Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben rakiplerimizin futbolcularına bakıp kolay kolay imrenmem. Mesela çok sevdiğim bir adamı alırlar "biz alsaydık keşke" diye içimden kolay kolay geçirmem. Ama rakiplerimizin sadece ve sadece stadlarına imrenirim. Ben güzel stadı severim. Kadir Has stadının eksikleri vardır yoktur şehre yakın uzak zerre umurumda değil. Müthiş görüntüsü var. Şükrü Saraçoğlu stadını dışarıdan görünce insan bir kez daha hayran oluyor. Gsnin şu yeni stadı da müthiş.

Hep Anfield Road gibi bir stadın hayalini kurdum. İnşallah bir gün öylebir stadımız olur. Taraftarlar o zaman bağırmasa da olur. Yeterki stadın duruşu ve yerleşimi güzel olsun. Zaten baskı altına alır rakibi stadın ihtişamı...
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gelde delirme yani. Adamların stadına bakın birde bizim.

Lehavlevelaguvveteillabillahilaliyyulazimmmmmmmmm

Yorum

• Kişisel olarak stadın yapılacağına dair umudum yok zerre kadar da inanmıyorum.Siyasi manevradan başka birşey değil çünki proje çok uçuk,denizi doldur stadı yap yanında bir sürü kompleks yap bana gerçekçi gelmiyor.
        Nuri Albayrak herkesin kucağına bombayı bıraktı erkes biribirine pas ediyor.

Yorum

• Arkadaşlar Euro 2016 aday şehirleri arasına alınmadık diye burada herkes tepki gösterdi. Bu tepki gösteren arkadaşlar hala nasıl Avni Aker stadının bölüm bölüm yıkılıp yeniden yapılmasını istiyorsunuz. Avni Aker stadının çevresini hiç mi bilmiyorsunuz? her taraf apartman dolu şeref türübünün önünde bile park yeri yok apartmanlarla stadın çatısı arasında 10 metre mesafe var. Bu stadın yerinde istediğin kadar güzel bir stad yap, o stad ne modern bir stad olur nede uluslar arası bir organizasyon alır.

Yorum

• seyrantepe gerçekten harika.allah trabzonada nasip eder inşallah
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              seyrantepe gerçekten harika.allah trabzonada nasip eder inşallah
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı projesi Trabzon şehri,yaşayan halkın geleceği için bence çok yanlış bir proje.Trabzonluların denizle buluştuğu tek nokta olması bu işin vahimiyetini ortaya koyuyor.
                Avni Aker bu şehrin en önemli değeridir ve yeri çok değerlidir.A.Aker yerinde bölüm bölüm yıkılıp yapılmalıdır. Sivil toplum kuruluşlarını Akyazı'ya hayır için göreve çağırıyorum...

katılıyorum..

Yorum

Akyazı projesi Trabzon şehri,yaşayan halkın geleceği için bence çok yanlış bir proje.Trabzonluların denizle buluştuğu tek nokta olması bu işin vahimiyetini ortaya koyuyor.
                  Avni Aker bu şehrin en önemli değeridir ve yeri çok değerlidir.A.Aker yerinde bölüm bölüm yıkılıp yapılmalıdır. Sivil toplum kuruluşlarını Akyazı'ya hayır için göreve çağırıyorum...
                  kesinlikle katılıyorum....
                  Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    seyrantepe gerçekten harika.allah trabzonada nasip eder inşallah
                    yapanlar kim,Süleyman Varlıbaş..Varyap holding'in yönetim Kurulu Başkanı..Kendisi Çaykaralıdır..Ancak bizim stadın yapımı için hangi büyüğümüze başvuruldu onu da tam bilmiyorum ya..diyeceğim o ki bizim stad işi tam bir bilmece..Benim Ümidim Kalmadı artık..
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

Benden de karsi bir gorus, STK'larini bu projenin gerceklesmesi icin var gucunle calismasina cagriyorum. Avni Aker bulundugu yeri yeniden insaat etmek, Trabzon sehrine ve trafigine ve insanina bir ihanettir. Hic bir uluslararasi organizasyon bu kente cekmez avni aker. oylece apartmanlarin arasinda parlar sadece.

Yorum

• Yorum

• - Hala Düşünüyorum Şuraya Nasıl Stad Olucak Diye , Birde Bize Yapıyorlar İnanılır gibi değil
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Galatasarayın stadını yapan varyap'ın sahipleri trabzonluydu galiba

öylemiydi?????

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasarayın stadını yapan varyap'ın sahipleri trabzonluydu galiba

öylemiydi?????
                              - Gs'ya Yapıyorlarsa Kesin Trabzonludur, Severler İstanbula Hizmet Etmeyi..
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Gs'ya Yapıyorlarsa Kesin Trabzonludur, Severler İstanbula Hizmet Etmeyi..
                                iyide varyap mütahitlini yapıo sanki para veripde mi yapıo adam işini yapıo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X