İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı stadlar olimpiyat stadı bile olsa her acıdan cok harika görünüyor kale arkaları asırı uzak olmasın yeter. Birde olimpiyatlardan sonra koşu pistine sentetik çim atılır harika olur. Mesela euro 2008 deki bircok stad böyle.
Yorum
-
benim aklım hala almıyor o Stadın 2011 e kadar biteceğine...
İnşallah Yanılırım...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
1 yıl kalsa bile bu stad yapılacak. Olimpiyatlara az kaldı. Bu arada koşu pisti olacaksa ne yapalım biz o stadı. Niye İngiltere örmek alınmıyor bu konuda anlamıyorum. Adamlar artık stad işini aşmışlar. Bu arada BMN de yeniyim. Herkese Selamün aleyküm.
Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 yıl kalsa bile bu stad yapılacak. Olimpiyatlara az kaldı. Bu arada koşu pisti olacaksa ne yapalım biz o stadı. Niye İngiltere örmek alınmıyor bu konuda anlamıyorum. Adamlar artık stad işini aşmışlar. Bu arada BMN de yeniyim. Herkese Selamün aleyküm.
bir gün mutlaka
Yorum
-
Maraton tribününde direkler kalkıyor
Yönetim kurulumuzda kombine kart satışları sırasında taraftarlarımızdan gelen bazı şikâyetler üzerine maraton tribünümüzün üzerinde bulunan uzay çatının kaldırılması yönünde oluşan görüş uygulamaya koyulacak.
Özellikle söz konusu tribünde bulunan sütunların görüş açısını olumsuz yönde etkilemesi üzerine yaşanan sıkıntılar nedeniyle çatının kaldırılmasını planlayan yönetim kurulumuz bu konudaki teknik araştırmayı sonuçlandırdı. Buna göre maraton tribünün sütunlarla desteklenen çatısı kaldırılacak ve yerine germe uzay çatı sistemiyle yeni bir model inşa edilecek. Sütunsuz inşa edilecek olan yeni çatı sayesinde maraton tribünündeki görüş kaybı tamamen ortadan kalkacak. İnşaatın sezon başlangıcına kadar tamamlanması planlanacak.
Yorum
-
arkadşlar 2011 de olimpiyatla olduğuna göre mecbur birşeyler yapılacak.. bunu trabzonsporumuz değil devlet yapacak o zaman sorun yok çünkü artık 2 sene sonra yapılacağı kesin olan bi olimpiyat var bunun için devlet büyük bir kompleks yapmaya mecbur.. belki akyazı olmaz çünkü deniz doldurulacak stadıydı salonuydu oteliydi.. 2 seneye bitmez.. ama başbakan forum trabzonu yapan yöneticilerle konuştuğu konu zaten SAHİLDE HAZIR YER VAR SİZE AVNİ AKERİ SPOR SALONUNU YAVUZ SELİMİ VERELİM BİZE SAHİLDE OTELİYLE STADIYLA BÜYÜK BİR SPOR KOMPLEKSİ YAPIN... bitti.. bu demek oluyoki akyazı olmasa bile devlet tarafından olimpiyatları ve trabzonumuzu en iyi şekilde karşılayacak büyük bir spor kompleksi trabzonumuza kazandırılacaktır.. 2011e kadar..
Yorum
-
eğer daha önceden projesi çizilen stadı yaparlarsa hiç iyi olmaz yuvarlak tartan pistli olimpik bir stad. ayrıca stadın mimarisi, yönü çok iyi ayarlanmalı. malum yağmur rüzgar fırtına trabzon burasi? sonra olimpiyat faciasi gibi olmasinBiZe HeRyER TrAbZoN !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum