Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Procesi.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bencede Aynı yeri ama yıkılıp yeniden yapılması makul olanı.

Ama Tabakhanede olur olmaz değil

Bizde akyazı yapılmadan önce niye yapmıyorlar diyorduk.

Şimdi başka yere yapsınlar diyoruz.

Bu arada zağnos'u stres atma mekanı diye yaptılar.

Bir tane işletme(kafeterya tarzı) koyulmadı oraya güzelim mekan bomboş duruyor.

Arada 3-5 kişi köpeğini gezdiriyorlar.
      Aslında koyuldu, hatta sanırım satıldı bile (belki kiralandı), çünkü ilanları görmüştüm ama hizmet vermiyorlar nedense???

Bence de stadı Tabakhane'ye sokmaya gerek yok. İşin kötü tarafı, Akyazı'ya sunabildiğimiz alternatifler, çimentonun yeri, Tabakhane, vb. Şöyle ilk duyduğumuz anda ''Tamam, stadı buraya yapalım'' diyebileceğimiz bir boş arazimiz yok. Ya da var da görecek gözlerimiz yok.

TOKİ kenti dönüştüreceğim diye 100 milyonları eski binaları yıkmak için harcıyor ve sanırım Tabakhane'ye iş merkezi vb. bişeyler düşünüyorlar bu harcamalara biraz katkısı olsun diye.

Stadın Akyazı dışında bir yere yapılmasını istiyorsak, boş, masrafsız, stadın sığabileceği büyüklükte, Akyazı'dan daha uzak olmayan bir yer bulmalıyız. Kaldı ki, Akyazı projesi bütünüyle yapılacaksa hiçbir stad projesi bu projenin yerini tutmaz. Mümkünse, Akyazı diyorum.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zağnos tam anlamıyla bitirilmedi. Daha sahil ile birleşecek. Sonra derenin ıslah çalışması sadece Tabakhanede yok. Zağnos içinde aynı durum söz konusu.

Ayrıca bilmem bilgi sahibi olan varmı. Ankara Dikmen Vadisi Projesi Zağnos'un üst kısmı, yani Affan Kitapçıoğlu Lisesinin altında kalan büuük boş kısma aynen uygulanacak.
        Bina kısmı tamam da, binalar dışında kalan yeşil alan ve havuz kısımlarının Dikmen'deki kadar güzel olacağını sanmıyorum. Çünkü projenin tam ortasından Bahçecik'e çıkacak olan bir yol ve üstü açılacak olan Zağnos Deresi geçecek. Yani Dikmen'deki peyzaj çalışmasını yapacak kadar boş alan kalmayabilir Zağnos'da.

Yine de projeyi bir görmek lazım tabi, eğer Dikmen'e benzer bişey olursa ilerde oradan bir daire almaya çalışacağım

Yorum

• bi an yanlış başlıktamıyım dedim.
          konu güzel ama başlık yanlış sanırım
          Trabzondan Haberler başlığına daha uygun gibi.. Ganita da..
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi an yanlış başlıktamıyım dedim.
            konu güzel ama başlık yanlış sanırım
            Trabzondan Haberler başlığına daha uygun gibi.. Ganita da..
            Abi öyle bir dalıverdik, hep bordo61'in yüzünden, rahat bıraksana şu Tabakhane'yi

Yorum

• dubainin bulunduğu bölgeyi trabzonun bulunduğu bölgeyi bir tutmamak lazım...
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Başbakan, Avni Aker'in ve etrafının yıkılıp tekrar düzenlenmesini "60 yıllık yapılanma düzelmez, ben Trabzon'a modern bir stadyum yapılmasından yanayım" diyerek soğuk bakmış
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• millet dubai diyor ama dubaide dolgu çok daha zor
                  adamlar kaya bulamıyor ve komple kum ile o adaları yapıyorlar

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başbakan, Avni Aker'in ve etrafının yıkılıp tekrar düzenlenmesini "60 yıllık yapılanma düzelmez, ben Trabzon'a modern bir stadyum yapılmasından yanayım" diyerek soğuk bakmış
                    - Masala devam yani...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Son Zamanda Internete giremedim ne oldu simdi Akyazi yapiliyormu yoksa yapilmiyormu durum nasil ?
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son Zamanda Internete giremedim ne oldu simdi Akyazi yapiliyormu yoksa yapilmiyormu durum nasil ?
                        bir rivayete göre başbakan toki başkanına yapın demiş .tokide yakında ihaleye çıkaracakmış.tanıdık bir senaryo değilmi...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir rivayete göre başbakan toki başkanına yapın demiş .tokide yakında ihaleye çıkaracakmış.tanıdık bir senaryo değilmi...
                          ''yakında'' değil ''önümüzdeki günlerde''. Böylesi daha etkili oluyor

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son Zamanda Internete giremedim ne oldu simdi Akyazi yapiliyormu yoksa yapilmiyormu durum nasil ?
                            TOKI baskanina sorun

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TOKI baskanina sorun
                              sadri şener demesin sonra toki başkanına ulaşamıyorum...

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 senedir konuşulan proje için elimizde olan sadece maket ve birde koskoca deniz.

3 senedir bir arpa boyu yol alamamışız. Hâlâ daha yapılacağını sanıyoruz
                                2 sene öncesinden bir yorum.değişen tek şey 3 sene 5 sene oldu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X