Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az kaldı seçimlere, febe maçında febeye haksızlık yapıldı dedi. Belediye başkanlığını rakiplerine kaptırdı. Anlaşılan doymadı...

Bunlar Trabzondan korkuyorlar heralde, adam gibi muhteşem statları olursa, bir daha sırtları yere gelmez diye.

Yorum

• madem yapmıcaktınız avniakeri adam gibi büyütüp düzeltseydiniz bari. aslında bu adamlara söylenecek o kadar söz varki... mehmet atalayda istifa etti. onunda bahanesi hazırdır heralde ben gsgmüdürü değilim der şimdi adam. trabzona böyle üvey evlat muamelesi yapılmasaydı kendi insanı trabzonu satmasaydı burası şimdi hem 1,5 milyonluk bir büyükşehir hemde güzel bir stadı olan olimpiyat şehri olurdu. inşallah bu haberler havada kalırda bu stad yapılır.
      YA SEV YA TERKET

Yorum

• anlasılan bu yazda avnı akerın yenılenme calısmalarını buralarda konusacaz stattan ıcerı gırmeye calısacaz yenı resımler yenı resımler dıye haykıracaz kımısı evının catısından penceresınden resımler cekecek kimimiz yeni projeler gelıstırecek kimimiz statyumun içine girmeye çalışıp geri yollanacak kimimiz paintten sacma sapan işler yapacak : ) ) aslında sarmıyor değil ancak biz yeni stat istiyorduk bir futbol stadı.. koşu pisti olmayan reklam panolarının ardından hemen tribünlerin basladıgı güzel bir stat.. bunu sadece takımımız için değil şehrimiz içinde istiyorduk.. çünkü bu stat ve yanındaki kompleksler şehre ap ayrı bir görünüm katacaktı.. getirileride cabası.. bu işin sonunu getirmeyenlere eminim bütün trabzonlular gereken cevabı verecektir.. yazıklar olsun!!
        u will need justice at the end..

Yorum

• En güzel cevap 29 Mart 2009 günü verilecektir, susuyorum..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• nuri alco atti ortaya bisey..bi foto bastirdi...basti gitti..zaten yaptigi en guzel sey atip tutmakti..sener geldi..bu is olmaz ..cok zor dedi..herkes baskan istemiyo dedi...basbakan cikti yapicam dedi...kolpacino cikti..atalay cikti kesin olacak dedi..yilbasindan sonra atilcak temel dedi..gorevi birakti gitti...okadar kiis konustu kim dogru dedi..sanirim sadri sener durust konustu...sadri sener allahina kadar adam..gerisi harbiden kolpacini...yalandan baska bi bok bilmezler
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Muhtemelen yeni bir stat yapilmiyacak..belliydi zaten. demekki Avni Akeri yenilenmeye devam etmemiz lazim. Leverkuseni örnek alalim. onlarin da 23.000 kapasiteli bir statlari var ve su an yenileyip büyütüyorlar. verdigim linkte videosu var

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• leverkusenin stadının büyümek için alanı var bizde o kadar alan yok

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yeni stadımızla ilgili hiçte iç açısı olmayan haber:
                  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile Trabzon CHP milletvekili Akif  Hamzaçebi arasında Akyazı ile ilgili tartışma yaşandı.BAKAN ÖZAK'A BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ HATIRLATILDI Akif Hamzaçebi Bayındırlık ve İskan Bakanı

Okumaya sıkılanlar için özetliyeyim. Hamzaçebi niye stad yapılmıyor diyor? başbakan meydanda mitingte bütün trabzona söz verdi diyor. özakta; başbakan sadece hukuki alt yapısını hazılamakta yardımcı olurum diye söz verdi diyor. ve atışmalar karşılıklı devam ediyor.

önemli nokta şurası: sayın özakın açıklamalarında var;
                  kazık temeli vesaire burada 100 milyon dolarlık bir dolgu çıkıyor, tahmin edildiği gibi değil. Üzerindeki stadyum da 42 bin kişilik olacak. Çarpı 2 bin dolar, 84 milyon dolar da o yani 184 milyon dolarlık bir proje, yalnızca stat ve dolgu. Şimdi, bunu yapmak mümkün değil yatırımcı için ama bunu önceden ortaya atanlar çok iyi hesaplamadıkları için böyle bir rakam ortaya çıktı.

devletin kendi imkanlarıyla stadı yapacağı yok. avni akeri ve çevresini verip yapmayı düşünüyorlardı ucuza. ama rakamlar açıklanınca tabii hiçbir yatırımcı buna girmedi haklı olarak. bu seferde parasızlıktan proje başlayamıyor.

ben bu konuda bir mühendis olarak çok önceden dolgu yapılmasının çok maliyetli olduğuu hatta yeni bir stad yapmaya eşdeğer olduğunu söyledim. ben bile bunu anlayabilrken projeyi hazırlayanlar nasıl anlamazlar yada anlamak istemezler mümkün değil.

şahsi görüşüm dolguya karşıyım. uygun bir yerde mesela havaalanı taraflarındaçok ucuza bir yerde aynı stad yapılabilir üstelik devletin 100 milyon dolarını suya gömmeden...
                  Biz neden kasiyoruz kendimizi anlamiyorum... yapamiyormuş arkadaş e tabi her baba yiğidin işi diil bu işleri yapmak... eee 29 martta görüşmek dileği ile sayın tayyip... işkembeden atmak diildi meydanlarda öyle...
                  BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• 184 milyon dolar mı?

Stadın dolgusu da stadtan daha pahalıymış. Zaten bu projeyi beğenmemiştim.

Hayırlısı olsun.

Yorum

• yapılacağına hala inanıyorum

Yorum

• İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni stada ne gerek var anlamıyorum avni aker in kapasitesini biraz daha artrıabilsek biz yeter de artar bile kale arkalarına kat atılabilrimi bilmiyorum ama o tarz bişey olsa süper olur
                        kardeşim önemli olan yani stad mtad dil tabiki önemli olan trabzonsporun kazanacağı para avniakeerde yıllık 10 milyon zor kazanırdın ama yeni stad da 20 30 milyon kazanırsın para getirecek diğer projelerel birlikte akyazı çok karlı ne yapıp edip bu projeyi yaptırmak lazım

Yorum

• Atalay: Akyazı'dan dönüş yok

Mehmet Atalay Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yaptı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevinden istifasının ardından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bulunduğu bayram ziyaretinde konuşan Mehmet Atalay Akyazı projesinin tamamlanması halinde sadece Trabzon değil Türkiye'nin Ukrayna, Rusya ,Gürcistan, Azerbaycan, gibi bölge ülkelerinin de dahil olduğu merkezin yıldızı olacağını söyledi.

Atalay, Akyazı projesine ilişkin soruları yanıtlarken de projeden bu saatten sonra geri dönüş olmayacağını belirtti. Atalay, ekonomik krize rağmen projenin aksamaması gerektiğine işaret ederek, “Ekonomik kriz var diye olimpiyatlar iptal edilecek diye bir şey yok. Bakanımızla da bu konuyu konuştuk, kriz var diye proje iptal edilmeyecek. Bu proje ile Trabzon'un çağdaş, modern, dünyanın en çok rağbet ve ziyaret edilen şehri olacağına işaret eden Atalay şunları söyledi:
                          ”Akyazı projesi Trabzon'u yarınlara taşıyacak ve merkez haline getirecek bir projedir. 2011 Olimpiyatları'nın gerçekleşeceği Trabzon'da bu projenin hayata geçmesi ile sadece Trabzon değil, Gümüşhane, Giresun, Artvin, Ordu gibi komşu illerde yaşayan vatandaşlarımızda buralarda kendi ürünlerini sergileyip kazanç sağlama imkanına kavuşacak. Olimpiyatlar sayesinde Trabzon'a 40-50 bin civarında insanın geleceği düşünüldüğünde ise buradaki işsizliğin sona ermesi bile düşünülebilir. Olimpiyatlar sayesinde herkes kazanacak ve şehirde ekonomik açıdan büyük bir rahatlama yaşanacak. Akyazı projesi tamamlandığında stad Trabzonspor'a kalacak ve milli takım ağırlıklı olarak o stadı kullanacak.”

Atalay, Avni Aker'in isminin yaşatılması yönündeki bir soruya da, “Siz istediğiniz ismi yaşatmak isterseniz bunu yapabilirsiniz. Ancak artık kulüplerin gelir elde edebildiği sponsorluk gibi bir şansları var ve bu da öncelikli olarak düşünülmeli. Yaşatmak istediğiniz ismi bir şekilde başka yerlere de verebilir veya orayı bir müze haline de getirebilirsiniz, ancak kulüplerin ekonomik olarak kazanç sağlayabildikleri sponsorların da önünü açmak gerekiyor” yanıtını verdi.

Trabzon Belediye Başkanlığı için aday olup olmayacağı yönünde sorulan soruya Atalay, “Ben memuriyetten değil Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden istifa ettim. Benim istifam belediye başkan adaylığı için sadece zamanlama olarak bir tesadüf. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde miadımın dolduğuna inanıyorum. Benim yaptığım iki iş var, birisi spor, diğeri de gazetecilik. Bundan sonra daha verimli olabileceğim bir görevi almak için bekliyorum. Bu görev de ay sonuna kadar belli olacak.

İSTANBUL'UN YOLU TRABZON'DAN GEÇER
                          Atalay, İstanbul'un talip olduğu 2014 Olimpiyatları için de Trabzon'da 2011'de yapılacak olimpiyatların büyük önem taşıdığının altını çizerek, “İstanbul olimpiyatlarının yolu Trabzon'dan geçer' diye konuştu.

Kaynak:

ben bu isten bisi anladiysam arap oligim
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mehmet Atalaya tesekkür ediyorum. Sadece o bu projenin yapilmasini istiyor bakanlardan. Basbakan ile Faruk Özak basindan beri bu projeye karsi fakat oy kaybetmemek icin kendi menfatleri dogrultusunda atip bizi OYaliyorlar iki yildir. Büyük baskan Senerde bunu söylemye calisiyor geldiginden beri.

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Atalaya tesekkür ediyorum. Sadece o bu projenin yapilmasini istiyor bakanlardan. Basbakan ile Faruk Özak basindan beri bu projeye karsi fakat oy kaybetmemek icin kendi menfatleri dogrultusunda atip bizi OYaliyorlar iki yildir. Büyük baskan Senerde bunu söylemye calisiyor geldiginden beri.

Bu sözlerine kargalar bile güler. Ki Stadyum olayını başından beri takip edenler neyin ne olduğunu anlayacak kapasitede. Senin gibiler varsın anlamasın.Önemli olan stadyuma yakında başlanılacak olması nede olsa

Yorum

• herkez kafasına göre bişe diyo ya biri yok yapıclak diyeriyok olmucak kardeşim bu stad yapılcak yada proje kim nerderse desin boşunamı verdiler trabzona olimpiyatları mantıklı oln biraz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X