Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    türk işi, normal.......... dünyada namımız yürümüş stadın membranı uçmuş çokmu.
    Biz ne yaptik da bu "Türk işi" algisi bize yapistirildi anlamiyorum.
    Yahu 1000 yillik medeniyetimizde balkanlardan Afrikaya kadar köprüler, camiiler, kaleler, sarayla inşaa etmişiz ve bir çoğu bu gün bir medeniyetin aynasi gibi ayakta.
    100 yilda ne yaptik da böyle dediler bize bilen var mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arkadaşlar başkalarını bilmem ama ben kesinlikle Türk yapı şirketlerine laf atmak amacıyla eleştiri yapmadım aksine bencede yurt dışında yakın coğrafyamızdaki en iyi inşaat işleri yine Türklerden çıkıyor bakınız sorun burada değil yine yurt içindede gerçekten işini doğru yapan firmalar ve o firmaların eserleri var ama benim söylemek istediğim bize yapılan bu statta ne yazıkki Trabzon camiasının büyüklüğü ciddiye alınmadan sanki basit bir anadolu kulübüne yapılan bir stat gibi biz sesimizi çıkarmadıkça işler büyük ciddiyetle gitmedi burdaki eleştirim tamamiyle Trabzonspora uzun süre sorunsuz hizmet edecek sağlam ve bu klübe yakışır bir stat arzumuzdandır biz kendimizi eleştirip hatalarımız kapatamazsak çakalların ağzına düşeriz o yüzden bu gibi olayların yaşanmaması için bizim ekstra önlem almamız ve işimizi sıkı tutmamız gerek olay budur, en basitinden ben bile kayseri maçında içimden geçirdim "Neden bu üst membranların arası bağlanmışta yan kısımlardakilerin arası kocaman açık bir sorun çıkmasa keşke" diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mainz kulübüne yapılan bir proje hangi akla hizmetle denize sıfır lokasyonu olan yere uygun görülüyor çok enteresan gerçekten. Böyle büyük projeler yapılırken, tabii ki ciddi mimarlık bürolarından bahsediyorum, etraftaki ağaçların otun çöpün bile proje olan etkisini hesaplarlar. Siz tutun Almanyanın bilmem neresine proje yapın, gelin bunu Trabzonun deniz kenarına sokuşturun. Bu işler öyle "kes yapıştır " işleri değildir. Ama maalsef çok acıdır ki ülkemizde mimarlık budur işte. Hele hele toki gibi modern gece kondular yapan bir oluşumdan da bundan daha iyisi beklenemezdi açıkçası. Böyle yüzyılda bir yapılacak bir projenin bu şekilde baştan savma yapılması gerçekten kanıma dokunuyor. Bunun adı hizmet değildir olamaz.
        Projeye ilişkin ise ilk gözüme çarpan çatı kaplaması oldu. Çatı kaplamasının ne olacağını çok merak ediyorum. Çünkü resimlerde görülen o beyaz kaplamanın birebir olması imkansız. Mutlaka ortaya mimarın istediğinden çok daha farklı bir imalat çıkacaktır. Bu da mimarın vermek istediği havayı bozacak ve ortaya ucube bir çatı kaplaması çıkabilir. Türk Telekomun beton kesitleri gibi iğrenç görünümlere kendimizi hazır etsek iyi olur.

Olumlu
        *Daha büyük bir stad
        *Üstü tamamen kapalı bir stad
        *Yeni bir stad

Olumsuz
        *Mimarisi zayıf, başka bir projeden kotarılmış bir stad
        *Merkezden uzak ve ulaşım sorunları muhtemel bir stad
        *Dolgu zemin üzerine yapıldığından ileride doğabilecek farklı oturmalardan dolayı iptal bile olabilecek bir proje;

Sonuç olarak midyata pirince giderken evimizdeki bulgurdan olma ihtimalimiz, şampiyon olma ihtimalimizden daha yüksek.
        Sene 2013 de demişiz, mainz deniz kenarında mıydı?

Yorum

Sene 2013 de demişiz, mainz deniz kenarında mıydı?
          of of of

deniz kenari olunca demek firtinalar daha sert mi oluyor

mainzda meydana gelen tornadolardan biri

böyle bos önyargili yazilar insani maf ediyor

simdi bolca sallayin
          insaat bittikden sonra yapi oturdumu bakalim neye sallar

dünyada her insan malini sahiplenirken bizim karadeniz insaninin hep komsusunun tavugunu kaz görmesi arastirilmasi gereken bir eylim
          bunun altindan cok sey cikar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            of of of

deniz kenari olunca demek firtinalar daha sert mi oluyor

mainzda meydana gelen tornadolardan biri

böyle bos önyargili yazilar insani maf ediyor

simdi bolca sallayin
            insaat bittikden sonra yapi oturdumu bakalim neye sallar

dünyada her insan malini sahiplenirken bizim karadeniz insaninin hep komsusunun tavugunu kaz görmesi arastirilmasi gereken bir eylim
            bunun altindan cok sey cikar
            Selçuk sen oradan bir uçağa binip gel memlekete, şöyle stadın üstüne bir çık, oradaki yırtılmış boş yarıktan aşağı iyi bir bak. İyice bak ama. Ya da boş ver çünkü boş boş konuşmalarına ve gereksiz paylaşımlarına devam edeceksin. Çünkü kafana hiç bir şey girmeyecek senin. Deniz kenarında oluşan rüzgar kuvvetini bile hadi bilmesen bile azıcık zekayla tahmin edebilirdin. Oradan buradan resim bularak burada paylaşarak geçirdin yıllarını. Resimlerle olmuyor bu işler azıcık bilgi gerekiyor.

Hadi bir eline iğne iplik alda dikmeye başlayın membranları, sahiplenin mallarınızı.

Yorum

• Yapılarda rüzgar kuvveti en çok yapının köşe bölgelerinde etki eder. Burada çatının köşe noktalarında rüzgarın emme kuvvetiyle beraber membranları söktüğü görülüyor. Eğer membranda yırtılma yoksa, membranı aşıklara bağlayan noktalarda bağlantılar yeterli gelmemiş ve üzerinden sıyırıp almıştır. Burada hesap hatası yapılmış olabilir. Membran yırtılıp parçalandıysa bu sefer membranın rüzgar dayanımı yanlış hesaplanmıştır. Daha önce de söylemiştim bu tip büyük yapılarda hele hele rüzgara açık alanlarda yapılan yüksek yapılarda rüzgar tünel deneyi ya da simülasyonu yapılmalıdır. Bu yapıldı mı bilmiyorum. Yapılmadıysa büyük bir hatadır.

Yorum

• Membranın uçmasından daha vahimi şu duvarın yıkılmasıdır. Yerden iki metre bile yüksekte değil. İşte stat işte hizmet.

Yorum

Membranın uçmasından daha vahimi şu duvarın yıkılmasıdır. Yerden iki metre bile yüksekte değil. İşte stat işte hizmet.

Oha duvar da mı yıkılmış rüzgardan, ya yapıda bir terslik var ya da Trabzon'da görülmedik bir fırtına oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oha duvar da mı yıkılmış rüzgardan, ya yapıda bir terslik var ya da Trabzon'da görülmedik bir fırtına oldu.
                    Tornada olmuş Mainzda oluyor Trabzonda neden olmasın.

Yorum

• İşçilik muazzammış görüldüğü kadarıyla
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 11:26.

Yorum

Membranın uçmasından daha vahimi şu duvarın yıkılmasıdır. Yerden iki metre bile yüksekte değil. İşte stat işte hizmet.

Soylencek fazla birsey yok artik..sisirme yapildigi belli oldu iyice..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Membranın kaynaklanması işlemi bitmediği için yırtılması ya da sökülmesi bir nebze anlaşılabilir de neredeyse bel boyundaki duvarın yıkılması nedir? Böyle rezillik olur mu?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

Selçuk sen oradan bir uçağa binip gel memlekete, şöyle stadın üstüne bir çık, oradaki yırtılmış boş yarıktan aşağı iyi bir bak. İyice bak ama. Ya da boş ver çünkü boş boş konuşmalarına ve gereksiz paylaşımlarına devam edeceksin. Çünkü kafana hiç bir şey girmeyecek senin. Deniz kenarında oluşan rüzgar kuvvetini bile hadi bilmesen bile azıcık zekayla tahmin edebilirdin. Oradan buradan resim bularak burada paylaşarak geçirdin yıllarını. Resimlerle olmuyor bu işler azıcık bilgi gerekiyor.

Hadi bir eline iğne iplik alda dikmeye başlayın membranları, sahiplenin mallarınızı.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kopyala yapıştır stad denildi.Mainze düşünülen stad bize yamandı.Burda o stadın çok zarar göreceği hep dile getirildi...

Mühendis falan değiliz ama göz var nizam var...Mainze düşünülen aynı projeyi kalkıp Karadenizin yanı başına yaparsan bunların olması normal..

O membranlar daha çok yırtılır.Bizim yalaka tayfası da Yarabbi Şükür der geçerler...
                              O yalaka tayfasi emin ol stad tamir ettirilip yeniden acilacak deseler yine kosa kosa giderler..sanki devlet lutuf yapmis bize kirasini pasa pasa veriyoruz 10 yilda stadin parasini alacak devlet bizden parayi veren bizsek verdigimiz paraya deger bir statda hizmet almakda en buyuk hakkimiz..antepe eskisehire malatyaya antalyaya erzuruma vs vs bir suru stad yapildi kira bedellerinden haberiniz var mi ? Bizim 3 de 1 miz kadar kira oduyorlar mi acaba klupler bu stadlara..trabzonun milleti boyle vurdumduymaz oldukca 3 maymunu oynarsa olan biten herseye cok daha iteklenir..
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 11:37.

Yorum

• Ben şunu anlamadım membranlar yırtıldı mı yoksa birleşim yerinden mi çıktı? Yırtıldıysa gerçekten çok sıkıntı ama birleşim yerlerinden çıktıysa zaten daha tamamlanmamıştı oraları.

Yorum

Yükleniyor...
                                X