İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 23:35.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??
Özel araç veya taksiyle yetişirsen de çok şanslısın derim taksiyle yine stadın oralara kadar rahat gelirsin ama orda trafik tıkanır büyük ihtimal içeri giriş falan.Taksicilerde uyanıklık yapıp fazla fiyat çekebilir meydana havalanından 30 lira istediler akyazıya kaç ister bilemem.En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 01:31.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ucak gidis donusu pazar 19.00 da olur mac diye aldim donus bileti 22.30 yetisme sansin yok dediler sen hesap et trafigi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama ben araba kiraladım otoparka çektim otoparktan arabamla çıkayım gideyim derseniz zor, dolmuşla en zoru ama sizin durum 17.30 da gelip yetişmeye çalışan arkadaş kadar vahim değil benceO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Trafik isine en gec sezon bitiminde acilen el atmak lazim. Zaten büyük sikintilar yasanacagi belliydi az yol var ve toplu tasima hic yok dolasiyla büyük sikintilar olacagi belliydi.
Yollari haletmek lazim en kisa sürede. Toplu tasima devreye sokulmali -Tranvay-Büyük Otobüsler-Hatta Trabzon ve Akcaabat tarafindan gemi ulasimi..
Baska türlü imkansiz....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThy maç dönüşüne ek sefer koyacakmış, bizim resmi siteden duyurulmuş.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şöyle maratondan sahaya yakın ortadan bir yerden maç izleyeyim demiştim. Doğu alt J bloktan yapıştırdım kombineyi ohh dedim mis gibi maç izlerim.
Sonra birden zınk diye aklıma orada Vira'nın olduğu geldi. Alırken aklıma gelseydi tercih etmezdim ama bakalım nasıl olacak.
Uçak biletlerimi aldım kombinemi aldım, kibar istanbul çocuklarının ağzına biber süreceğiz.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletimi aldım doğu üst d blok sıra 22 koltuk 21.. Geliyorum Trabzon..Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle maratondan sahaya yakın ortadan bir yerden maç izleyeyim demiştim. Doğu alt J bloktan yapıştırdım kombineyi ohh dedim mis gibi maç izlerim.
Sonra birden zınk diye aklıma orada Vira'nın olduğu geldi. Alırken aklıma gelseydi tercih etmezdim ama bakalım nasıl olacak.
Uçak biletlerimi aldım kombinemi aldım, kibar istanbul çocuklarının ağzına biber süreceğiz.
Oturarak maç izliyorsanız sorun olabilir, sadece devre arasında oturduk.
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kombine de doğu alt j blokta, Vira ile ilgili bir sıkıntı yok, en azından Karabük maçında olmadı. Maçtan önce bayrak falan salladılar, birlikte tezahurat yaptık. Maç başlayınca bayraklar kayboldu, seyirle ve tezahuratla ilgili bir sorun olmadı maç boyu...
Oturarak maç izliyorsanız sorun olabilir, sadece devre arasında oturduk.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOturmakla ilgili sorun yok. Zaten genelde ayakta izlerim maçları. Vira da en beğendiğim taraftar grubu. Bizim taraftar grubumuz olacaksa bu tek ve sadece Vira olmalı diye düşünüyorum. Tezahüratlara katılmaya zorlanmaktan, bağırıp zıplamadığımız için çoluk çocuktan fırça yemekten endişe ediyorum.
VIRa grubu genelde okumus, okumakta ( uni, master vs ) ( lise, okumak degildir gozumde ) oldugu ve cogunun genel kultur seviyesi Trabzonun genel kultur seviyesinden bir hayli yuksek oldugu icin ve koyun olmayip, birilerinin biseyi olmadiklari icin ( dahada yazarim ama siyasi oluyormus gecende banlandim ama anladiniz ne demek istedigimi ) . Dislanmazsiniz.
Soylediklerimden alinan cikarsa alinabilir.En son only ts tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 13:03.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??
Tavsiyem molozdan Akçaabat dolmuşuna bin, stadın önünde inersin.
Havaalanından moloza direk dolmuş yok.
Riske atmak istemiyorsan havaalanı-moloz arası taksiye bin. 15-20 tl birşey tutar kanımca.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum