Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Görüntüdeki sahil şeridi boyunca raylı ulaşım hattı olursa çok yararlı olacak her açıdan,

Ulaşım, ticaret, turizm, insani etkileşim, ekonomik ve yeşile saygı konseptli bir ağ ile çok olumlu bir hamle olabilir bence,

Hem de ilerisi için sahilde sıkışacak trafiğe de erken bir operasyona imza atılmış olur.

Tabi öncelikle fizibilite raporları ve ÇED'e de bakmak lazım, yatırım-dönüşüm işleri çok açıdan değerlendirilmelidir.
    Karadenizi şaha kaldıracak hamle olur hat boyunca bir metro hattı.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karadenizi şaha kaldıracak hamle olur hat boyunca bir metro hattı.
      Bu proje ne kadar kaynak aktarılırsa aktarılsın Trabzon için mümkün değildir.
      Dolmuş mafyası vatandaşın bir durak için ekstra dolmuş hattının kaldırılmasına müsaade etmedi.

Bu tarz yenilikçi projeler Trabzon için ütopyadır. Çünkü belki de Türkiye'nin toplumsal değişime en çok direnç gösteren-gösterecek merkezi Trabzondur. Dini yaklaşımı bir kenara bırakacak olursak en muhafazakar toplumlardan biri bizim yörede yaşamaktadır.
      En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 18:54.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• [MENTION=2694]halilaziz61[/MENTION]

Genel olarak katılıyorum. Lakin devlet devletliğini yapmalı vatandaşın yararına bir konu varsa.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Erdoğan'ın bir talimatına bakar metro-tramvay hattı kim takar dolmuş mafyasını...
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erdoğan'ın bir talimatına bakar metro-tramvay hattı kim takar dolmuş mafyasını...
            Erdoğan 7-24 Trabzon'da mı yaşıyor

Bu dolmuscular yüzünden otobüs ulaşımı dahi zerre miktar gelisemedi Trabzon'da

Trabzon özgün bir şehirdir öyle kolay dönüşüm gerceklesmez
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erdoğan 7-24 Trabzon'da mı yaşıyor

Bu dolmuscular yüzünden otobüs ulaşımı dahi zerre miktar gelisemedi Trabzon'da

Trabzon özgün bir şehirdir öyle kolay dönüşüm gerceklesmez
              Memlekette hayata geçirilen bütün projeler tek bir kişininin talimatları dogrultusunda yapılıyor ya da ilerleme kaydediliyor...

Tek bir kişinin istemesi durumunda ya da kafası çalışan entelektüel bir belediye başkanının girişimleriyle pekâla Trabzon'a metro-tramvay hattı döşenebilir..

Mahalle baskısına gelecek bir Cumhurbaşkanı yok ki bir emirle bu projeyi başlatabilir kimseyi tınlamadan..Dolayısıyla Trabzon'un nev-i şahsına munhasır tarafını pek kayda alacağını zannetmiyorum..

Trabzon'a raylı ulaşım hattı nasıl yapılır hiyerarşik olarak yazayım..

Belediye başkanı raylı ulaşım hattının fizibilitesini çıkarır projesini çizer varsa kasada para hayata geçirir icraat başlar..

Kasada para yoksa Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Müdürlüğüne projeyi devreder sonucunda bu sistemi Bakanlık Cumhurbaşkanı'nın da onayıyla inşa eder...Onayıyla diyorum çünki para hazineden ya da bakanlıktan gelecek..

Trabzon'da dolmuşçu kesimin tekelini kaybetmemesi için birilerine baskı yaptığı doğrudur olabilir mümkündür fakat kamu yararına bir işi üç beş dolmuşçunun baskısıyla geri çekmek ötelemek pek akılcı değil...

CB'nin memleketteki bütün projelerde parmağı olduğunu sen de ben de hepimiz iyi biliyoruz..

Bu projede bence geç kalınmasının adım atılamamasınin sebebi kaynak/kredi bulamamaktır belediye açısından..

Adam akıllı bir proje çizimiyle CB'nin önüne projeyi koysalar kim bilir çoktan kabul etmişti belki de etmiştir...

Belediye başkan adayı yeni bir isim..Umarım bu konuyla ilgilenir ve üstüne titrer..Trabzon'a büyükşehir diyorsak bunun metrosu tramvayı olacak kardeşim..

Bazı prangalar kırılmalı Trabzon'da..Yok öyle değişemem dönüşemem..

John Lennon

Yorum

• Erdoğan'ın lafının bir önemi yok,yetersiz ve vasıfsız yerel yöneticiler kanaat önderlerine ve de Belediyecilikten bir şey anlamayan eski belediye başkanına Stadın oraya sahile hastane olmaz,orayı şehrin prestij ve sosyalleşme alanı yapın dedi,dinletemedi.
                Ne yapıp edip Akyazı'nın diğer yanını hastane için kabul ettirdiler,çünkü becerip başka bir arazi ortaya koyamadılar.

Kim becerip de bizim tramvaya ihtiyacımız var diye ikna edecek Erdoğan'ı.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Memlekette hayata geçirilen bütün projeler tek bir kişininin talimatları dogrultusunda yapılıyor ya da ilerleme kaydediliyor...

Tek bir kişinin istemesi durumunda ya da kafası çalışan entelektüel bir belediye başkanının girişimleriyle pekâla Trabzon'a metro-tramvay hattı döşenebilir..

Mahalle baskısına gelecek bir Cumhurbaşkanı yok ki bir emirle bu projeyi başlatabilir kimseyi tınlamadan..Dolayısıyla Trabzon'un nev-i şahsına munhasır tarafını pek kayda alacağını zannetmiyorum..

Trabzon'a raylı ulaşım hattı nasıl yapılır hiyerarşik olarak yazayım..

Belediye başkanı raylı ulaşım hattının fizibilitesini çıkarır projesini çizer varsa kasada para hayata geçirir icraat başlar..

Kasada para yoksa Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Müdürlüğüne projeyi devreder sonucunda bu sistemi Bakanlık Cumhurbaşkanı'nın da onayıyla inşa eder...Onayıyla diyorum çünki para hazineden ya da bakanlıktan gelecek..

Trabzon'da dolmuşçu kesimin tekelini kaybetmemesi için birilerine baskı yaptığı doğrudur olabilir mümkündür fakat kamu yararına bir işi üç beş dolmuşçunun baskısıyla geri çekmek ötelemek pek akılcı değil...

CB'nin memleketteki bütün projelerde parmağı olduğunu sen de ben de hepimiz iyi biliyoruz..

Bu projede bence geç kalınmasının adım atılamamasınin sebebi kaynak/kredi bulamamaktır belediye açısından..

Adam akıllı bir proje çizimiyle CB'nin önüne projeyi koysalar kim bilir çoktan kabul etmişti belki de etmiştir...

Belediye başkan adayı yeni bir isim..Umarım bu konuyla ilgilenir ve üstüne titrer..Trabzon'a büyükşehir diyorsak bunun metrosu tramvayı olacak kardeşim..

Bazı prangalar kırılmalı Trabzon'da..Yok öyle değişemem dönüşemem..
                  Trabzon'un sosyo kültürel gerçekleri bu dediklerinizin kısa zamanda yapılmasına müsaade etmez. 10-15 yıl sonra olabilir ama 5 yılda olacak iş değil.

Her gittiğimde özellikle bu yapıyı gozluyorum, zor eğer öyle olmasaydı iş olanağı Trabzon'da açılır her yıl açık ara en fazla göç veren illerden biri olmazdı
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Stadyum'un dış cephesine bordo-mavi aydınlatma ne zaman yapılacak?
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzon'a metro diyorlar, beni bir gülme alıyor.

Daha önce de yazdım yine tekrarlıyorum; Tramvay - Metro çok uzak gelecek Trabzon için. Mevcut TCDD hattını uzatsalar, Gürcistan'a - İç Anadoluya bağlasalar Trabzon çok büyük seviye atlayacak ancak bu hattın bile tamamlanması yakın gelecekte gözükmüyor.

Zamanında limanından Fransa'ya , İtalya'ya gemiler kalkan Trabzon, devlet politikası yüzünden bu durumda.

Dolmuşçularla filan alakası yok bu durumun. Tramvay yapılsa dahi dolmuşçulara yine ihtiyaç olacak. Mesele farklı, mesele derin.

Basit bir ipucu vereyim; Müşterisi olmayan onlarca hava limanı zararına da olsa neden yapıldı? Sorunun cevabını bilmeyenler Özelden ulaşabilir.

Ekleyeyim dedim;

Savaş davullarını duyamıyorsanız, sağır olmalısınız.

Henry Kissinger
                      En son nirvana ovalari tarafından düzenlendi; 05.12.2018, 20:04.
                      Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon'a metro diyorlar, beni bir gülme alıyor.

Daha önce de yazdım yine tekrarlıyorum; Tramvay - Metro çok uzak gelecek Trabzon için. Mevcut TCDD hattını uzatsalar, Gürcistan'a - İç Anadoluya bağlasalar Trabzon çok büyük seviye atlayacak ancak bu hattın bile tamamlanması yakın gelecekte gözükmüyor.

Zamanında limanından Fransa'ya , İtalya'ya gemiler kalkan Trabzon, devlet politikası yüzünden bu durumda.

Dolmuşçularla filan alakası yok bu durumun. Tramvay yapılsa dahi dolmuşçulara yine ihtiyaç olacak. Mesele farklı, mesele derin.

Basit bir ipucu vereyim; Müşterisi olmayan onlarca hava limanı zararına da olsa neden yapıldı? Sorunun cevabını bilmeyenler Özelden ulaşabilir.

Ekleyeyim dedim;

Savaş davullarını duyamıyorsanız, sağır olmalısınız.

Henry Kissinger
                        "Zamanında limanından Fransa'ya İtalya'ya gemiler kalkan Trabzon, devlet politikası yüzünden bu durumda."

Bu cümle çok doğru bir cümle...Bakınız Kabotaj kanunu ve devletçilik..

John Lennon

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En azından turistik olarak bir finiküler hattı olabilir, Meydandan Boztepe'ye ya da çömlekçiden Boztepe'ye turistik açıdan çok güzel olur. Salzburg'daki gibi:

[ATTACH]16378[/ATTACH]
                          Bu tranvay hatti nerede?
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu tranvay hatti nerede?
                            Salzburg - Avusturya
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• stadyum doluluğunu gösteren görseller atılıyor buraya bazen, onlara nasıl ulaşılıyor
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X