Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o bölgeye yapılamaz yapılsada bişeye yaramaz akyazı devletten buranın parası nereden gelecek.yaşayan bir stat o bölgeye zor.akyazı trabzon şehri için dönüm noktasıdır.şehir akçaabat ile birleşir bu projeile.gerisini siz düşünün.
    Akçaabatın birleşmesi ve şehrin büyümesi aslında çok güzel olur ama Avni Aker'i o halde bırakıp terketmek hiçte iyi olmaz bence
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak toprak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bi yanlislik var burda bu projeyi bi kac sene öncede sunmustular galiba..yoksa ben yanlis görüyorum..
      Hayir, dogru hatirliyorsun. Bu proje Atay Aktug döneminde stad projesi ilk gündeme geldiginde ciz(dir)ilmisti. Fakat Avni Aker'in kulübün tapulu mali olmamasi nedeniyle vazgecilmisti.

Klasik bir haber61 haberi. Arkadaslar lütfen bu sitenin haberlerini ekleyip forumu kirlemeyelim. Haber61'in ne mal oldugunu herkes biliyor.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• NTV Spor Haberlerinde dinledim; Yönetim kale arkalarinin kapasitesini 2.500'er kisilik artirma projesini Devlet'in yetkili kurumlarina sunmus.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• akyazı trabzon'un büyükşehir olmasının en büyük adımıdır bence
          trabzon'lu olarak düşüncem bu
          ama trabzonsporlu olarakda tarihimizin altın adımı olarak görüyorum
          büyüklüğe yakışır düşünce ve eylemler büyütecek bizi
          onur

Yorum

• Stada filan lüzum yok bu ülkede böyle federasyon oldukça ve bizde böyle taraftar oldukça bize avni aker büyük gelir

Yorum

• İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stada filan lüzum yok bu ülkede böyle federasyon oldukça ve bizde böyle taraftar oldukça bize avni aker büyük gelir

teslimiyetçilik bize yakışmaz.bu tür şeyler(saha kapatma)bizi umutsuzluğa itmemeli daha da kamçılamalı.ama akıl ve mantık çerçevesinde,taşkınlık yaparak değil.
              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Ya bu stad projesi diyip duruyoz ama ortada ne var hadi bari temelleri atılsa yaÇok seneler sonra biter bu inşaat
                Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• kaç yıl oldu saymadık kupa almadık mevsimler geldi geçti stad yapamadık yönetimle tayyip elele versin yeni stadı bizlere versin!

Yorum

• eski stad şehrin içinde kaldı. orası yıkılması şehir için daha hayırlı olur. kıymetli bir araziye sahip orda iş merkezleri otel gibi işletmeler kurulabilir. akyazıdaki proje çok harika denizin doldurulması insanı biraz düşündürüyor ama sağlam olacaksa eğer stadın yeri akyazı kapasite 50 bin daha boş söze gerek yok. büyükşehir olmak için büyük projeler şart.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• bizim için en ideal stat
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu Hüseyin Avni Aker Stadı'nın kale arkalarında yapacak olduğu yeni tribünler için bugün start verdi. Yeni sezona kadar stadı bitirmenin gayreti içerisinde olan yönetim taraftarların daha rahat ve huzurlu maçlar seyretmesi için tribünleri yeni koltuklar döşenecek. Trabzonspor yönetim kurulu bu konuda yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir haftadır yenileme çalışmaları yapılıyor. Kale arkalarını yeniliyoruz. Kale arkalarının koltuk sayısını yaklaşık 2 bin 900 kişilik yapacağız. Koltukların hepsi sökülerek yerine yenileri takılacak. Açılır kapanır koltuklar yapılacak. Kale arkasının öne çekilmesinde amaç, bakıldığı zaman çok batık görünüyor olmasından kaynaklanıyor.

Ayrıca protokol tribününü ikinci kata çıkartıyoruz. Buraya bir asansör yapılacak. Bütün kapalı tribün kombine olacak, vip standartlarında olacak. Avni Aker stadının hem dışı hemde içi boyanacak ve koltukları yenilecek. Şu an Avni Aker Stadı'nın seyirci kapasitesi 29 bin 900 kişilik. Kale arkaları ile birlikte bu sayı 32 bin civarında olacak. Yeni sezona stadımızı yetiştireceğiz.”

Yönetim kurulu Avni Aker Stadı'nın Protokol tribünü ve kapalı tribünün komple yenilendiğini belirttiler. Trabzonspor yönetim kurulu ayrıca yeni sezonda İstanbul'dan gelen eski yöneticiler ve iş adamlarının 400 kişilik özel bir yer istediklerini ve bu hafta içerisinde istedikleri yerleride netleştireceklerini ifade ederek, “Yönetim olarak bu işe sıcak bakıyoruz. Herkese kombine kampanyası yapacağız. Bu sene bütün stadın her şeyini kombine bastıracağız, kombine fiyatlarını yüksek değil normal fiyatta tutacağız” dediler.

Elif Neslihan Sağır /haber61.net

neslihansagir@haber61.net

Kaynak:

Yorum

• Mevcut kale arkası tribünlerinin kapasitesi kaçtı acep?

Şu an Avni Aker Stadı'nın seyirci kapasitesi 29 bin 900 kişilik.
                          29 bin'mi? 20 bin olacaktı sanırım.
                          En son erol_izm tarafından düzenlendi; 22.05.2008, 14:58.
                          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• bizim stad 29900 kişilik değil 19900 kişilikti.yanlış yazılmış herhalde.şimdi de 22000 bin kişilik olacak

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim stad 29900 kişilik değil 19900 kişilikti.yanlış yazılmış herhalde.şimdi de 22000 bin kişilik olacak
                              medyanin abartmasi baska bisey degil, bide yerel medya olacaklar

Yorum

• kazmayı vurmak böyle bişe heralde
                                albayrak yönetimi kazmayı vurdum vuruyorum vuracağım derken 2 yılı heba etti
                                hatta takımın beş yılını aldı götürdü

şimdiki yönetim çalışıyor işte buyurun adamlar başladı işte
                                büyük ihtimalle sezonada yetişir
                                hayırlı olsun
                                inşaallah yakında akyazıda dolgu çalışmasıda böyle sessiz sedasız başlar
                                bir gün mutlaka

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X