Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadyuma kaplan yada şimşek sesi lazım ya rakipler sahaya çıkarken ürkütücü bir ambiyans isterim açıkcası ışıkların kapatılıp açılması bile olabilir

Yorum

• Stat açılalı kaç yıl oldu halen kat aralarındaki sarı duvar beyaz pvc kaplamayı komple siyah yapmadılar. Bu haliyle kat arası bölüm hiç estetik görünmüyor.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tribünler sahaya daha da yaklaştırılmalı. Bu çok önemli bir durum.

neden bu kdar mesafe var anlamıyorum..

Yorum

• Son yapılan yeni stadlar içinde tasarımı, çevre düzenlenmesi ve dışarıdaki trafik vs aydınlatması en kötü olan ve alel acele yapılan bir stadımız var... Samsun ve geçenlerde Giresun Çotanak Stadını da görünce yazık olmuş bize diye düşünüyorum... Maç dışında hayalet kasaba mevcut alan...
          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Taraftar sahaya çok uzak.
              Oyuncuya baskı oluşturacak asıl unsur budur. Futbolcu ve hakemde, taraftar elini uzatsa dokunacak hissi oluşması lazım.
              Onun dışında saha içini etkilemek için ciddi tirubun organizasyonu ve ateşli bir taraftar lazım. O kültür ise maalesef bizde yok ve sosyo-kültürel nedenlerle asla da olmayacak.
              Özetle iç saha baskısı için gerceklestirilebilecek ilk şey yasal bir engel yoksa, tribünlerin sahaya yaklaştırılıp kapasitenin ve etkinin artırılması olacaktır.

Yorum

• kale arkasi localari iptal edilse keske.. üst tribün biraz uzatilip daha komple bir görünüm ortaya cikabilir.

Yorum

• Bazı arkadaşlar belki beni yanlış anlayacak ama şu köfte, simit arabaları, mısır arabaları, tabureler felan stad dışı anayol üstlerinde çok ilkel bir görüntü oluyor. Inanın afrika ülkeleri gibi aynı havadan görüntü alsan. Kulüp buna bir çare bulmalı mangalı alan köfte arabasıyla ekmek arası satıyor avni akerde çok dikkat çekmiyordu ama akyazıda çok kötü görünüyor.

Yorum

• Şu maç sonu "uykular haram oldu" şarkısı saçmalığı bırakılsın.

Yorum

• Katılıyorum. Oldukça gereksiz duruyor.
                      İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu maç sonu "uykular haram oldu" şarkısı saçmalığı bırakılsın.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Takım geri çekilince taraftar da suspus oluyor. Sadece az sayıdaki taraftar grubundan "biz dar sokaklarında" vs gibi rakibi baskı altına almak bi yana dursun huzurlu bir deplasman ortamı oluşturan bir marş söyleniyor. Top rakipteyken rakibi ıslıklayacak, faul pozisyonlarda ses yükselterek baskıyı arttıracak, bizim takımı silkeleyecek etki oluşturacak tribün kültürü ne zaman oluşacak çok merak ediyorum.

Rakip bizim sahada 10 dakika boyunca art arda atak yaparken korku filmi izler gibi şoka girmiş şekilde maçı izlemenin ya da maç 5-0mış gibi mutlu mesut marşlar söylemenin bir mantığı yok.
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Stadyumda kapasite arttırımı düşünülebilir. Şunu gördük ki stad 61 000 kişilik de olsa yine dolar.

Yorum

• Kale arkalarını tek kat yapmamak çok büyük bir hata..

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takım geri çekilince taraftar da suspus oluyor. Sadece az sayıdaki taraftar grubundan "biz dar sokaklarında" vs gibi rakibi baskı altına almak bi yana dursun huzurlu bir deplasman ortamı oluşturan bir marş söyleniyor. Top rakipteyken rakibi ıslıklayacak, faul pozisyonlarda ses yükselterek baskıyı arttıracak, bizim takımı silkeleyecek etki oluşturacak tribün kültürü ne zaman oluşacak çok merak ediyorum.

Rakip bizim sahada 10 dakika boyunca art arda atak yaparken korku filmi izler gibi şoka girmiş şekilde maçı izlemenin ya da maç 5-0mış gibi mutlu mesut marşlar söylemenin bir mantığı yok.
                              Acaba top rakipteyken hoparlörden ıslık sesi versek olmaz mı
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Bir çok stadyumda mac izledim Camp Nou Vicente Calderon Mestalla Barnebeu Estadio da Luz Anfield San Siro bunlardan bazıları...İstanbul takımlarının statlarında da çok maç izledim..Henüz bizim statta maç izleme olanağım olmadı ama şunu tvden izleyen birisi olarak söyliyeyim rakip ve hakem üzerinde hiçbir şekilde baskı kuramayan bir tribün profili gözlemliyorum..Avni Aker'in 80li ve 90lı yıllardaki baskısını bile kuramıyoruz..

Maçı seyretmek yerine yaşamak lazım..Yukarıda yazdığım stadyumlarda seyirciler maçı izliyor izlemesine ama aynı zamanda maçı yaşıyorlar da..Nerede ne tepki vereceklerini biliyorlar..Mesela Camp Nou için herkes tiyatro seyreder gibi maç seyrediyorlar der ama kapasitesi 98 bin ve sahaya etkisi mükemmel..Bizim seyirciye benzemelerine rağmen kapasite fazlalığıyla durumu kurtarıyorlar..O yüzden bizim stadın hem heybetli olması açısından hem de sahaya etki bakımından mutlaka kapasitesinin artırımı gündeme gelmelidir..
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Yükleniyor...
                                X