ne oldu yapmıyacaklarmı yeni stad yapmayacaklarsa eğer şimdiki stadın üstünü kapatsınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun menfaatleri doğrultusunda gerekirse belediyeyede yürünür başbakanlığada. trabzonda da hiç bir kurum trabzonspordan üstün olamaz. bunu yeni gelen belediye başkanı da iyice anlamalı ve trabzonspora tüm imkanlarını açmalıdır. Trabzonsporun trabzon şehrinden çok daha önde giden bir marka olduğunu trabzondaki tüm yönetimsel konumda bulunan insanların bilmesi ve anlaması gerekir. trabzonspor olmasa trabzon adının yurt genelinde pekte anılmayacağını anlamaları gerekir. trabzon şehrinin gelişmesinin tek anahtarı trabzonsporun muhtemel şampiyonluk ve muhtemel avrupa kupaları başarılarıdır. Trabzon bir spor şehridir ve yatırımlar bunlar göz önüne alınarak yapılmalıdır. Yani yatırımların trabzonspora yapılması trabzonun tek geleceğidir....dünyada ses getiririz. pirana kovalayan çılgın hamsiler
eşleştiğimiz rakipler bizi ordan tanır
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
HAYALLE DEVAM....!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim anlamadıgım bir nokta var.. Trabzonlu yüzlerce büyük iş adamı var.. bunlar neden ellerini cebine sokmuyor.. bir kısmı borcu öder bir kısmıda stadyum için inşaat masraflarını karşılasın (tabi projeye onay çıkınca )
çok mu zor yani bunlarHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu bekir61 e aciyorum...okadar stad yapiyor ama bosuna!!! Ve bekir su stadi avni akerin suanki arazisinin neresine sigdiracagn???
HAYALLE DEVAM....
avni akerin arsaini ben bi sekilde google earth yardimiyla bu stadlar yaptigim programa gecirdim
hic yeni stadimiz olmiycagini ben de biliyom ondan zaten
bari resim olarak stadimiz olsun diye keyfine yapiyom
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu bekir61 e aciyorum...okadar stad yapiyor ama bosuna!!! Ve bekir su stadi avni akerin suanki arazisinin neresine sigdiracagn???
HAYALLE DEVAM....
Vallaha bu son dönemde bekir61 ve koyduğu birbirinden güzel Avni Aker Hell fotoları olmasa tadı çıkmaz bu sayfanınHer gün giriyorum bu sayfaya stad olacağından değil ya, bakıyorum yeni, taraftar eliyle dokunmuş stad resimleri koyulmuşmu koyulmamışmı die. En azından F.Özak'ın yada herhangi birinin yapılması muhtemel yeni stadyum için boş vaadlerini dinleyeceğime o fotolara bakıp hayal kurmak daha eğlenceli oluyor. Eline sağlık Bekir61. Yeni projelerinin sayfalarda boy göstermesi dileğiyle..
TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Yorum
-
İlk olarak OnOuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha bu son dönemde bekir61 ve koyduğu birbirinden güzel Avni Aker Hell fotoları olmasa tadı çıkmaz bu sayfanınHer gün giriyorum bu sayfaya stad olacağından değil ya, bakıyorum yeni, taraftar eliyle dokunmuş stad resimleri koyulmuşmu koyulmamışmı die. En azından F.Özak'ın yada herhangi birinin yapılması muhtemel yeni stadyum için boş vaadlerini dinleyeceğime o fotolara bakıp hayal kurmak daha eğlenceli oluyor. Eline sağlık Bekir61. Yeni projelerinin sayfalarda boy göstermesi dileğiyle..
bende millet biktimi acaba benim stadlardan diye düsünmeye baslamitim
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestatta yenıleme calısmaları baslamadıysa ... ben bu beledıyenın alayının .............
Yorum
-
İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın modernize edilmesiyle belediyenin bir alakası yok!Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardes rica etsem simdiye kadar yaptigin bütün stadlari bir araya topluyup ekleyebilirmisin acaba?
tsk...
hepsi koyamam cünkü cok fazla ama söyle güzellerinden bi karisim yaparim
Yorum
-
bız stad felan yapamayız sadrı baskan elınden gelenı yaptı kale arkalarını yaklastrdı daha fazlasını ondan beklemeyın secım zamanı malum sahıs gelır takar atkıyı akyazıyı yapcam der bı 5 senede ole beklerız bu ıs bole uzar gıder bırakın stad yapmayı sayelerınde stad dan daha fazla gelır elde edemıyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum