Burada kendi stadimizi tartisalim, diger stadlar icin zaten basligimiz var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri stadını bitirdi sayılır,harika yapmışlar müthiş bi stad olmuş helal olsun...
Darısı bizim başımıza...ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sanirim bizim avni akerin kale arkasi gibi olmus, onlarda hazirdi sanirsam.
Bizim yeni stad dolgulu olacagi icin herhalde farkli olacaktir.
Gecenlerde otoban dan gecerken gördüm hoffenheim stadini, süper yapmislar bence ama yeri pek hosuma gitmedi. Sehrin disina yapmislar.
hoffenheim 3500 nüfuslu bi köy ve köye 30000 kisilik stad yapmak sacma olur ondaqn hoffenheim civarinda daha büyük sehirele yakin olsun diye baska yerde yapiliyor
Yorum
-
-
arkadaslar ntvspor anketine katılın trabzona destek olun hadi http://www.ntvspor.net/modules/anket/anket.asp?GroupID=230Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Her sey tamam da hangi proje. bu direklerin üstündeki stad cok kötü! yapilacaksa güzel stad yapilsin. yane TRABZONSPORUN stadin dan bahsediyoruz. öyle basid bir sey olmasin. Bir daha da yapamayiz. yapmisken en az Fenerin stadi kadar modern olmali büyüklü ayri bir konu bence 35 bin ideal cünkü 50bin yaparsak zaten yarisi bos olur stadin! en önemlisi rayli sistem stada gitmeli. otobüsler yakindaki tüm illerden ve sehirin bir cok yerinden!!!
Yorum
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar birkez daha söylüyorum kayserispor statdı güzel ve buna benzer olsun ve üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle üstü acılır kapanır olması lazım dün görüldüğü üzere hava yağdımı sahada top oynamak zorlaşıyor
Yorum
-
İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün hakan şükürdü yanılmıyorsam çok güzel bişey söyledi.maçların yağışlı havalarda oynanması büyük takımlar için avantajdır dedi.çünkü teknik kapasitesi yüksek oyunculara sahip olduğun için iyi pas yapabiliyorsun ve bu da rakibi çok yoruyor ve daha fazla hata yapmaya zorluyor.o yüzden kapalı olmaması bizim için avantaj bile olabilir.ayrıca devletin o kadar parayı Trabzona yatıracağına pek ihtimal vermiyorum
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sanirim bizim avni akerin kale arkasi gibi olmus, onlarda hazirdi sanirsam.
Bizim yeni stad dolgulu olacagi icin herhalde farkli olacaktir.
Gecenlerde otoban dan gecerken gördüm hoffenheim stadini, süper yapmislar bence ama yeri pek hosuma gitmedi. Sehrin disina yapmislar.
Hangi sehir? Bildigim kadar Hoffenheim 3000 nufüslü bir Kasaba degilmi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum