Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankara'ya 50 bin kişilk stadyum yapılacakmış başkent ya sonra ineklere terkedilecek herhalde otlansınlar diye.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olacak mı?
      valla 2016 hezimetinden sonra trabzonu kaybetmemek için bence olacak. şunuda ekleyim tabi gönlüm büyük bir stad istiyor ama bu kadar oyalamadan sonra bizi 33 bin kişilik stada şükrettirecekler.
      YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Toki Başkanı İstifa" başlığı açılmadı mı daha?
        - Toki başkanı senin başkanın sen açarsın...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ankara'ya 50 bin kişilk stadyum yapılacakmış başkent ya sonra ineklere terkedilecek herhalde otlansınlar diye.
          ankarayı anlarım hadi başkentimizde izmirde antalyada çokmu lazım 40000 kişilik stadlar. bu şehirlere iş gelince gelecekteki organizasyonlar düşünülüyor ama trabzona gelince buraya bir şey vermezler düşüncesiyle bizi hep küçük projelere mahküm ediyorlar. büyük işler büyük düşüncelerle oluşur. trabzona yapılacak 40 bin kişilik stadda bence oragnizasyonlar olmasa bile boşa gidecek bir yatırım değil.
          YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen bu resimle başkanlığa aday olursun hatta başkan bile olabilirsin Albayrak öyle yapmıştı. Burası kaç saat yaşıyor??
            - Albayrak deyip geçme alacağı bile varmış klüpten öyle bir yönettiki sen hesap et artık ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz siyasete girmiyoruz. Malesef siyaset bize giriyor.

Bu önerini her seçim döneminde yalan sallayanlara, en küçük federasyon seçimlerine bile siyaset sokanlara söyle bence.
              orası ayrı siyasetin bize girdigini herkes göruyor..

bence sizde dikkatli olmalısınız,söylemlerinizle...

Yorum

• ben hala söylenildiği gibi yasa ya da meclis kararı bulamadım..sürekli yasa çıktı diyor belediye başkanı ve vekiller ama piyasa da yok öyle bir şey..ya da ben bulamadım...
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Şu arkadaşın yapmış olduğu fotoğrafa bakarak bu denizi doldurma işinin çok acayip mantıksız gözüküyor.Nasıl dolduracaksınız o kadar anlamıyorm.
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu arkadaşın yapmış olduğu fotoğrafa bakarak bu denizi doldurma işinin çok acayip mantıksız gözüküyor.Nasıl dolduracaksınız o kadar anlamıyorm.
                    arkadasım ona bakarsan ist. anadolu yakasının kadıkoy maltepe arası komple sahili doldurma okadar kac km yeri dolduruyolarda orayımı dolduramıcaklar

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadasım ona bakarsan ist. anadolu yakasının kadıkoy maltepe arası komple sahili doldurma okadar kac km yeri dolduruyolarda orayımı dolduramıcaklar
                      çok uzun zaman alır ve maddi külfet.
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• cok büyük ayrimcilik yapiyo bize cok
                        sesimizi cikarmasak bisey yapacaklari yok aankaranin izmirin neyine stat
                        gitsinler istanbulda izlesin mac o takimlari tutuyolar zaten bu politikayla yakinda
                        trabzondada istiklal marsi isliklanirsa hic sasmam diyarbakiri görüyoruz
                        ne varsa batiya ypin dogu sanki baska ülke
                        [T][S]

Yorum

• heyecanla bekleniyor...
                          "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• aynen devlet teroru kendisi yaratmıstı şimdi biizmdemi kalkınmamızı istiyolar anlamadım gitti

Yorum

• burası artık toplanma yeri gibi oldu herkez soluğu burda alıp yazıp çiziyo. genelded hükümet karşıtı ve yapılmasını istemeyenler çoğunlukta neden acaba

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ufak bir çalışma

yapılacaksa böyle bişe yapılmalı işte...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X