Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zemini komple sökmüşler yenisi serilecek haberimiz yok umarım eskisinden daha güzel olur.
    Bir de benim takıntılı olduğum şu kale ağlarını Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir şey yapın Allah aşkına.

Yorum

• Kale ağlarında logomuz olsa ya da yazılı olarak engel yoksa bordo renk de güzel olur.
      Ayrıca bir ara Leicester city yapmıştı santra alanına amblemi işleyerek. Bu da bize özgü bir güzellik olurdu.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• şimdi daha iyi idrak ediyoruz ki; ek loca yapımı için tribünlerden +4 basamak eksilmeseydi, ambulans çıkış tünelleri daha küçük olsa idi bir de trübün koltukları komple bordo renk olsaymış her şeye rağmen çok daha güzel olurmuş.

Yorum

• Hazır para kazanacakken, şu stadyumun ışıklandırma projesini hayata geçirsek?
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• statta hummalı çalışma var. sosyal medyada denk geldim. çatılara destek kuleleri yapılmış. bilgi yada fotoğraf paylaşımı yapacak renktaş var mı?
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.05.2022, 20:55.

Yorum

• İnşallah şampiyonlar ligine özel membranlara led ışıkla destekler yapılıyordur.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Stadyumun içi kadar etrafı da önemli bence. Şu çamurdan, çer çöpten bir kutulun artık kaç yıl oldu ya.
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• stat ne durumda acaba?

Yorum

• taraftar grupları nerede olacak ona göre kombine alacaz
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Vira Doğu-J
                      Trabzonlu Gençler Kale Arkası (deniz tarafı)
                      Gurbetçi Gençler Doğu Üstte oluyor genelde.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taraftar grupları nerede olacak ona göre kombine alacaz
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vira Doğu-J
                        Trabzonlu Gençler Kale Arkası (deniz tarafı)
                        Gurbetçi Gençler Doğu Üstte oluyor genelde.
                        tek sezonluk birleşme yapıldı demek.

iyi kötü tribünler bir şeyler yapıyordu yine her kafadan ayrı sese devam
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu eşşekçi tayfaya beleş kombine dağıtılıp, bizlere de fahiş fiyat çekilmesi tarifesinden aşırı rahatsızım. Yine saçma sapan bir fiyatlandırma politikasında yönetim. Karaborsayı bitirme veya stadı her maç doldurma gibi bir planları olduğunu sanmıyorum.
                          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                          8.KUŞATMA

Yorum

• Taraftar gruplarının %90'ı bırakın 2000 TL'yi; 250 TL bile verip kombine almaz. O da kale arkasında olacaklarını düşünürsek. 2 maç üst üste gitmeyenin kombine iptali, sene içinde 5 kere gitmeyenin kombine iptali vb gibi sınırlandırmalar gelmez ise karaborsa da uçar.

Yorum

• Kulübe gelince şampiyon takım alacaksın abi, vereceksin abi. Bilet fiyatları olunca nasıl verelim, ekonomi malum.

Yorum

• Yukaridaki.mesajda geciyor ama ben gene de sorayim:
                                Benim guney kale arkasi alt tribunde kombinem vardi. O tribinde taraftar grubu olacak mi?
                                Bilgisi olan var mi?
                                Cuma satislar basliyor. Plan yapmam lazım.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X