Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benım korkum bıze sıtad yap mamalarında degıl derler akyazıyı yapıcaz bı yaparlar bıter ama heryerı dandık olur kalıtesız olur benım korkum orda
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Yıllar öncesinden stad fizibilite çalışması,
      Tunga Abi'nin Man At Work projeside uygulanabilir bence.

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benım korkum bıze sıtad yap mamalarında degıl derler akyazıyı yapıcaz bı yaparlar bıter ama heryerı dandık olur kalıtesız olur benım korkum orda
        aynen kayseri kadir has gibi

stad isinden fazla anlamayanlar icin dis görüntüsüyle bakinca modern stada

benziyor ama aslinda yeni olmasina ragmen cok dandik bi stad

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benım korkum bıze sıtad yap mamalarında degıl derler akyazıyı yapıcaz bı yaparlar bıter ama heryerı dandık olur kalıtesız olur benım korkum orda
          Projede kullanılacak malzeme ve detaylar belli olsa gerek.Yapılacaksa eğer bu riski göze almazlar heralde.
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Projede kullanılacak malzeme ve detaylar belli olsa gerek.Yapılacaksa eğer bu riski göze almazlar heralde.
            alırlar alırlar sırf ıste sıtad yaptık susun artık demek ıcın tahtadan bıle yaparlar
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yıllar öncesinden stad fizibilite çalışması,
              Tunga Abi'nin Man At Work projeside uygulanabilir bence.
              o başlıkta bunun gibi çok foto var. başlığa her girişimde ortalamanın üzerinde gülüyorum he defasında
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen kayseri kadir has gibi

stad isinden fazla anlamayanlar icin dis görüntüsüyle bakinca modern stada

benziyor ama aslinda yeni olmasina ragmen cok dandik bi stad
                geçen sene bir lig maçı oynanırken asansör boşluğuna bir kişi düşüp vefat etmiş. Ne medyada bir haber duydum nede bir özür kınama gibi bir yazı. Anlattıklarına göre asansör boşluğunu insan gitmesin diye engelleyecek bir işaret falanda yokmuş o zamanlar.
                t @Selim_Turan

Yorum

• Millet kazma derdinde..

Ula denize kazma mı vuracaz

Yorum

• İlk sayfadan başlayarak bu başlığı okuyun hep aynı haberler sözler oldu oluyor dolgu başlıyor izin alındı gibi palavraları göreceksiniz değişen hiçbirşey yok.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bir gün kazma kürek alıp gitmek lazım aslında.

Yorum

• 1996'dan beri hep Trabzon'un Avni Aker'e sığmadığı ve yeni bir stadyum yapılacağı söylenir. Ama hep söylenir sadece. Kimi Avni Aker'i yenilemek ister kimi ise denizi doldurmayı. Ama gelin görün ki hiçbir adım atılmaz Akyazı'da dolaşan 2 tane balıkcı teknesi dışında.

Şuna adım gibi eminim ki Trabzona stad yapılmayacak, en azından kısa vadede. Eğer böyle bir düşünce olsa Trabzon 2016'ya alınmaz mıydı? Enayi mi bu hükümet yepyeni bir stadyum yapacağı şehri 2016'ya aday göstermeyecek kadar?

Şu andan itibaren atılacak her adım 2011 seçim yatırımından başka birşey değildir. Öyle bir halkımız var ki yarın seçim olsa gel bu akşam Akyazı'ya denizin ortasına stadyum yapacağım diye 2 kamyon toprak dök, yarın %70'le çıkarsın bu şehirden.

Ben şahsen bu dönem almayacağım. 2011'e kadar yeni yapılacağı söylenen stadyumda maç izlemeden yemeyeceğim. Bu da mümkün olmayacağına göre, ben yokum!
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• stad yoksa oy yok,parti farketmez....o kadar.
                          TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stad yoksa oy yok,parti farketmez....o kadar.
                            Katılmamak elde değil

Yorum

• ak parti suan herseyin farkinda eger stad olursa 1ci ili almis olur oyuzden basbakan zekidir neyaptigini bilen biridir blof yaptigini dusunmuyorum yapsada , kendi zararli cikar oyle deyilmi bakan sayin ozak
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1996'dan beri hep Trabzon'un Avni Aker'e sığmadığı ve yeni bir stadyum yapılacağı söylenir. Ama hep söylenir sadece. Kimi Avni Aker'i yenilemek ister kimi ise denizi doldurmayı. Ama gelin görün ki hiçbir adım atılmaz Akyazı'da dolaşan 2 tane balıkcı teknesi dışında.

Şuna adım gibi eminim ki Trabzona stad yapılmayacak, en azından kısa vadede. Eğer böyle bir düşünce olsa Trabzon 2016'ya alınmaz mıydı? Enayi mi bu hükümet yepyeni bir stadyum yapacağı şehri 2016'ya aday göstermeyecek kadar?

Şu andan itibaren atılacak her adım 2011 seçim yatırımından başka birşey değildir. Öyle bir halkımız var ki yarın seçim olsa gel bu akşam Akyazı'ya denizin ortasına stadyum yapacağım diye 2 kamyon toprak dök, yarın %70'le çıkarsın bu şehirden.

Ben şahsen bu dönem almayacağım. 2011'e kadar yeni yapılacağı söylenen stadyumda maç izlemeden yemeyeceğim. Bu da mümkün olmayacağına göre, ben yokum!

Bencede Cafer abi dediğin gibi 2 kamyon toprak döksünler Trabzonu alırlar.
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X