Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Trabzondaki taraftar gurubu oluşumu kadar saçma bir şey başka hiçbir klüpte yoktur herhalde.
    Stadın eskiye göre kapalı kısmında ve maratonun üst kısmı hariç her yerde hemde tam ortalarda taraftar grubu var.

Taraftar grubu dediğime bakmayın 50 kişilik grup bile var.
    Televizyonda sesi duyulmaz sahaya bile sesi zor gider.
    Bunlardan bir sürü var.

Kuzey ya da Güney kale arkalarının üst taraflarını bunlara verselerdi de bizde rahatça maç izlesek olmuyor muydu acaba?
    Vira -BMN haricinde- bence en degerli taraftar grubudur. Ancak maratonda olmali bence biraz gereksiz. Cünkü maratonda oturup izlemek daha makbul. Bence maratonu renk getirmektense amaclari Trabzonspor'da egemen taraftar grubu olmak olmalidir. GG,TG, Cilginlar lafan Trabzonspor'u teslim edecek vizyona ve misyona sahip degiller. Bütün sahaya atlamalardan, yedigimiz cezalardan bu gruplar sorumludur hep.
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 23:35.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• ben ucak gidis donusu pazar 19.00 da olur mac diye aldim donus bileti 22.30 yetisme sansin yok dediler sen hesap et trafigi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??
        Dolmuşla yetişmen mucize olur hem 2 dolmuş değişip hem stada biraz yürümen gerek. Bide dolmuş bekleyeceksin.

Özel araç veya taksiyle yetişirsen de çok şanslısın derim taksiyle yine stadın oralara kadar rahat gelirsin ama orda trafik tıkanır büyük ihtimal içeri giriş falan.Taksicilerde uyanıklık yapıp fazla fiyat çekebilir meydana havalanından 30 lira istediler akyazıya kaç ister bilemem.
        En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 01:31.
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben ucak gidis donusu pazar 19.00 da olur mac diye aldim donus bileti 22.30 yetisme sansin yok dediler sen hesap et trafigi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Sizin için de en iyi yetişme ihtimali chekinleri online olarak önceden yapmak şart zaten. Maç biter bitmez yaya olarak beşirliye koşar yaklaşık 15 dk sürer bu, sonra beşirliden hemen taksiye binerseniz yetişme ihtimaliniz var.

Ama ben araba kiraladım otoparka çektim otoparktan arabamla çıkayım gideyim derseniz zor, dolmuşla en zoru ama sizin durum 17.30 da gelip yetişmeye çalışan arkadaş kadar vahim değil bence
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Trafik isine en gec sezon bitiminde acilen el atmak lazim. Zaten büyük sikintilar yasanacagi belliydi az yol var ve toplu tasima hic yok dolasiyla büyük sikintilar olacagi belliydi.

Yollari haletmek lazim en kisa sürede. Toplu tasima devreye sokulmali -Tranvay-Büyük Otobüsler-Hatta Trabzon ve Akcaabat tarafindan gemi ulasimi..

Baska türlü imkansiz.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Thy maç dönüşüne ek sefer koyacakmış, bizim resmi siteden duyurulmuş.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Thy maç dönüşüne ek sefer koyacakmış, bizim resmi siteden duyurulmuş.
                Dünya para...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Şöyle maratondan sahaya yakın ortadan bir yerden maç izleyeyim demiştim. Doğu alt J bloktan yapıştırdım kombineyi ohh dedim mis gibi maç izlerim.

Sonra birden zınk diye aklıma orada Vira'nın olduğu geldi. Alırken aklıma gelseydi tercih etmezdim ama bakalım nasıl olacak.

Uçak biletlerimi aldım kombinemi aldım, kibar istanbul çocuklarının ağzına biber süreceğiz.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• TS havayolu işine girmeli bence.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Biletimi aldım doğu üst d blok sıra 22 koltuk 21.. Geliyorum Trabzon..
                      Sıra 21 koltuk 17 de ben varım
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şöyle maratondan sahaya yakın ortadan bir yerden maç izleyeyim demiştim. Doğu alt J bloktan yapıştırdım kombineyi ohh dedim mis gibi maç izlerim.

Sonra birden zınk diye aklıma orada Vira'nın olduğu geldi. Alırken aklıma gelseydi tercih etmezdim ama bakalım nasıl olacak.

Uçak biletlerimi aldım kombinemi aldım, kibar istanbul çocuklarının ağzına biber süreceğiz.
                        Benim kombine de doğu alt j blokta, Vira ile ilgili bir sıkıntı yok, en azından Karabük maçında olmadı. Maçtan önce bayrak falan salladılar, birlikte tezahurat yaptık. Maç başlayınca bayraklar kayboldu, seyirle ve tezahuratla ilgili bir sorun olmadı maç boyu...
                        Oturarak maç izliyorsanız sorun olabilir, sadece devre arasında oturduk.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim kombine de doğu alt j blokta, Vira ile ilgili bir sıkıntı yok, en azından Karabük maçında olmadı. Maçtan önce bayrak falan salladılar, birlikte tezahurat yaptık. Maç başlayınca bayraklar kayboldu, seyirle ve tezahuratla ilgili bir sorun olmadı maç boyu...
                          Oturarak maç izliyorsanız sorun olabilir, sadece devre arasında oturduk.
                          Oturmakla ilgili sorun yok. Zaten genelde ayakta izlerim maçları. Vira da en beğendiğim taraftar grubu. Bizim taraftar grubumuz olacaksa bu tek ve sadece Vira olmalı diye düşünüyorum. Tezahüratlara katılmaya zorlanmaktan, bağırıp zıplamadığımız için çoluk çocuktan fırça yemekten endişe ediyorum.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oturmakla ilgili sorun yok. Zaten genelde ayakta izlerim maçları. Vira da en beğendiğim taraftar grubu. Bizim taraftar grubumuz olacaksa bu tek ve sadece Vira olmalı diye düşünüyorum. Tezahüratlara katılmaya zorlanmaktan, bağırıp zıplamadığımız için çoluk çocuktan fırça yemekten endişe ediyorum.
                            diger taraftar gruplari gibi ( TG, Cilginlar ) VIRA da bagirmazsaniz kisme sizi asagilamaz, kimse size baski yapmaz.

VIRa grubu genelde okumus, okumakta ( uni, master vs ) ( lise, okumak degildir gozumde ) oldugu ve cogunun genel kultur seviyesi Trabzonun genel kultur seviyesinden bir hayli yuksek oldugu icin ve koyun olmayip, birilerinin biseyi olmadiklari icin ( dahada yazarim ama siyasi oluyormus gecende banlandim ama anladiniz ne demek istedigimi ) . Dislanmazsiniz.

Soylediklerimden alinan cikarsa alinabilir.
                            En son only ts tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 13:03.
                            u will need justice at the end..

Yorum

Arkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??
                              Rahat yetişirsin.

Tavsiyem molozdan Akçaabat dolmuşuna bin, stadın önünde inersin.

Havaalanından moloza direk dolmuş yok.

Riske atmak istemiyorsan havaalanı-moloz arası taksiye bin. 15-20 tl birşey tutar kanımca.

Yorum

• Arkadaslar bisey sorcam. Bizim oyuncular stattaki yeni yapılan binaya mıı gectiler , ne zaman may tesislerinden buraya gelecekler?agaclandırma felan yok galiba nasıl olcak bunlar
                                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X