum stadın kapastesi kaç bin kişilik olacak bence en az 40bin kişilik olmalı bursa bile 35bin kişilk istiyor ne 30bin nede 50bin bize en uygun stad 40bin kişilk stad olmalı bu konuda taraftarım tavrı ve kararlı duruşu önemli olucaktır taraftarlarımızın bu konuda desteğni ve yorumlarını bekliyorum bizim takımımıza 40bin kişilik stad yakışır inşallah öyle olur.
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduygusal davranıp, bursadan aşşağı kabul etmeyiz deyip 50000 kişilik stadı, avrupa kupası ve derbiler dışında dolduramadığımız zamanki ezikliği nasıl kabul edeceksiniz?25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduygusal davranıp, bursadan aşşağı kabul etmeyiz deyip 50000 kişilik stadı, avrupa kupası ve derbiler dışında dolduramadığımız zamanki ezikliği nasıl kabul edeceksiniz?
30 bin gerçekten çok az bizim için.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum