o stadi bende 2ay önce otoyolda, gerlingene giderken gördüm ve son asamasindaydi, tribünün bi bölümü kalmisti. gercekten güzel bir stad.
bizimki ise 1,5 yilda bitmesi imkansiz, neden dersen, ilk basta deniz doldurulmasi gerekli ve bu basit degil, cunki saglam yapilmali, bu deniz doldurmasi belki en az 6ay sürer.
hoffenheimin stadi bos bir arazi üzerine insaa edildi hic bir zorlukla karsilasmadan, cevresi acik, yol baglantilari iyi olan yerde stad.
o yönden ben 2011 e bizim stad yetismez dedim.
2011 olimpiyatlarına 2.5 yıldan fazla zaman var. hele bi başlasın yetişir.
yetişmedi mi? bu süre içinde epey bi kısmı yapılır, gerisini biz tamamlarız. açılış kapanış da avni aker'de yapılır
Eğer yeni yapılacak stad olimpiyatlar için yapılacaksa,koşu pisti falan oalcaksa hiç yapılmasın daha iyi.Avni akerin şuanki hali gayet güzel.Boşu boşuna para harcamaya gerek yok.
Sesimizi duyuramayacağımız stad istemiyorum.Havaya bağırmayalım.
ne güzel tam hayalimdeki gibi trübünden dürbünle maç izlemek sesimizi sahaya duyuramamak
yok kardeş yok yanlış anlama.
daha önce de defaatle söylendiği gibi stad yapılırsa futbol stadı olacak ve sadece açılış ve kapanış törenleri için kullanılacak. atletizm müsabakaları ise zemini hazır olan (karadeniz oyunlarında kullanılmıştı) ve zeminin kenarına tribünlerin ekleneceği söğütlüdeki stadda yapılacak. bu stadın proje fotoğraflarını önceki sayfalarda bulabilirsiniz.
sifuni nin eklediği stad yani Kayseri stadına bi bakın
hep hayal ettiğim stad
trübün sahaya yakın,
abartılı kapasite yok hep dolu trübüne oynarız büyük bir ihtimal
böyle bir ortamdaki tezahürat rakipleri çaput eder
ahhh ah
inşallah aynına benzer bişi de bize olur.
Ilk önce bu olumsuzlugu birakin.
Lig Maratonu gibidir stad projesi. 34 macin 34 macini kazanan olmaz. 3-5 maglubiyet ve 5-8 beraberliklen bile sampiyon olursun.
Daha öncede yazmistim. Stadyum yapmak zor. Liverpool stad projesini durdudu. 2000-2008 arasi bu durdurulan 6. stad projesidir.
Stad projesini tanitmak = stad 100% yapilcak diye birsey yok.
Duygusal ve sabirsiz olmak projeye icin iyi degil.
Ise objektiv bakin ve Trabzon taraftari olarak yönetimlen beraber olmaliyiz. Karsi degil.
Simdi benim anladigim kadar Akyazi uzak ve deniz icinde olacak diye vazgecilcek gibi.
Ama suan sehir icindede arsami bulamiyoruz?
ah! kayserinin şu stadı bizde olacak varya.. şu işe bak futbol kenti olan, trabzonspor gibi takımı olan bi yerde bu stad yok kayseride var... bence devlet büyükleri ve iş adamlarının kafası çalışmıyo...
Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun yerine başka bir alana TOKİ tarafından modern bir stadyum yapılması için çalışma başlatıldı.
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun yerine kentteki başka bir alana TOKİ tarafından modern bir stadyum yapılması için çalışma başlatıldı. Dün Sivas'taki programı sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı çalışma kapsamında mevcut stadyumun bulunduğu alanın TOKİ'ye verilmesi, TOKİ tarafından da başka bir alanda stadyum ve modern bir spor kompleksi yapılması planlanıyor.
İstasyon Caddesi'nde bulunan Atatürk Spor Salonu'nun yerine de TOKİ tarafından aynı kompleks içine modern spor salonu, yüzme havuzu gibi tesisler yapılması düşünülüyor.
TOKİ yetkililerinin stadyumun bulunduğu alan ile spor salonunun bulunduğu bölgeyi gezdiklerini, konuya sıcak baktıklarını söyleyen yetkililer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da eski stadyum ve salon yerine yenilerinin yapılması konusunda talimat verdiğini ifade ettiler.
Projenin ayrıntıları için TOKİ yetkilileriyle görüşmelerin başladığını, projenin ayrıntılarının karşılıklı görüşmeler sonucunda netleşeceğini ifade eden yetkililer, stadyumun yerine standartların en yüksek olduğu ve her türlü konforun bulunduğu bir stadyum yapılmasının planlandığını belirttiler.
AA
bizden once bunlara yaparsalar stadi allah bildigi gibi yapsin bunlari
Yorum