Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 35 000 ve ileride artırabilecek şekilde stadın yapıLması gerekir.
    Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Ya arkadaşlar Bekir arkadaşımızınki daha güzel diyorsunuzda proje hazırlamak Bekir arkadaşımızın hazırladığı gibi kolay mı ?

Bekir arkadaşımız gibi yetenekli bir çok insan varken Ktü'ye neden çizdiriyoruz o zaman...

Yorum

• Arkadaşlar bir şeyin farkına vardınızmı bilmiyorum ama şuanki kale arkalarında ilk sıra yerden cok yükseklikte. En azından bir 3-4 sıra daha yere yaklaştırılabilir ve bu yaklaştırmadanda en azından 2 tarafıda düşünürsek 300-400 kişi artar stadın kapasitesi.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar bir şeyin farkına vardınızmı bilmiyorum ama şuanki kale arkalarında ilk sıra yerden cok yükseklikte. En azından bir 3-4 sıra daha yere yaklaştırılabilir ve bu yaklaştırmadanda en azından 2 tarafıda düşünürsek 300-400 kişi artar stadın kapasitesi.
          evet aynen kale arkası cok yuksek yerden birazdaha aşşahıya inse guzl olur

Yorum

• Kale arkası tribünlere aut çizgisine doğru ilave yapılamayacağını düşünüyorum. Çünkü yeni kurallara göre kale arkası tribünler aut çizgisine 7 metreden daha yakın olamıyor sanırım.

Bu arada dergiye yansıyan çizimleri paylaşan arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. Dikkat ettiyseniz, şeref tribünü ile kale arkası tribünler arasına 2 adet köşe loca; şeref tribününün üzerineyse 2 kat loca düşünülüyor.

Kapasite artırımı için kale arkasına ve kale arkaları ile maraton tribünü arasında kalan 2 köşeye de tribün ilavesi düşünülüyor.

Dışarıdaki otopark sorununu da ilave edince 20 milyon Lira bu çalışmalar için anca yetecektir. Zaten maraton veya şeref tribününe dokunulmayacağı çizimlerden anlaşılıyor.

Yorum

• bize stad yapıcaklar bence.........şampiyonlar ligine gidersek veya şampiyon olursak

mecburen yapacaklar az daha sabır 3 hafta kaldı

Yorum

• Stad kesin yenilencekte akyazı projesi gerçekleşirmi orası mechul

Yorum

• havalandırma ve çatı boşluklarının fazla yapılması doğru stad nefes alması gerekiyor yoksa zemin berbatlaşıyor. yeni yapılacak stadyumunda( ümit ediyorum) zemininin raylı sistem olması müthiş olur.

Yorum

• Bu işte başka işlerin olduğu kesin. Eski başkanımız Nuri Albayrak, Hollanda'dan bir firmanın Avni Aker Stadyumu, Yavuz Selim Sahası'nı kapsayan alana 60 Milyon $ dolar verdiklerini, Of Belediyesi'nin denize 200 dönüm dolgu alanı yapabildiğini, Akyazı Projesi sorulduğunda her zaman dile getiriliyor. Ama ne yerel medya ulemaları, ne de ulusal basın entellektüelleri, hiç değilse eski başkanın bu söylemlerinin doğruluğu araştırmak için hiçbir şey yapmıyorlar. Bu işin için iş var. Bu iş çözülmedikçe, ne Akyazı ne de başka bir proje hayata geçirilemez.

Yorum

• sayın albayrak kaç sene başkandı acaba bize stat diye maketlerden başka ne yaptı

Yorum

• İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sayın albayrak kaç sene başkandı acaba bize stat diye maketlerden başka ne yaptı
                        Benim söylediklerim Nuri Albayrak'ın yaptıkları değil, söyledikleridir kardeşim. Benden küçüksün sana tavsiyem, söylenen her sözün bir arka planı vardır. Hiçbir şeyi kestirip atma. Ve hiçbir şey asla göründüğü gibi değildir. Eski başkan, ne zaman bu konuda konuşsa aynı şeyleri söylüyor. Sadri Başkan çıkıyor TOKİ başkanına verip veriştiyor. Sonuç. Koskocaman bir hiç. Demek burada başka bir işler var. Büyük ihtimalle rant meselesi.

Yorum

• Yönetim Faruk Özak ile görüştü yakın zamanda Spor bakanlığını tebrik için stadyumun yenilenmesi ve yeni stadyum konusunda görüşülmüş yakın zamanda en azından Avni Aker için güzel haberler duyabiliriz.Ben dergideki çizimleri beğendim ama yeni sezona yetişebilirmiş gibi gözükmedi bana.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• C:\Documents and Settings\Ayshe\Desktop\Yeni Klasör (2)\26-4Z5F1K8R.jpg
                            Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• ya bi resmim var çok güzel stadla ilgili nası atacam derseniz sevinirim sizde görrsünüz çalışmayı...
                              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bi resmim var çok güzel stadla ilgili nası atacam derseniz sevinirim sizde görrsünüz çalışmayı...
                                imageshack'ten upload et.. yada eklenti yap..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X