Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada kendi stadimizi tartisalim, diger stadlar icin zaten basligimiz var.

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kayseri stadını bitirdi sayılır,harika yapmışlar müthiş bi stad olmuş helal olsun...
      Darısı bizim başımıza...
      kardeş mehmet topuzu avater yapmışın hayırdır bir bilginmi var nedir?
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sanirim bizim avni akerin kale arkasi gibi olmus, onlarda hazirdi sanirsam.
        Bizim yeni stad dolgulu olacagi icin herhalde farkli olacaktir.

Gecenlerde otoban dan gecerken gördüm hoffenheim stadini, süper yapmislar bence ama yeri pek hosuma gitmedi. Sehrin disina yapmislar.

hoffenheim 3500 nüfuslu bi köy ve köye 30000 kisilik stad yapmak sacma olur ondaqn hoffenheim civarinda daha büyük sehirele yakin olsun diye baska yerde yapiliyor

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
            TRABZON aşkı başkadır yer,mekan,zaman farketmez.......

Yorum

• arkadaslar ntvspor anketine katılın trabzona destek olun hadi http://www.ntvspor.net/modules/anket/anket.asp?GroupID=230
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2009 yılının başında başlanacak deniyor . İhale aşamasına geldik deniyor. hadi bakalım. yanlız ihale tarihi nezaman bir bilgi yok.
                artık bir an önce somut adımlar bekliyoruz.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İhalenin bir an önce yapılıp stadın yapımına başlanması lazım. Sonuçta denizin üstüne bi stad yapılıcak ve 2011 yetişmesi için yılbaşından sonra bu stada başlamaka lazım. Daha çevre düzenlemeleri vs. işlerde var bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım..

Yorum

• arkadaslar stat stat dıyoruz ama bu ne zaman yapılacak baslandımı net bılgısı olan varsa bı haber verebılırse sevınırım sımdıden tskler
                    SENİN SEVGİNDEN VAZGEÇİLİRMİ ?

Yorum

• Her sey tamam da hangi proje. bu direklerin üstündeki stad cok kötü! yapilacaksa güzel stad yapilsin. yane TRABZONSPORUN stadin dan bahsediyoruz. öyle basid bir sey olmasin. Bir daha da yapamayiz. yapmisken en az Fenerin stadi kadar modern olmali büyüklü ayri bir konu bence 35 bin ideal cünkü 50bin yaparsak zaten yarisi bos olur stadin! en önemlisi rayli sistem stada gitmeli. otobüsler yakindaki tüm illerden ve sehirin bir cok yerinden!!!

Yorum

• arkadaşlar birkez daha söylüyorum kayserispor statdı güzel ve buna benzer olsun ve üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle üstü acılır kapanır olması lazım dün görüldüğü üzere hava yağdımı sahada top oynamak zorlaşıyor
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar birkez daha söylüyorum kayserispor statdı güzel ve buna benzer olsun ve üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle üstü acılır kapanır olması lazım dün görüldüğü üzere hava yağdımı sahada top oynamak zorlaşıyor
                          dün hakan şükürdü yanılmıyorsam çok güzel bişey söyledi.maçların yağışlı havalarda oynanması büyük takımlar için avantajdır dedi.çünkü teknik kapasitesi yüksek oyunculara sahip olduğun için iyi pas yapabiliyorsun ve bu da rakibi çok yoruyor ve daha fazla hata yapmaya zorluyor.o yüzden kapalı olmaması bizim için avantaj bile olabilir.ayrıca devletin o kadar parayı Trabzona yatıracağına pek ihtimal vermiyorum

Yorum

• Ihale sureci baslamali.
                            Artik isin icraat kismina gecilmeli.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün hakan şükürdü yanılmıyorsam çok güzel bişey söyledi.maçların yağışlı havalarda oynanması büyük takımlar için avantajdır dedi.çünkü teknik kapasitesi yüksek oyunculara sahip olduğun için iyi pas yapabiliyorsun ve bu da rakibi çok yoruyor ve daha fazla hata yapmaya zorluyor.o yüzden kapalı olmaması bizim için avantaj bile olabilir.ayrıca devletin o kadar parayı Trabzona yatıracağına pek ihtimal vermiyorum
                              sen düşünmeden yazmışsın bence bidaha bidaha düşün ve öyle yaz. tribünler kapanıcak yeni staddada yani sahanın üzeri değil.!

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu sanirim bizim avni akerin kale arkasi gibi olmus, onlarda hazirdi sanirsam.
                                Bizim yeni stad dolgulu olacagi icin herhalde farkli olacaktir.

Gecenlerde otoban dan gecerken gördüm hoffenheim stadini, süper yapmislar bence ama yeri pek hosuma gitmedi. Sehrin disina yapmislar.

Hangi sehir? Bildigim kadar Hoffenheim 3000 nufüslü bir Kasaba degilmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X