Ankara'ya 50 bin kişilk stadyum yapılacakmış başkent ya sonra ineklere terkedilecek herhalde otlansınlar diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlacak mı?YA SEV YA TERKET
Yorum
-
İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Toki Başkanı İstifa" başlığı açılmadı mı daha?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkara'ya 50 bin kişilk stadyum yapılacakmış başkent ya sonra ineklere terkedilecek herhalde otlansınlar diye.YA SEV YA TERKET
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu resimle başkanlığa aday olursun hatta başkan bile olabilirsin Albayrak öyle yapmıştı.Burası kaç saat yaşıyor??
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz siyasete girmiyoruz. Malesef siyaset bize giriyor.
Bu önerini her seçim döneminde yalan sallayanlara, en küçük federasyon seçimlerine bile siyaset sokanlara söyle bence.
bence sizde dikkatli olmalısınız,söylemlerinizle...
Yorum
-
ben hala söylenildiği gibi yasa ya da meclis kararı bulamadım..sürekli yasa çıktı diyor belediye başkanı ve vekiller ama piyasa da yok öyle bir şey..ya da ben bulamadım...Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu arkadaşın yapmış olduğu fotoğrafa bakarak bu denizi doldurma işinin çok acayip mantıksız gözüküyor.Nasıl dolduracaksınız o kadar anlamıyorm.
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasım ona bakarsan ist. anadolu yakasının kadıkoy maltepe arası komple sahili doldurma okadar kac km yeri dolduruyolarda orayımı dolduramıcaklarTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
cok büyük ayrimcilik yapiyo bize cok
sesimizi cikarmasak bisey yapacaklari yok aankaranin izmirin neyine stat
gitsinler istanbulda izlesin mac o takimlari tutuyolar zaten bu politikayla yakinda
trabzondada istiklal marsi isliklanirsa hic sasmam diyarbakiri görüyoruz
ne varsa batiya ypin dogu sanki baska ülke[T][S]
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleufak bir çalışma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum