Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özak dün konuşmasında birçok yere stad yapacaz diyordu afyon Trabzon da bunların arasında felan dıyordu yalandan bıkmadı bunlar.

Yorum

• Bu masal başlığını kapatalım arkadaşlar...!!
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İstemiyoruz yapacağınız stadı Trabzonspor taraftarı üç beş kuruş toplar kendimiz yaptırırız stadımızı destek vermeyin devlet denen saçma kurumlar..
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• atalay abi haklı bu başlığı kapatalım bizim nasılsa adamımız yok federasyon başkanı izmirli izmire yeni stad var eğer spor bakanı trabzonlu olsaydı belki bizede stad yapılırdı kapatalım bu başlığı lütfen
          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Dün ntv sporda Bakan Faruk Özakla röportaj yapıyorlardı avrupa şampiyonası düzenlememizle ilgili olarak stat yapılacak iller arısında Trabzonuda saydı kendikulağımla duymasam inanmayacaktım ama söyledi ) artık dilimi sürçtü bilemiyorum..

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün ntv sporda Bakan Faruk Özakla röportaj yapıyorlardı avrupa şampiyonası düzenlememizle ilgili olarak stat yapılacak iller arısında Trabzonuda saydı kendikulağımla duymasam inanmayacaktım ama söyledi ) artık dilimi sürçtü bilemiyorum..
              Insallah sözünde durur!

Yorum

• Bana biraz hayal gibi geliyor ama...bakalim..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün ntv sporda Bakan Faruk Özakla röportaj yapıyorlardı avrupa şampiyonası düzenlememizle ilgili olarak stat yapılacak iller arısında Trabzonuda saydı kendikulağımla duymasam inanmayacaktım ama söyledi ) artık dilimi sürçtü bilemiyorum..

kendisinin hicbir sozune itibar etmiyorum sahsen, yemiyoruz bu ayaklari..

stadyum yapabilecek kapasitede ve yeterlilikte olabilseydi sayin bakan , elin orkinos ,maaamutlarinin yaninda ezilmez ve memleketini de ezdirmezdi,, utanmadan hala Trabzon kenti uzerinden nemalanmaya ve halki aptal yerine koymaya calisiyor ya yaziklar olsun ,. benim gozumde sayginligi 8tasin tupcu baskani kadardir..

Yorum

• Tepki olarak bu başlık kilitlensin..hatta kapatılsın..
                    Kimseden stad mtad istemiyoruz!
                    Herkese Merhaba

Yorum

• evet hemde ilk başta trabzonu diyor yaw ne yaprsa başbakan yapacak bence tek güvendiğim o kendi göürrüşüm

Yorum

• ya bunlar gerçek resimler değildir ne bunlar böyle çizgifilmlerden fırlamış gibi.
                        UYUMA TÜRK EVLADI
                        UYUMA UYAN
                        30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• NTV de, ben de izledim. Faruk Özak gözleri kapalı, yere bakarak konuşuyordu.

Yorum

• bizim stadın kapasitesi ne kadar???
                            ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Samet KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim stadın kapasitesi ne kadar???
                              20 bin olsa gerek...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Büyüklerden küçüklere masallar...Dün bi spor sitesinde 2016 için aday kentlere yapılacak olan stadların resimleri vardı..Koca ülkede Anadolu'dan çıkan tek şampiyonun olduğu şehre güzel ve modern bi stad yapılmıyor..Bunlara kendimizi bir kez daha hatırlatmalıyız ama nasıl....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X