ayrica gecen sene stad hakkinda ne konusuyoduk,bu sene nereye gelmisiz...en ufak bi ilerleme yok..hatta gerileme var....atalay 2009 basinda kazmayi vururuz demisti...yalani atti gitti..en dogru sozleri baskan soyledi..ozamanlar kizdik ..ama hakliymis baskanimiz... lafin kisasi bu stad isi git gide hayal oluyo..seneye bile bunlari konusur olmayiz insallah..ama gorunen koy kilavuz istemez................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
YAA ARKADAŞLAR ŞU ÇOK GÜCÜME GİDİYOR...KAYSERİNİN NEREDEYSE 1.5 MİLYON NUFUSU VAR 800 KOMBİNE SATTI, ALTTAN ISITMALI LÜKS STADI OLACAK... TRABZON İSE 200 BİN NÜFUSLU 17 BİN KOMBİNE SATTI, BİZE STAD YOK.. NE BU YAA!!eylül dediler aralık oldu. ocak dediler şubat oldu...ve bize stad yapılmayacak benim ümidim yok...yazık çok yazık...
Yorum
-
İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYAA ARKADAŞLAR ŞU ÇOK GÜCÜME GİDİYOR...KAYSERİNİN NEREDEYSE 1.5 MİLYON NUFUSU VAR 800 KOMBİNE SATTI, ALTTAN ISITMALI LÜKS STADI OLACAK... TRABZON İSE 200 BİN NÜFUSLU 17 BİN KOMBİNE SATTI, BİZE STAD YOK.. NE BU YAA!!eylül dediler aralık oldu. ocak dediler şubat oldu...ve bize stad yapılmayacak benim ümidim yok...yazık çok yazık...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
vallahi avrupa maçlarımızı olimpiyatta oynayalım hermaç fulleriz kesin gözüyle bakıyorum hiç iddaamız olmayan maçlarda bile 60000 kişi geldi o stada arkadaşlar orası dolarsa sen gör ozaman baskıyı sadece tribün grupları ii organize olmalı orda çünkü stad biraz büyük 24000 kişiyle 80000 kişi bir deil düşüsene rakip takım futbolcusunu bi çıkıosun sahaya karşında 80000 kişi var bağırmasa bile adamın gözü korkar ya müthiş olur bence
Yorum
-
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallahi avrupa maçlarımızı olimpiyatta oynayalım hermaç fulleriz kesin gözüyle bakıyorum hiç iddaamız olmayan maçlarda bile 60000 kişi geldi o stada arkadaşlar orası dolarsa sen gör ozaman baskıyı sadece tribün grupları ii organize olmalı orda çünkü stad biraz büyük 24000 kişiyle 80000 kişi bir deil düşüsene rakip takım futbolcusunu bi çıkıosun sahaya karşında 80000 kişi var bağırmasa bile adamın gözü korkar ya müthiş olur bence
unutmayalım ki bu takım trabzon şehrine aittir. gerekirse sebat fatih stadında oynanmalı. benim düşüncem tabi.
tabi avni aker kriterlere uymazken sebatın sahası nasıl olur onu da birileri düşünsün artıkİmza...
Yorum
-
Avrupa kupalarına katılırsak (inş. katılacağız) sezon sonu yapılacak eklemelerle uefa kriterlerine uydururlar bence stadımızı.. ben istanbulda yaşıyorum tabi ki istanbulda maç oynamasını isterim ama Trabzonspor Trabzonda oynamalı maçlarını"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
yeni stad baslamaz bence..ama sampiyonlar ligine girersek avniaker kesinlikle degisime ugrar bencetut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Bu işler bakkaldan ciklet almak kadar basit değil. Sonuçta yapılmış ihaleler, imzalanmış sözleşmeler var. Multi Turkmall'ın o stadı 1 sene önce yıkması gerekiyordu, bu zamana kadar iyi sabrettiler. "Burası Türkiye" söylemleri aynen Kayseri için de gerçekleşti. Yüklenici firma iflas etti, inşaat epey uzun bir süre devam etmedi. Sonra yeni ihale süreci vs.
Ayrıca, ha sen onlara pastırma kafalı demişsin; ha onlar sana hamsi beyinli demiş. Sonuçta her iki tarafta edepsizlik yampış oluyor. Konuşmadan önce düşünmek, kelamları iyice bir tartmak en iyisi bence...
Yorum
-
İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle durumlarda burası Türkiye demekten başka çaremiz yok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum