Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadece ambiansla hapsetmedik milleti biz hep 35 bin kişilik ambians kayseride bile olacak demekki gelişmek lazım.trabzon a iyi kadro kurulması halinde çevre illerden istanbuldan her yerden seyirci gelir.o kunuyu dert etmeyin okyanusu geçtikten sonra dereyi nasıl geçeceğimizi dert etmeyelim.eğer o stat yapılsın nasıl doldururuz onun derdine düşeriz ki bu konuda asıl sorumluluk bize düşer hep eleştirdiğimiz yöneticilere değil.bizler birkaç yıl sonra iş güç sahibi olacağız(gençler için).onun için problem değil.ya endüstriyel futbol bizi yutacak yada biz akıllı davranıp iyi hamleler yaparak ayak uydyracağız.iyi hamlelerin başında statt kapasitesi geliyor.transfer haberlerine onlarca yorum yazılıyor asıl konu bu.hem biz ambiansla falan milleti hapsetmedik.kadromuz fe futbol mentalitemiz ve karakterimiz öyle olmasını sağladı.beşiktaş neden hapsedemedi. en iyi ambians onlarda yıllardır.50000 bile bana az gelior ama napalım onada şükür.
    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• bence Trabzons Sehri önce bi 30 bin Kisilik Stadi doldursun sonra bizim Kapasiteyi yükseltmeye bakabiliriz... ama ha diye 50 bin kisilik bi stad bekleyemeyizya Yönetimden.
      tabii kim istemez kendi takiminin Stadi gösterisli bisey olsun avrupanin en iyi stadlarindan olsun, ama bunlar icin önce Basari lazim... Insallah bu sene bu basariyi göstererek gelecek sezon dahada basarili olarak Trabzona Iyi bir Stadyum Yapilsin.
      Suan icin Avni Akerin Büyümesine Raziyim Renkdaslar
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• H.Avni Aker Stadyumu’nun yenileme çalışmaları kapsamında kale arkası tribünlerinin 2 bin 500’er kişilik artışla stad kapasitesinin toplam 5 bin kişi yükseltilmesi doğrultusunda hazırlanan projenin yarın (Salı) Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne sunulması kararlaştırıldı. Bu arada kombine kart satışlarının da kısa süre içerisinde başlatılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Resmi sitede bu yaziyi gordum. Aklima iki soru geldi.
        1-) Henuz izin alinmadimi.
        2-) Kale arkasi tribunlerinin artisi diyor yikilip yapilmayacakda mevcut kale arkasina ilave gibi bir anlam cikmiyordur diye umuyorum. Zira pek dogru birsey olmaz bu.

Yorum

• trabzonumuz için hayırlısı olsun güzel takımımıza herşey yakişir
          SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Bana birisi neden dusuk kapasiteli stadyum istenmesinin sebeplerini anlatsin, ona gore cevap verelim. Stadyum dolmaz diye dusuk kapasiteli stadyum yapilmasini istemek tek kelimeyle sacmalik. Sadece gunu degil gelecegide dusunun diyoruz..

Yorum

• Kapasiteyi arttırmak güzel düşünce zaten bayağı uzun sürer yani stat işi hayırlısı olsun..
              Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
              Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
              By_Karizma

Yorum

• H.Avni Aker'e yeni proje
                20 Mayıs 2008 / 16:02
                Trabzonlu mimar N.Kıran Yazıcı'nın Avni Aker ile ilgili yaptığı proje ünlü İngiliz sitesine haber oldu.

Trabzonspor'da Akyazı projesi yapılsın mı yapılmasın mı Avni Aker yıkılsın mı tartışmaları sürerken Trabzonlu ünlü mimar Nejdet Kıran Yazıcı'nın Avni Aker stadı için yaptığı yeni proje ünlü İngiliz mimari sitesi www.worldarchitecturenews.com 'da yer buldu.Site projeyi kentin kültür ve mimarisine sahip çıktığı için değerli buldu. Nejdet Kıran Yazıcı'nın Avni Aker'in yeniden yıkılarak yapılmasını planladığı projesi yaklaşık olarak 160 milyon dolara mal oluyor.
                Projede Avni Aker yıkılırak yerine 35 bin kapasiteli üstü tamamen kapalı yeni stad planlanırken Stadın içersinde kulüp hizmet binalarıda tasarlanmış.. Yavuz Selim sahasını da koruyan proje de sahanın altına numune hastanesinin de yararlanabileceği 2 bin araç kapasiteli oto park konuması planlanmış. Kompleks in yapılabilmesi için Orman evlerinin yanı sıra numune hastanesi bahçesinin de bir kısmının istimlak edilerek anayolun hastane tarafına kaydırılması gerekiyor.Kompleks içinde 21 spor branşının yapılması için çeşitli salonlar .kafeler büfeler idari binalar ,lokantalar, yer alıyor.
                Ünlü İngiliz sitesi projeyi haberleştirmesinde ki etken ise projenin eskiye sahip çıkması olarak değerlendirildi.

Kaynak:
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• ts ıcın

beyler baskanımızın acıklaması bu senekı neredeyse butun macları 2 bın kısı onunde oynamısız.yanı yenı stad yapılınca ve ts nın halı duzelmedıgını dusunursek ....... artık anlayın..... bıze celsının stadı gıbı stad yeterlı seklıde bıze gore full 44 bın yeterlı........
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Hadi Bakalim insallah Süper bir Stada sahip oluruz
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• haber61 yuh artık diyorum o proje yeni felan değil ta atay aktuğ zamanında çizilmişti öneri olarak sunulmuştu.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Gayet güzel
                        En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 20.05.2008, 17:04.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bi yanlislik var burda bu projeyi bi kac sene öncede sunmustular galiba..yoksa ben yanlis görüyorum..

Yorum

• Çok güzel bir proje, akyazı projesi yerine bu proje yapılırsa çok iyi olur.

Yorum

• eskisi daha güzeldi...iş merkezleri,oteller falan...şehiri ayağa kaldırabilecek bir projeydi
                              En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 20.05.2008, 18:12.

Yorum

• o bölgeye yapılamaz yapılsada bişeye yaramaz akyazı devletten buranın parası nereden gelecek.yaşayan bir stat o bölgeye zor.akyazı trabzon şehri için dönüm noktasıdır.şehir akçaabat ile birleşir bu projeile.gerisini siz düşünün.
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X