Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kayserisporun stadını Belediye devlet desteğiyle yapıyor.Keza Rizesporun stadınıda devlet yapıyor.
    rizenin stadını konsorsyum yapıyor 20 küsür rizeli iş adamı bir araya gelip yapıyorlar karşılığında rizenin mevcut stadını 49 yıllığına kiralayacaklar ve alış veriş merkezi yapacaklar trabzondada böyle bir oluşum olabilir ama iş adamlarını bir araya getirecek birine ihtiyaç var
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bizim stadımızın yapılması için bence bir sürü yer varken neden bu kadar yerin olmadığından yakınılıyor anlamış değilim doğrusu...

Hayalimdeki stadyumumuzun yapılacağı yer tarihi surların altı olan Tabakhane vadisi olarak düşünüyorum ve o atmosferi hayal ediyorum gerektiğinde üstü kapatılıp açılan bir stad mükemmel olur diye düşünüyorum...

Lakin Kayseri,Antalya,Sivas,Galatasay vb bir sürü ekip stadlarını yenilerken Trabzonumun sahipsiz kalıp kalıbına sıkıştırılması arıma gidiyor...
      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
      Kafalarda 61
      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kayseri stadını devlet yapmıyor. Eski stad karşılığında gelen para ve Has ailesinin maddi destekleri ile yapıldı. Zaten maliyeti ortalama 60 milyon ytl civarında. Öyle Cumhurbaşkanlığı bütçesi falan hikaye söylentiler. 10 milyon ytl Has ailesi tarafından verildi. Geri kalan maliyetin büyük kısmınıda eski stad'ın yeri karşılıyordur. Yani devlet'in öyle çok paralar harcadığını sanmıyorum.
        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Devlet Mersin stad bile yapmiyor. Ki akdeniz oyunlara aday Mersin.
          Size göre en iyi yer neresi olur? Tabiiki kara'da.

Yorum

• Düşünüyorum da, stadın çevresindeki binaları Devlet yardımıyla satın alsak, ve stadı bölüm bölüm büyütsek, geliştirsek, daha kolay ve hesaplı olmaz mı?

Not: Stadın çevresinde ne kadar bina var, Trabzon'da ev fiyatları nedir bilmiyorum.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bazı arkadaşlar belediye başkanına suç bulmaya kalkmış ki Trabzon'un başına gelen en güzel şeydir o şahıs son yıllarda. (bkn. zağnoz, sahil şeridi, su kanalları, uzunsokak...) ancak anlamadığım nokta sen iktidar partisinden bayındırlık bakanımızı unutup başka şeylere yöneliyorsun ki buda hiç hoş değil. burası bir taraftar forumu ve ortak değerimiz Trabzonspor'umuz. siyasetin girmemesi dileğiyle. -amacım asla siyaset değil. sadece Trabzonuma yapılan yatırımları Trabzona aşık olan biri olarak görmemezlikten gelemedim-

konu başlığına gelince ihtiyaca cevap vermediği veya artık yapılması için gerekli şartlar oluştuğunda stadımız en alasından ve Trabzonsporumuza yakışan şekilde yapılacaktır...
              BoRDo MaVi

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Söylediklerinize sonuna kadar hak veriyorum . Bu şartlar gerçekleşitirilmeden Trabzonda ayakları yere basan bir sanayi hamleside yapılamaz .Ayrıca Karadenize 30 sene sonra Avrupanın turizm merkezlerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor . Bilinçsizce planlanmış Karadeniz otoyolu yüzünden Trabzon'un bu yönde gelişmeside oldukça güç . Kilometrelerce uzunlukta dolgu alanları ve yeni istimlak planları ancak bir hayal .

Trabzon'un ilerleyebileceği en uygun zemin kültür ve spor yatırımları . Gelişimini bu doğrultuda ilerletecek şehir için Akyazı bir milad olabilir . Devletten akyazıyı tamamen karşılamasını beklemiyoruz . Yıllarca yapmadığı yatırımlara , yapıpta eline yüzüne bulaştırdığı yatırımlara ( Tanjant , karadeniz otobanı vs . ) karşılık Trabzon'un ivmesini yukarıya doğru çevirmesine yarayacak 600 dönümlük bir dolgu bölgesi istiyoruz .

Akyazı'ya başlandığını varsayalım ; modern bir terminal lüks otel ve iş merkezleri , çeşitli spor ve rekreasyon alanları oluşacak . Hemen akabinde "en az 2 " değerli arazi ortaya çıkacak biri Avni Aker , Yavuz Selim arazisi ki bu bölge için Atalay üstlenici firmanın yatırımının yanında Akyazı kadar göz kamaştırıcı bir kültür merkezinden söz ediyordu . Diğeri otogar arazisi . Değirmendere kentsel dönüşümü sağlandığı anda burası şehrin en değerli bölgesi olabilir . Daha öncede söylediğim gibi , değerli bir arazi olan Haluk Ulusoy tesisleride bu kapsama alınabilir . Trabzonspor'un MAY tesislerinden çıkmasıyla Trabzon havalimanıda charter kapasitesini arttıracak . Trabzon'un bütün önemli birimleri tek bir yatay eksen üzerinde . Belediye Söğütlü - Pelitli hafif raylı projesini Akyazı ile eşzamanlı başlatırsa il çapındaki peyzaj çalışmalarıyla beraber 2011 yılında Trabzon şehirinin çehresi tamamen değişir .Yıllardır sürekli daralan hinterlandı yeniden genişleme trendine girer .

Trabzon şehrinin şu an ki hali ile yeni ulaşım ağı projeleri için gündeme gelmesi olanaksız . Ancak bu kentsel dönüşüm sağlanabilir ve 2011'i takip eden yıllarda çeşitli uluslararası spor ve kültür aktivitelerine ev sahipliği yapmayı başarabilirsek kaderi değiştirebiliriz . Hem özel teşebbüs hem devletin " mecbur kalacağı " yatırım ihtiyaçları açısından .
                siyasete atıl oyum senindir:P...
                bu senin düşündüklerini birileri geçekleştirse ne güzel olur...
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• belediyeye atıp tutmayalım bizim belediyenin stad yapacak geliri yok...
                  hem örnek olarak verilen stadların maliyetleri az kayserini 40 milyon ytl rize ise 15 diye duymuştum...
                  bizim akyazıya yapılacak stad 100 milyonu aşıyor...

bence burda tek çözüm Sadri ŞEnerin dediği gibi devlet yarırımı yani kocaeline fabrika, antalya ya otel,
                  trabzona stad...

bakalım başbakan Trabzona gelince ne diyecek çok merak ediyorum...

Yorum

• ^biri su pazarkapi denen yeri google earth den karalayip gösterebilirmi nerede?

Yorum

• Pazarkapı..
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayserisporun stadını Belediye devlet desteğiyle yapıyor.Keza Rizesporun stadınıda devlet yapıyor.
                        Anlayamadım abi, ''devlet'' kelimesinden anlamam gereken nedir? gsgm bütçesinden mi yapılıyo bunlar yani, yoksa örtülü ödenekten mi, ya da başka biyerden mi?

bütün bu arsa takasları falan hikaye mi yani? rizedeki işadamlarının oluşturduğu söylenen konsorsiyum da yalan demek.

devlet yapıyor diyip kurtulmak kolay tabi. hangi bütçede kadir has stadına şu kadar, rize stadına şu kadar para ayrıldı diye bişey yazıyor? kaynak gösterir misin?

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pazarkapı..
                          teşekkürler buraya stad yapılabilir aslında...
                          fuzuli dolgu yapacağına gül gibi yer...

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teşekkürler buraya stad yapılabilir aslında...
                            fuzuli dolgu yapacağına gül gibi yer...
                            Orası zaten bildiğim kadarıyla sahil yolu için dolgu yapılmış bir alan
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Kos koca Trabzon'da; Trabzonspor'a stad yapılacak yer olarak gidip Denizin doldurulmasına karar veriliyor... Hemde Karadenizi... Hayretle bekliyorum sonucu... Orayı doldurana kadar normal karada neden yapılmaz stat anlamıyorum ... Şimdi derler öyle bi yer nerde var diye... İstenirse emin olun bulunur... Adamlar dağın doruguna stat yapıyolar... Bunun önegi cok Ankara, Sivas, Kadir Has ve Seyran tepe projeleri bunlara örnek sayılır...

İş siyasi rezillikte bitiyor ama iktidar kadar muhalefettede iş yok bu konuda...
                              Ben ümidimi yitirdim açıkcası... ama sanırım bu işi gündeme taşımalıyız...

Büyük bi kampanya başlatalım... Her maçta bolca Pankartlar açalım ... "Hani verdiginiz sözler" "Ellere varda bize yok mu?" "Trabzonun yolu Trabzonspordan Geçer" gibi ... Yoksa Seçimden sonra yapılacak okadar çok işten (yapılsa bari) bizim stada zaman kalmıyacak...
                              Acil olarak bu konuda harekete geçmeliyiz ve bir an önce tetiklememiz gerekiyor...
                              Stat yetermiş felan filan hikaye.... Yeni cillop gibi stat istiyoruz... ve Bunuda yapacaklar ; yapmak zorundalar !
                              İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                              Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orası zaten bildiğim kadarıyla sahil yolu için dolgu yapılmış bir alan
                                orda rus pazarıyla, bir park var yani boş arazi sayılır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X