Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=38083]Gurpas[/MENTION] [MENTION=48572]David_LuiZ4[/MENTION]

stada doğru dürüst bir yatırım yapılmıyor, böyle bir işe girişmek de akıllarına gelmez.

ancak şöyle bir durum var. statlarda taraftar gruplarının olduğu yerlerde ayakta seyirci almaya yönelik birkaç kulüpten talep vardı. belli tribünlerde koltuklar sökülüp, koltuk kapasitesinden fazla kişi alınabilecek. federasyon da onaylamış galiba. 3-5 bin de olsa artı bir kapasite yaratacaktır bu uygulama.

+
    ayrıca bu uygulamanın bizim açımızdan başka artıları da olabilir. şu an statta 4 farklı noktada taraftar grupları var, hepsi ayrı telden çalıyorlar, çok kötü bir görüntü oluşturuyor. tribünde bu uygulamaya gidilirse tüm grupları bir araya toplama şansı doğabilir. öbür türlü mevcut halde 4 farklı yerde koltuk falan sökme saçmalığını yapmazlar diye düşünüyorum. en mantıklısı bir tribünün koltuklarını söküp tamamen gruplara vermek.

şu kuzey kale arkası üst tribünü 4500 koltuk kapasiteli. koltuksuz min 1.5 katına çıkar bu sayı. mevcut taraftar grubu sayısının 2-3 katı adam sığar oraya. yönetim bu bahane ile grupları bir araya toplamayı başarır umarım.

Yorum

• Taraftar gruplarına yönetimin çare bulması gerek. Gençler maçında ankarada staddaydım. Gencler atak yaparken marş soyluyordu bizimkiler. Benim gibi birkac kisinin bagirmasiyla isliklamalar yuhlamalar oldu ara sira. Bu amigolarin dunyadan haberi yok. Senin soyledigin sampiyon trabzon bestelerinin rakip takima ne gibi bir etkisi var. Su adamlara egitim verilsin. 90 dk mars soylemek degildir taraftar grubu olmak. Taraftar asil top rakipteyken ise yarar. Ama gel de bunlara anlat. Anca bedava bilet pesinde kosarlar. Sunlara bedava bilet dagitmak icin bize satisa bilet cikartilmayan zamanlar icin de guzel bir kufru hakediyorlar.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• Grupların tamamını staddan uzaklaştıracaksınız.
        Otomatik olarak yok olurlar zaten.

Zararları faydalarından çoktur.

Yorum

• MELIHSAH OZDEMIR
          https://twitter.com/mlhsh/status/1234813146117922818?s=20

...
          En son merdeme tarafından düzenlendi; 03.03.2020, 15:33.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu maç sonu "uykular haram oldu" şarkısı saçmalığı bırakılsın.
            Hay ağzına sağlık!

fb maçında tribündeyim maçı yaşıyorum adeta kan ter içerisinde kalmışım bitiş düdüğü çaldı. Ardından çalan şarkı 'geceeeleeeeer geceleeerrr' bu ne dedim yahu... Kendi kendime bir esprisi vardır diye düşündüm başka mantıklı bir izahatı yok çünkü. Maçtan çıktık aynı yakınmadan bahseden benim gibi birçok kişi olduğunu gördüm.

Bizim Hayde gibi bir parçamız varken neden böyle şeylere girişiyoruz? Şehir takımı olmakla övünen bir camianın böyle saçma sapan pavyon şarkılarını çalmasının bir manası nedir?
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hay ağzına sağlık!

fb maçında tribündeyim maçı yaşıyorum adeta kan ter içerisinde kalmışım bitiş düdüğü çaldı. Ardından çalan şarkı 'geceeeleeeeer geceleeerrr' bu ne dedim yahu... Kendi kendime bir esprisi vardır diye düşündüm başka mantıklı bir izahatı yok çünkü. Maçtan çıktık aynı yakınmadan bahseden benim gibi birçok kişi olduğunu gördüm.

Bizim Hayde gibi bir parçamız varken neden böyle şeylere girişiyoruz? Şehir takımı olmakla övünen bir camianın böyle saçma sapan pavyon şarkılarını çalmasının bir manası nedir?
              Böyle şeyleri görmezden gelin. Sadece başkanın bu konuda duyarsız kalması şaşırtıyor beni. Golf molf takılan adam nasıl müsade ediyor anlamadım.

Yorum

• ya bu nasil bir taraftar ya delirmemek elde degil. ya bu kadar coşkusuz nasıl olabiliyoruz ya
                https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• Rezil bir taraftarimiz var ancak bugün atv den kaynaklı da bir sorun var. Az da olsa var olan atmosfer iyice sönük hale gelmiş.
                  En son diensi61 tarafından düzenlendi; 03.03.2020, 21:44.

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar sahaya çok uzak.
                    Oyuncuya baskı oluşturacak asıl unsur budur. Futbolcu ve hakemde, taraftar elini uzatsa dokunacak hissi oluşması lazım.
                    Onun dışında saha içini etkilemek için ciddi tirubun organizasyonu ve ateşli bir taraftar lazım. O kültür ise maalesef bizde yok ve sosyo-kültürel nedenlerle asla da olmayacak.
                    Özetle iç saha baskısı için gerceklestirilebilecek ilk şey yasal bir engel yoksa, tribünlerin sahaya yaklaştırılıp kapasitenin ve etkinin artırılması olacaktır.
                    Bizim avantajımız bu zaten.
                    Taraftar tam ideal uzaklıkta.
                    Yakın olsa bize zararı olur.
                    Kendi oyuncumuz demotive olur.
                    Devamlı saha kapatma cezası alırız.

Bence avni aker le medical park stadının en büyük farkı bu.
                    Avni aker de kale arkalarının çok yakın olması rakibi ateşleyip bizi düşürüyordu. Büyük maçları hep kaybediyorduk. Yada maç yarıda kalıyordu.

Yorum

• taraftarımız üst düzey baskı yapan bir taraftar grubu olmadı hiç bir zaman fakat maç başladığında 3 lü çekiyor en azından burda sıkıntı Trabzonsporun maça çok durağan başlaması. Maça baskılı başlasak 3lü ile beraber taraftar maça zaten girecek. sıkıntımız asıl olarak sönük başlangıçlar

Yorum

• Evet belki taraftarımız fazla bağırmıyor ama stadın akustiğinde mi bir şey var ne varsa çıkmıyor ses sanki ?
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet belki taraftarımız fazla bağırmıyor ama stadın akustiğinde mi bir şey var ne varsa çıkmıyor ses sanki ?
                          mikrofonu kısıyorlar çok açık belli

Yorum

• ATV yayını çok kötüydü. Ses hiç gelmedi veya tv ye yansıtmadılar.

Yorum

• Dün maçtaydım, öyle gömdüğünüz kadar kötü bir tribün yoktu, aksine ben beğendim
                              Tribün olarak en büyük sorun taraftar gruplarının tribün nedir bilmemesi. Rakip top çeviriyor atak yapıyor onlar lay lay laaa, sadece doğu tribün (maraton) ıslıklıyor yuhaliyor. Top bize geçince yine lay lay laaa, sonra ayağa kalkmayan fenerli olsun başlıyor. Çekirdekçi denilen gruptan daha faydasız bu destek

Yorum

• İsim hakkını kaça satmıştık medicale?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X