Özak dün konuşmasında birçok yere stad yapacaz diyordu afyon Trabzon da bunların arasında felan dıyordu yalandan bıkmadı bunlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
atalay abi haklı bu başlığı kapatalım bizim nasılsa adamımız yok federasyon başkanı izmirli izmire yeni stad var eğer spor bakanı trabzonlu olsaydı belki bizede stad yapılırdı kapatalım bu başlığı lütfengiden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün ntv sporda Bakan Faruk Özakla röportaj yapıyorlardı avrupa şampiyonası düzenlememizle ilgili olarak stat yapılacak iller arısında Trabzonuda saydı kendikulağımla duymasam inanmayacaktım ama söyledi) artık dilimi sürçtü bilemiyorum..
Yorum
-
Bana biraz hayal gibi geliyor ama...bakalim..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün ntv sporda Bakan Faruk Özakla röportaj yapıyorlardı avrupa şampiyonası düzenlememizle ilgili olarak stat yapılacak iller arısında Trabzonuda saydı kendikulağımla duymasam inanmayacaktım ama söyledi) artık dilimi sürçtü bilemiyorum..
kendisinin hicbir sozune itibar etmiyorum sahsen, yemiyoruz bu ayaklari..
stadyum yapabilecek kapasitede ve yeterlilikte olabilseydi sayin bakan , elin orkinos ,maaamutlarinin yaninda ezilmez ve memleketini de ezdirmezdi,, utanmadan hala Trabzon kenti uzerinden nemalanmaya ve halki aptal yerine koymaya calisiyor ya yaziklar olsun ,. benim gozumde sayginligi 8tasin tupcu baskani kadardir..
Yorum
-
İlk olarak Samet KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stadın kapasitesi ne kadar???İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Büyüklerden küçüklere masallar...Dün bi spor sitesinde 2016 için aday kentlere yapılacak olan stadların resimleri vardı..Koca ülkede Anadolu'dan çıkan tek şampiyonun olduğu şehre güzel ve modern bi stad yapılmıyor..Bunlara kendimizi bir kez daha hatırlatmalıyız ama nasıl....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum