İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
-
kosu pisti olmasin diyorduk ya, yapilsin hatta mumkun ise veledrom da yapilsin ki sahada canla basla ugrasan didinen topculara kufur hakaret daha az ulassin, kendi takimi icin en buyuk deplasmanin kendi stadi oldugu bir kulup olarak dunya uzerinde tekiz
Yorum
-
Yeni stad yapılsın hele. Bilet fiyatlarının artmasından yanayımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Stadin yapilacagi yer mükemmel bir yer bence. Ben park yeri bulamayiz, Avni Aker uzak kaliyo vs. diyen bir sürü Akcaabatli taniyorum. Akyaziya yapilacak park yerlerini, insaasi planlanan tren yolunu, minibüsle 1 liraya gelen taraftarlari vs. düsününce bugün konustugumuz seyleri en az 10 sene icinde unuturuz gibime geliyoMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bugün maçı izleyince bu stadyumun bizim için çok gereksiz olduğuna kanaat getirdim, şehrin merkezindeki stadyumu bile dolduramayan bizler Akyazı'daki 30 bin kişilik stadyumu nasıl dolduracağız.
O parayı boşuna harcamasınlar, gitsinler Trabzon'a istihdam sağlayacak bir yatırım yapsınlar.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün maçı izleyince bu stadyumun bizim için çok gereksiz olduğuna kanaat getirdim, şehrin merkezindeki stadyumu bile dolduramayan bizler Akyazı'daki 30 bin kişilik stadyumu nasıl dolduracağız.
O parayı boşuna harcamasınlar, gitsinler Trabzon'a istihdam sağlayacak bir yatırım yapsınlar.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Adam gibi Taraftar olmadikca Stad olsa ne olur olmasa ne olur. Stadyum Projesi degilde Taraftar Projesi adi altinda bir calisma bekliyorum Yönetimden.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum