35 000 ve ileride artırabilecek şekilde stadın yapıLması gerekir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir şeyin farkına vardınızmı bilmiyorum ama şuanki kale arkalarında ilk sıra yerden cok yükseklikte. En azından bir 3-4 sıra daha yere yaklaştırılabilir ve bu yaklaştırmadanda en azından 2 tarafıda düşünürsek 300-400 kişi artar stadın kapasitesi.
Yorum
-
Kale arkası tribünlere aut çizgisine doğru ilave yapılamayacağını düşünüyorum. Çünkü yeni kurallara göre kale arkası tribünler aut çizgisine 7 metreden daha yakın olamıyor sanırım.
Bu arada dergiye yansıyan çizimleri paylaşan arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. Dikkat ettiyseniz, şeref tribünü ile kale arkası tribünler arasına 2 adet köşe loca; şeref tribününün üzerineyse 2 kat loca düşünülüyor.
Kapasite artırımı için kale arkasına ve kale arkaları ile maraton tribünü arasında kalan 2 köşeye de tribün ilavesi düşünülüyor.
Dışarıdaki otopark sorununu da ilave edince 20 milyon Lira bu çalışmalar için anca yetecektir. Zaten maraton veya şeref tribününe dokunulmayacağı çizimlerden anlaşılıyor.
Yorum
-
Bu işte başka işlerin olduğu kesin. Eski başkanımız Nuri Albayrak, Hollanda'dan bir firmanın Avni Aker Stadyumu, Yavuz Selim Sahası'nı kapsayan alana 60 Milyon $ dolar verdiklerini, Of Belediyesi'nin denize 200 dönüm dolgu alanı yapabildiğini, Akyazı Projesi sorulduğunda her zaman dile getiriliyor. Ama ne yerel medya ulemaları, ne de ulusal basın entellektüelleri, hiç değilse eski başkanın bu söylemlerinin doğruluğu araştırmak için hiçbir şey yapmıyorlar. Bu işin için iş var. Bu iş çözülmedikçe, ne Akyazı ne de başka bir proje hayata geçirilemez.
Yorum
-
İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın albayrak kaç sene başkandı acaba bize stat diye maketlerden başka ne yaptıEski başkan, ne zaman bu konuda konuşsa aynı şeyleri söylüyor. Sadri Başkan çıkıyor TOKİ başkanına verip veriştiyor. Sonuç. Koskocaman bir hiç. Demek burada başka bir işler var. Büyük ihtimalle rant meselesi.
Yorum
-
Yönetim Faruk Özak ile görüştü yakın zamanda Spor bakanlığını tebrik için stadyumun yenilenmesi ve yeni stadyum konusunda görüşülmüş yakın zamanda en azından Avni Aker için güzel haberler duyabiliriz.Ben dergideki çizimleri beğendim ama yeni sezona yetişebilirmiş gibi gözükmedi bana.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bi resmim var çok güzel stadla ilgili nası atacam derseniz sevinirim sizde görrsünüz çalışmayı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum