Atmosferi baya ürkütücü olacak ama file gerilmediği taktirde bol bol ceza yiyeceğimizi düşünüyorum. İngiliz stadları gibi olsun istiyoruz ama bizim taraftarlarımız stad'da ingilizler gibi maç seyretmeyi bilmiyor. File kesinlikle şart bence.
bu direk olayini cozemedim ben. stat yapilirken KIM DIREK koyar seyircinin onune ? tabiki isten kacan insaat firmalari...
boyle mantiksiz , cagdisi goruntu olamaz...
nostalji icin de tesekkurler..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
arkadaşlar banada yeni stadın ambiyansi heyecan vermeye başladı bu stadda bence ts zor maç kaybederr fotolara baktım kale arkalara bayağı yakınn BU KADRO LİGDE ÇOK CAN YAKICAKK
"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
insan bu güne kadar nerdeydiler diye düşünmeden edemiyor.yeni stad yapılması birkaç yıl kala stadı düzeltmek aklımıza geldi.ama olsun zararın neresinden dönsek kardır.yeni yönetime teşekkür ediyorum şimdiden.çok yerinde bir karar
Yorum