Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne oldu yapmıyacaklarmı yeni stad yapmayacaklarsa eğer şimdiki stadın üstünü kapatsınlar

Yorum

• hane bakan imzalıyodu kağıtları neredu ondan bile haber yok

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda gerekirse belediyeyede yürünür başbakanlığada. trabzonda da hiç bir kurum trabzonspordan üstün olamaz. bunu yeni gelen belediye başkanı da iyice anlamalı ve trabzonspora tüm imkanlarını açmalıdır. Trabzonsporun trabzon şehrinden çok daha önde giden bir marka olduğunu trabzondaki tüm yönetimsel konumda bulunan insanların bilmesi ve anlaması gerekir. trabzonspor olmasa trabzon adının yurt genelinde pekte anılmayacağını anlamaları gerekir. trabzon şehrinin gelişmesinin tek anahtarı trabzonsporun muhtemel şampiyonluk ve muhtemel avrupa kupaları başarılarıdır. Trabzon bir spor şehridir ve yatırımlar bunlar göz önüne alınarak yapılmalıdır. Yani yatırımların trabzonspora yapılması trabzonun tek geleceğidir....
        boşbakanlığa yürüyelim dünyada ses getiririz. pirana kovalayan çılgın hamsiler eşleştiğimiz rakipler bizi ordan tanır
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni AVNI AKER HAYIRLI UGURLU OLSUN

su bekir61 e aciyorum...okadar stad yapiyor ama bosuna!!! Ve bekir su stadi avni akerin suanki arazisinin neresine sigdiracagn???

HAYALLE DEVAM....
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya benim anlamadıgım bir nokta var.. Trabzonlu yüzlerce büyük iş adamı var.. bunlar neden ellerini cebine sokmuyor.. bir kısmı borcu öder bir kısmıda stadyum için inşaat masraflarını karşılasın (tabi projeye onay çıkınca )
            çok mu zor yani bunlar
            İşte İstanbul Eziklerinden En Büyük Farkımız. Sadece Yönetim Var Bizde. Belediye Falan Yok
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bırakın yeni stadı bu Belediye anlayışı bizi A.Akerden bile kovar...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                su bekir61 e aciyorum...okadar stad yapiyor ama bosuna!!! Ve bekir su stadi avni akerin suanki arazisinin neresine sigdiracagn???

HAYALLE DEVAM....
                okardari düsündük herhalde bu stad avni aker sigar hatta suankinden cok yer kaliyor disda 33000 kislik bi stad

avni akerin arsaini ben bi sekilde google earth yardimiyla bu stadlar yaptigim programa gecirdim

hic yeni stadimiz olmiycagini ben de biliyom ondan zaten
                bari resim olarak stadimiz olsun diye keyfine yapiyom

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

HAYALLE DEVAM....

Vallaha bu son dönemde bekir61 ve koyduğu birbirinden güzel Avni Aker Hell fotoları olmasa tadı çıkmaz bu sayfanın Her gün giriyorum bu sayfaya stad olacağından değil ya, bakıyorum yeni, taraftar eliyle dokunmuş stad resimleri koyulmuşmu koyulmamışmı die. En azından F.Özak'ın yada herhangi birinin yapılması muhtemel yeni stadyum için boş vaadlerini dinleyeceğime o fotolara bakıp hayal kurmak daha eğlenceli oluyor. Eline sağlık Bekir61. Yeni projelerinin sayfalarda boy göstermesi dileğiyle..
                  TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• statta yenıleme calısmaları baslamadıysa ... ben bu beledıyenın alayının .............
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak OnOuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallaha bu son dönemde bekir61 ve koyduğu birbirinden güzel Avni Aker Hell fotoları olmasa tadı çıkmaz bu sayfanın Her gün giriyorum bu sayfaya stad olacağından değil ya, bakıyorum yeni, taraftar eliyle dokunmuş stad resimleri koyulmuşmu koyulmamışmı die. En azından F.Özak'ın yada herhangi birinin yapılması muhtemel yeni stadyum için boş vaadlerini dinleyeceğime o fotolara bakıp hayal kurmak daha eğlenceli oluyor. Eline sağlık Bekir61. Yeni projelerinin sayfalarda boy göstermesi dileğiyle..
                      sagol kardes

bende millet biktimi acaba benim stadlardan diye düsünmeye baslamitim

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        statta yenıleme calısmaları baslamadıysa ... ben bu beledıyenın alayının .............
                        Stadın modernize edilmesiyle belediyenin bir alakası yok!

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadın modernize edilmesiyle belediyenin bir alakası yok!
                          Evet Tamamen Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ile alakalı
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bekir kardes rica etsem simdiye kadar yaptigin bütün stadlari bir araya topluyup ekleyebilirmisin acaba?

tsk...
                            .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bekir kardes rica etsem simdiye kadar yaptigin bütün stadlari bir araya topluyup ekleyebilirmisin acaba?

tsk...

hepsi koyamam cünkü cok fazla ama söyle güzellerinden bi karisim yaparim

Yorum

• bız stad felan yapamayız sadrı baskan elınden gelenı yaptı kale arkalarını yaklastrdı daha fazlasını ondan beklemeyın secım zamanı malum sahıs gelır takar atkıyı akyazıyı yapcam der bı 5 senede ole beklerız bu ıs bole uzar gıder bırakın stad yapmayı sayelerınde stad dan daha fazla gelır elde edemıyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X