Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en iyisi mevcut arazide yapılması bence. ayrıca simetrik bi stad olmasınada gerek yok. old trafford mesela çok şekilsiz görünen ve orantısız bi stad. ama muhteşem. bizde estetiği 2. plana bırakmalıyız. misal bu şekil bi stadyum işimizi görür

bu stadın bulunduğu konum da trabzon şehri gibi düzensiz bi yapıda görünüyor
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en iyisi mevcut arazide yapılması bence. ayrıca simetrik bi stad olmasınada gerek yok. old trafford mesela çok şekilsiz görünen ve orantısız bi stad. ama muhteşem. bizde estetiği 2. plana bırakmalıyız. misal bu şekil bi stadyum işimizi görür

bu stadın bulunduğu konum da trabzon şehri gibi düzensiz bi yapıda görünüyor

çok güzel bencede boyle bir stad makul olanıdır...hatta a. madridin stadı gbi yolu bile bile kaplayabilir...trabzonspor stadı demek trabzon şehri demek...o yuzden mevcut bulunan stadın kısmen yıkılarak yapılması gerek
      En son devilkid tarafından düzenlendi; 15.03.2009, 01:26.
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• tüm trabzonsporlulara alişandan yalan oldu şarkısını armaga ediyorum ::

yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yıktın yıktın zalim herşeyimdin elin oldun ......
        u will need justice at the end..

Yorum

• misal sol tribünün altında görülen usulde bi yöntem kullanılarak dediğiniz gibi , "çok da yer problemi çekilirse" yol da tribünün altına alınabilir.. ayrıca 4 tribün birbirinin aynı olmasına ve görsellikte modern görüntüyede gerek yok diye düşünüyorum.

kadir has stadı güzel bi şekilde kaplanmış defter gibi. şükrü saraçoğluna bakınca sadece beton bi yapı gibi duruyor. yani işlevini yapabilmesi için görüntüsünün önemi yok. old trafford da demir hurdalığı gibi görünüyor. ama bize yağlı boya tablo lazım değil bir stadyum lazım ve mevcut imkanlarla mevcut araziye bunu yapabileceğimize inanıyorum. en azından parça parça bu stad yapılabilinir.
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çıldırcam ya Cumhurbaşkanı çıkıp diyorki Bjk ye yeni stat lazım,
            Yahu 30 bin kişilik belki daha fazla stadları büyütüldü fena değil stadları, önce bir bize yapılsın ne bu üç büyük aşkı ya. Lanet olsun bunlarıda duydum ya Trabzonspor'a gönlünü veren taraftarından başka kimse tarafından hayır yoktur.

Ben de böyle dursam, bana da bir stad yaparlar herhalde

Şaka bir yana, bjk başkanı sportif başarısızlığını bu tip hamlelerle örtmeye çalışıyor. İyi de beceriyor doğrusu, tebrik ediyorum. Anıtlar kurulu olmasa çoktan yapmışlardı orayı ama iltimas geçmeden bu sorunu nasıl aşacaklar bilemiyorum. Darısı başımıza. Stadımızın genel seçimlere yetişeceğini tahmin ediyorum (2012)
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• beyler yeni stad işi yalan oldu bence ama avni akerin üstü tamamen kapanacakmış bu da demek oluyo ki kale arkalarına bi kat daha atılacak o zaman bizim stad zaten mükrmmlr olur ben artık yeni stad istemiyorum
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• arkadaslar trabzon beledıye secımlerınde yenı aday olan orhan gümrükcü akp den acaba baskan secılırse bıze yenı bır stad yaparmı yuksek bır olasılık var cunku toki genel baskanı cok yakın bır dostuymus ve sen baskan ol ne istersen demıs ama bu sadece bır duyum bılgılerınıze....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• akp Trabzon belediyesini almadan ne stat yapar nede fındık 2 lirayı geçer.. stat yapılan şehirlerin çoğu akp belediyesinde..
                  Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar trabzon beledıye secımlerınde yenı aday olan orhan gümrükcü akp den acaba baskan secılırse bıze yenı bır stad yaparmı yuksek bır olasılık var cunku toki genel baskanı cok yakın bır dostuymus ve sen baskan ol ne istersen demıs ama bu sadece bır duyum bılgılerınıze....
                    bizim sadri şenerin hepsinden fazla dostu var ama bişey olmuyor.

Yorum

• Ülkenin cumhurbaşkanının taraf olduğunu bu denli belli etmesini yanlış buluyorum. Gelsin Trabzon'da da maç izlesin. Çok yanlış...
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dikkatini çekerim, Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaptı, Trabzon Belediyesi değil,
                        Belediye Büyükşehir belediye aralarında dağlar kadar gelir farkı var.
                        İller bankasından para çekerek pek tabi yapabilir. Tabi belli bir faiz gerektirir. Ama bu yükün altına belediye girmelidir.
                        İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bilip bilmeden o yaptı buda yapıcak gibi söylemlerden kaçınmanı tavsiye ediyorum.Belediye yardım olmadan o stadı sittin sene yapamaz.Yerin değeri yok karşılamıyor elindeki malzeme orayı yapmayı devletde bütçeden yapmaya yanaşmadığı için olmuyor bu kadar basit.
                        Asıl belediye olmadan stadı hükümet yapamaz. Arazi belediyeye ait. Ayrıca sen benim neyi bilip neyi bilmediğimi nerden biliyorsun. Sana bilip bilmeden yorum yapmamanı tavsiye ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ülkenin cumhurbaşkanının taraf olduğunu bu denli belli etmesini yanlış buluyorum. Gelsin Trabzon'da da maç izlesin. Çok yanlış...
                          Tabi tabi. Maç izlemesi çok yanlış. Ya da her haftasonu bir maça gitmeli. 34 hafta 34 takım maç maç koşmalı. Başka da işi gücü yoktu koskoca cumhurbaşkanının.

Yorum

• Bize en uygun stadlar ;

1) Wolkwagen Arena ( Wolsburg )

2) Signal İduna Park ( Borissia Dortmund )

Bundes Ligâ'da energie cotbus'un bile stadı bizimkinden saha güzel.Orda en küçük takımın stadı burda en büyük takımınkinden daha güzel.Bunu Çağdaş da söylemişti..

Yorum

• bu yonetimin stad yapma gibi bi derdi oldugunu sanmıyorum
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yeni stat yapmak yerine avni akere rütuş yapılıp kapasitesinin arttırılması kısa vadede en mantıklısı..
                                mesela kale arkalarıyla maraton ve kapalı türbünlerin kesiştiği yerlerde ki yapıların yıkılması yerine türbün yapılması ve boş olan ve üzeri bezle kapatılan yerlere de mimari açıdan uygun olurmu bilmiyorum ama türbün yapılması ve türbünlerin üzerinin uzay çatı sistemiyle kapatılması bile statdın kapasitesini 30 bine yaklaştırır ve modern ve konforlu bi yapı oluşur buda şu an için yeterli olur...
                                trabzonda ki arazi şartlarında ve ekonomik koşullarda yapılması en uygun şey bu olur galiba..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X