Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftara helal olsun

(UEFA)

Yorum

• Stadyum var, yolu yok! Bu soruna çare bulacak yetkiler ortada yok! Saldım çayıra...

Yorum

• Üç tane su atıldı diye umarım saha kapatma falan vermezler.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          istenirse boztepeye de çıkar dünyada örnekleri mevcut ama sadece sahil boyu gitsin yeterli. hatta (imkansıza yakın ama) mümkünse beşikdüzünden başlayıp sahil boyunca of a kadar gidebilse.
          gerçi trabzon belediyesi boyle birşey yapmak istese 30 senede anca yapar.
          en iyisi akçaabat yomra arası 30 km lik mesafe.
          30 KM'lik demir yolu hattı olur. Tramvay başka bir şey. Sorulması gereken; neden Samsun'da biten demir yolu devam ettirilip Gürcistan hattıyla birleştirilmiyor? Bu tren hattıyla neden İstanbul'a - Türkiye'nin iç kesimlerine kadar gidemiyorum?

Bu hattı yapsınlar yeter ki. Şehir içi bir kaç istasyonda bırakılır yolcu, iç kesimlere dolmuş kalkar.

Kalkıp boğazı baştan yarıp kanal istanbul yapılacağına o kaynak bu demir yoluna ayrılsın. Bu demir yolunu görmeye benim ömrüm yetmeyecek belli. İnşallah çocuklarımız görür.
          Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Maçı batı üst b blokta izledim.yol tarafı korner bölgesini göremiyorsun.bir de koltuk yönlendirme tabelaları yetersiz.el birliği ile insanları koltuklarına yönlendirdik.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Koreografi açılırken daha etkileyici bir müzik çalmalı. Ham takımı hem taraftarı daha iyi havaya sokar.
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• sırf trafiğe kapılmamak için 85.dk da staddan ayrıldım iki dk da moloza gittim
                eğer 5 dk daha stadda dursaydım çok eminim en az 1 saat staddan çıkamayacaktım
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Medical Park Stadyumu | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse tramway sahilden Çamlık ya da Boztepe'ye çıksın beklemiyor sahil hattı boyunca gitse yeter..
                  Yerleşim yerlerinin çoğunun dağın yamacında olduğu bir şehirde, sahilden yapılacak bir tramway hattının çok fazla rağbet göreceğini düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Görüntüdeki sahil şeridi boyunca raylı ulaşım hattı olursa çok yararlı olacak her açıdan,

Ulaşım, ticaret, turizm, insani etkileşim, ekonomik ve yeşile saygı konseptli bir ağ ile çok olumlu bir hamle olabilir bence,

Hem de ilerisi için sahilde sıkışacak trafiğe de erken bir operasyona imza atılmış olur.

Tabi öncelikle fizibilite raporları ve ÇED'e de bakmak lazım, yatırım-dönüşüm işleri çok açıdan değerlendirilmelidir.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• En azından turistik olarak bir finiküler hattı olabilir, Meydandan Boztepe'ye ya da çömlekçiden Boztepe'ye turistik açıdan çok güzel olur. Salzburg'daki gibi:

die-bahn-zur-festung-hohensalzburg_236184.jpg
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• şenol güneş Spor Kompleksinin ismini ne zaman değiştirmeyi planlıyorlar acaba.
                        kartal pençesi falan yapsınlar..

2 hafta sonra şunları deplasmanda rezil etsek ne güzel olurdu

DtcBp9lWoAAustV.jpg
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

şenol güneş Spor Kompleksinin ismini ne zaman değiştirmeyi planlıyorlar acaba.

[ATTACH]16392[/ATTACH]
                          Umarım şu fotoğraftan sonra Şenolcularin sesi biraz kesilir.
                          Bu takım senoldan büyüktür, Şenol TS yi değil TS Şenol u yapmıştır.
                          Ve lütfen bir daha TS başına gelmesi için zihinleri meşgul etmeyiniz
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umarım şu fotoğraftan sonra Şenolcularin sesi biraz kesilir.
                            Bu takım senoldan büyüktür, Şenol TS yi değil TS Şenol u yapmıştır.
                            Ve lütfen bir daha TS başına gelmesi için zihinleri meşgul etmeyiniz
                            Daha yeni, kendisine Bjk'nin de şike yükümlüsü olduğu hatırlatıldığında "kişilerle kurumları karıştırmayın" dediğinde kesilmeyen ses, şu fotoğraftan sonra kesilir mi Allah aşkına!!!

Bizde kuruma değil ama kişilere sevda ölümünedir.

Yorum

şenol güneş Spor Kompleksinin ismini ne zaman değiştirmeyi planlıyorlar acaba.

[ATTACH]16392[/ATTACH]
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Yahu velev ki pençe mençe yapmış adam ne olmuş, o takımın hocası yani yapar da. Gerçekten bir tuhafsınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X