Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet ya varmış
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Stadyum yeni sezona yetisecektir.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Atmosferi baya ürkütücü olacak ama file gerilmediği taktirde bol bol ceza yiyeceğimizi düşünüyorum. İngiliz stadları gibi olsun istiyoruz ama bizim taraftarlarımız stad'da ingilizler gibi maç seyretmeyi bilmiyor. File kesinlikle şart bence.
        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• maraton direkleri kalkacak mı?
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• bu direk olayini cozemedim ben. stat yapilirken KIM DIREK koyar seyircinin onune ? tabiki isten kacan insaat firmalari...

boyle mantiksiz , cagdisi goruntu olamaz...

nostalji icin de tesekkurler..
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadaşlar trabzon spor yıldırayı alarak bombayı patlatmayı düşünüyorr
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar trabzon spor yıldırayı alarak bombayı patlatmayı düşünüyorr
                yer burasi degil transfer basligi var

Yorum

• bırak ya solesın kardasım heycanlanıyo nurıs zmaanında bole seyler duymadıkkı ne yapaılm yanı kızma
                  ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak palavanozlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bırak ya solesın kardasım heycanlanıyo nurıs zmaanında bole seyler duymadıkkı ne yapaılm yanı kızma

aynen da

ama file yine de sart

Yorum

• Stadyum guzel olacak.
                      Hemen kalenin arkasinda olursa tribunler gercekten buyuk is yapmis olacak Sadri baskan.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• direkler kaldırılcak dıye duymustum ama sadece duydummm
                        - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• arkadaşlar banada yeni stadın ambiyansi heyecan vermeye başladı bu stadda bence ts zor maç kaybederr fotolara baktım kale arkalara bayağı yakınn BU KADRO LİGDE ÇOK CAN YAKICAKK
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• insan bu güne kadar nerdeydiler diye düşünmeden edemiyor.yeni stad yapılması birkaç yıl kala stadı düzeltmek aklımıza geldi.ama olsun zararın neresinden dönsek kardır.yeni yönetime teşekkür ediyorum şimdiden.çok yerinde bir karar
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu direk olayini cozemedim ben. stat yapilirken KIM DIREK koyar seyircinin onune ? tabiki isten kacan insaat firmalari...

boyle mantiksiz , cagdisi goruntu olamaz...

nostalji icin de tesekkurler..
                                arkadaşlar ben yıldız inşaatlıyım o direkler kalkarsa o tavan aşa iner heralde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X