Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Passoda listenen koltuk sayısı toplam 38.441 miş arkadaslar. Yani satilabilcek bilet sayısı bu kadar.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• şu anda vıpler haricinde sadece maraton üst kat en köşe bloklar kaldı diyebiliriz.
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• şu taraftar gruplarının olduğu kısımlar yüzünden gelecek olan taraftar sayısı net olarak bilinmeyecek...çünkü beyefendiler o beleş biletleri karaborsadan okutma yoluna gidecekleri için ellerinde kalan biletler olacak...güneyde çok küçük boşluklar kalabilir bu yüzden...kombinelerden 500-1000 kişi gelmez diye düşünüyorum...sonuçta 36-37 bin stada giriş yapan olur...net tahmin yapayım 36.395...maç sonunda bakarım burada dursun

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonda 3 Istanbul takiminin rengini, atkisini formasini gormek beni uzecek. Gelmeseler iyiydi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          niye sen bordo mavi formayla adamin stadina sehrine gidiyorsun, rahat rahat geziyorsun. ??

Trabzonada gelsinler.. hepimiz insaniz dusmanmiyiz
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu taraftar gruplarının olduğu kısımlar yüzünden gelecek olan taraftar sayısı net olarak bilinmeyecek...çünkü beyefendiler o beleş biletleri karaborsadan okutma yoluna gidecekleri için ellerinde kalan biletler olacak...güneyde çok küçük boşluklar kalabilir bu yüzden...kombinelerden 500-1000 kişi gelmez diye düşünüyorum...sonuçta 36-37 bin stada giriş yapan olur...net tahmin yapayım 36.395...maç sonunda bakarım burada dursun
            Beleş bilet olayi nasil olcak anlayamadim? Muharrem usts buna ozellikle dikkat ediyor kimseye bedava bilet verilmiyo

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beleş bilet olayi nasil olcak anlayamadim? Muharrem usts buna ozellikle dikkat ediyor kimseye bedava bilet verilmiyo
              valla ben birebir şahit oldum fenerli birine kale arkası kombine yüklemişler sen passo çıkart biz yükleriz diye çocuk doğal olarak keyfine göre gidiyor kimseden zorla bilet almadı adam arıyolardı arada giderim diye aldım bir trabzonspor passosu diyor çocukta suç yok böyle şeyler olmamalı takımını sevene beleş bilet tahsis etmeye gerek yok o kendisi alır zaten
              Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye sen bordo mavi formayla adamin stadina sehrine gidiyorsun, rahat rahat geziyorsun. ??

Trabzonada gelsinler.. hepimiz insaniz dusmanmiyiz
                Sonra TRABZON şehrine küfredip hemen İstanbul'a taşıyorlar takımı hocam
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yuklemeyi yapan kim yonetim mi yoksa kendi parasiyla kombine dagatan taraftar gruplarimi

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu anda vıpler haricinde sadece maraton üst kat en köşe bloklar kaldı diyebiliriz.
                    80 TLlik kısımdan 1100 bilet kaldı , sabaha biter bence. Doğu tribün 274 boş
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bilet kalmadı gibi birşey lakin benim takıldığım nokta sen kendi adamına 80 liraya bilet satıyorsun deplasmana 50 liraya.Deplasman bilet fiyatları 100 lira olmalıydı en az.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bilet kalmadı gibi birşey lakin benim takıldığım nokta sen kendi adamına 80 liraya bilet satıyorsun deplasmana 50 liraya.Deplasman bilet fiyatları 100 lira olmalıydı en az.
                        61 lira yapıp mesaj vermek daha güzel olabilirdi
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilet kalmadı gibi birşey lakin benim takıldığım nokta sen kendi adamına 80 liraya bilet satıyorsun deplasmana 50 liraya.Deplasman bilet fiyatları 100 lira olmalıydı en az.
                            Nesini anlamadınız? Deplasman tribünleri hemen hemen her stadyumda kale arkasındadır.
                            Kale arkası biletleri 40 liraya satıyoruz. Deplasman tribünü de 50 lira. Deplasman tribünü ile maratonun fiyatlarını karşılaştırmak çok saçma.
                            TT arenada oynanan maçta onlar da bize 60 liraya satmıştı biletleri.

Yorum

• Koltuga basanin basina neler geldi konulu video yayinlandi cok hoş olmus gercekten herkesin evinde nasılsa o hassasiyetle davranmasi lazim

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımdan bu tarz videolar görmeye alışamadım hala. Düz, bilgi vermenin ötesine geçmeyen sıradan haberler yapan sosyal medya hesaplarından bu günlere geldik. Rüya gibi.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X