ulasim cok önemli, rayli sistemin artik getirilmesini istiyorum trbzona, deniz seferleriyle de giris yapiliyormus stadyuma, cok ilginc olacak,dünyda bi ilk olur, sizce????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulasim cok önemli, rayli sistemin artik getirilmesini istiyorum trbzona, deniz seferleriyle de giris yapiliyormus stadyuma, cok ilginc olacak,dünyda bi ilk olur, sizce????daha önce de demiştim bi CL maçı oynadığımızı düşünün, milanla falan, akyazı yat dolar valla. o zaman bi liman da lazım bize
raylı sistem ise ancak kayseri belediye başkanı gibi birisi olursa gelir trabzona. belediye başkanımız halktan biridir, alçak gönüllüdür, çok severiz insan olarak ama geçenlerde bi programa çıktı bi yerel tvde. yok trafik lambalarını saniyeli yaptık, yok kaldırımları düzelttik, yok şu kadar asfalt döktük. bunları anlatmana gerek yok, bunları zaten yapmak zorundasın. büyük projeler sun bize.
örneğin bu akyazı projesinden o kadar uzak ki başkan. bi soru yolladım o programa stad işi ne oluyo falan diye. benim alakam yok, önce bi ihalesi yapılsın ona göre bakarız anlamına gelen bişeyler söyledi. tamam da kardeşim oraya bi stad yapılacak işte, bi altyapı çalışması, ne bilim, dediğiniz gibi raylı sistem bişey, bi proje de siz hazırlayın da.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni bir spor salonu yapılıyo ama nereye yapılıyo tam bilmiyorum.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePelitlide yapılmakta.. 5000 kişilikti sanırım..
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaaaa pelitli bence yanlış tercih spor salonu için....keşke daha yakın bir yerde yapılsaydı...akyazı projesi içinde bir spor salonu yok mu acaba...
hatta yüzme havuzu da yapılıyo bi yere, süper bişeymiş o da. hepsi bu akyazı kompleksinin içinde olsaydı harika olurdu ama bi koordinasyonsuzluk oldu heralde. her nolursa olsun bu planlamanın yapılması gerekirdi gerçekten.
projenin ilk etabında spor salonu yok ama ilerde yapılabilir tabi.
Yorum
-
bu millette yakın yer takıntısı ne anlamıyorum. burası köy değil. büyük bir tesise gideceksen şehirden çıkacaksın. yoksa şehir zaten dar içinde nefes bile alınmıyor içinde daha beter boğulalımmı. 1 ytl maç için herkes verir heralde. ayrıca şu anda yapılan tesisler için yer seçimi bence şehrin gelişmesi açısından çok güzel yerler. kapalı spor salonu için arsa zaten alınmış durumda temeli atılmayı bekliyor. dsi arazisinin olduğu yerde yolun üst tarafında yapılacak diye biliyorum. bence tesislerden bazılarınıda şehrin çukurçayır ve gölçayır bölgelerinde yapabilselerdi daha iyi olurdu şehir güneye de açılmış olurdu belki bu sayedede güney çevre yolu trabzona kazandırılabilirdi. inşallah bundan sonraki projelerle şehri güneye doğruda biraz açarız sahil bandındaki sıkışıklıktan kurtuluruz.tabi gönül isterdiki olimpiyat köyü tarzında bir yer olsun ama trabzonda bunun için yer bulmak zor. ama böyleside iyi şehrin doğusuda bu sayede gelişir birazdaha.En son boztepeliyasin tarafından düzenlendi; 23.11.2008, 14:16.YA SEV YA TERKET
Yorum
-
''gönül isterdiki olimpiyat köyü tarzında bir yer olsun ama trabzonda bunun için yer bulmak zor''
akyazıyı diyoruz işte. keşke hepsi orda olabilseydi. bence böyle dağınık olmasından daha iyi olurdu, olimpiyat köyü gibi.
havuz nereye yapılacak peki, bilginiz var mı?
Yorum
-
olimpiyat köyü akyazıda olsa iyi olurdu ama denizi bu kadar doldurmak doğrumu bilmiyorum. şu an için stad ve terminal binası yapılsa oraya yeterli bence . şehrin hep batısına yatırım yapılmasınıda doğru bulmuyorum. zaten denizi doldura doldura trabzonun alanı olacak samsun kadar. coğrafya kitaplarınıda değiştirirler artık trabzon yüzölçümü bakımında baya büyücek hem sahil yolu hemde stad alanıyla.YA SEV YA TERKET
Yorum
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolimpiyat köyü akyazıda olsa iyi olurdu ama denizi bu kadar doldurmak doğrumu bilmiyorum. şu an için stad ve terminal binası yapılsa oraya yeterli bence . şehrin hep batısına yatırım yapılmasınıda doğru bulmuyorum. zaten denizi doldura doldura trabzonun alanı olacak samsun kadar. coğrafya kitaplarınıda değiştirirler artık trabzon yüzölçümü bakımında baya büyücek hem sahil yolu hemde stad alanıyla.
Terminali iyi hatırlattın. kesinlikle yeni bi otogar lazım Trabzona. otogara giren, Trabzonun bi ilçesine falan mı geldik diyor. gerçekten yakışmıyo, modern ve şık bi otogara ihtiyacımız var artık. bi de havalimanına 2.pist. ayrıca da yeni bir liman, çünkü şu anki liman daha fazla büyüyemiycek sanırım. o yüzden bu akyazı projesi (600 dönümlük projeden bahsediyorum tabii ki) aslında Trabzonun ihtiyaçlarına ''cuk diye oturan'' bi proje. gerçekleştirilebilirse harika olur.
Yorum
-
hazir stad yapsak da olur yani
hoffenheim in yeni stadi
bakin internette arastirin
video da nasil yapildigi gözüküyo
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.tsg-hoffenheim.de/assets/webcam/zr2.html
hazir stad yapsak da olur yani
hoffenheim in yeni stadi
bakin internette arastirin
video da nasil yapildigi gözüküyo
Bizim yeni stad dolgulu olacagi icin herhalde farkli olacaktir.
Gecenlerde otoban dan gecerken gördüm hoffenheim stadini, süper yapmislar bence ama yeri pek hosuma gitmedi. Sehrin disina yapmislar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum