Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    SelamünALeyküm istanbuldan arkadşımla gs maçını izlemek için trabzona gelmeyi planlıyoruz dönüş saatimiz 22 45 maç çıkışı havalimanına yetişme de bi problem yaşarmıyız bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar özelde mesaj atabilrmi şimdiden teşekkürler.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Abi maç çıkışı çok büyük problem oluyor 1.5 saat falan havaalanina gidersin ona gore ayarla kendini

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi maç çıkışı çok büyük problem oluyor 1.5 saat falan havaalanina gidersin ona gore ayarla kendini
      çok teşekkürler kardelim nerdeyse 22 45 e alıyodum bileti

Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok teşekkürler kardelim nerdeyse 22 45 e alıyodum bileti

Dün biz özel arabamizla maç çıkışı 1 saate zorla meydana geldik. Ki gs macinda neredeye iki kat daa fazla insan olacak

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İki adet led banner varken sabit panoya monteli tudors gömlek ve mahmood coffe reklamı rükuş abidesi olmuş.

serdar sağlam
          bir de taraftar grupcuklarımız afişlerini assın diye demir panolar yerleştirdik ohh

hele güney kale arkası tam facia. tribünün ortasına yerleştirmişler nerdeyse
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Dün yeni stadımızda ilk defa maça gittim olağanüstü bir heyecan içerisine kapıldım müthiş bir stat olmuş..

Yorum

• Pişkinliğin böylesi. Kim kırıyor diye merak edenler kız birde bunu yazan. Malum grubun üyesi.
              'Parayı ben veriyorum istersem kırarım.'
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://twitter.com/nur61sedatg/stat...83063639752704

Pişkinliğin böylesi. Kim kırıyor diye merak edenler kız birde bunu yazan. Malum grubun üyesi.
                20 lira verdi diye kendini dünyanın hakimi sanan insanlar. İnsanda görgü olacak edep olacak işte.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İşte tüm taraftarlar bu zihniyette olsa Trabzonspor diye bişey kalmaz...bunlar taraftarlığı sadece tezahürat yapmak,lay lay lay yapmak,bağırıp çağırmak sanar...karşılığında holiganlık,yakıp yıkmak sövmek onların hakkıdır onlar için...şu tg tribünü boş kalsın cidden söylüyorum takıma daha faydalı olur...en azından maddi zarar olmaz...

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://twitter.com/nur61sedatg/stat...83063639752704

Pişkinliğin böylesi. Kim kırıyor diye merak edenler kız birde bunu yazan. Malum grubun üyesi.
                    Vay be efsane cevap vermiş tam çerçeveletip duvara asmalık.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Batı tribününden köşelerden 1'er Blok daha Doğu tribün fiyatlarına çekilmeli koltuklar değişmeliyse de değişir. Kimse deri koltukta oturacağım diye aynı açılı bilete 2 kat fiyat ödemez.

Böylece o büyük boşluğun bir kısmı daha dolmuş olur..
                      Bence suan ki durum gayet guzel. Oradan bilet alan kisi acidan ziyede yan koltugundaki kisiden dolayi orayi tercih ediyor. birakalim seneye millet rahat rahat mac izlesin

Yorum

• Cevaba bakarmisin cahillik, pacozluk akiyor. Allahim bunlar nasil insan hicmi adap, görgü bilmezler. Heryerdeler bu tipler.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Trabzon'un en az yarısı böyle kimse kızmasın
                          sakin olun...

Yorum

• götü sivri yerde olan rahatlıyor demekkı..admın kusura bakma bozduk agzımızı ama bu olacak ısmı kardesım..ne gerek var o koltuklara basmaya..en ondekı davarlar basınca bu sefer otomatık olarak herkes basıyo gorebılmek ıcın..uyarsan yanında coluk cocuk var kavga edemezsın..etsen bu tıplerın tınercıden farkı yok...kültür cok baska bısey cok..

Yorum

• 1.85 boyundayım ayağa kalktığım zaman arkadaki adam oturur pozisyondayken az sağ sol yap görebiliyor. Hal böyleyken ısrarla niye herkes koltuklara basıyor ?

Koltuklar zaten katlanır koltuklar ayağa kalktığında çok rahat prekast zemin üstünde yeterli alan oluyor herkes orada ayağa kalksın kalkacaksa yani niye ısrarla ön sıradan itibaren illa koltukların üstüne basarak ayağa kalkılıyor ?

Yemin ederim bazı şeyleri anlamakta inanılmaz güçlük çekiyorum. Çok garip tuhaf bir milletiz.

Her ne kadar önemini bir türlü kavrayamasakta eğitim şart. Okullardaki öğretimden bahsetmiyorum, eğitimden bahsediyorum.

Bazı şeyler aileden atadan mirastır değerlerimiz mesela, bunlara modern hayatın gereklilikleri, bireyin topluma karşı sorumluluğu ve görgü kuralları da entegre edildiğinde işte o zaman ailenize, memleketinize,ülkenize karşı sorumlu iyi bir birey haline gelirsiniz.

Eğitim olmadan istediğin kadar git okulda formül ezberle problem çöz hiç bir kimseye faydası dokunmaz. Gerçi onu da yapamıyoruz ya pisa sonuçları malumunuz.

Şimdi " şekil " bir mont giymek, ayakkabı giymek tvlerdeki çeyrek mafyaları kendine idol belirlemek, sigara içmek, her gün her hafta farklı kızla erkekle ortamlara girmek, yere çöp atmamaktan büyüklerine saygı göstermekten çok daha önemli ve öncelikli hale gelmiş durumda.

Sokaklarda görüyorum belki de 15 16 yaşlarında ne yürümesini bilir ne durmasını toplum içinde bağıra çağıra küfür ede ede konuşur arkadaşlarından bir dal sigara almak için çantasını kafasına geçiren mi dersi montunu üstünü başını çekiştiren mi dersin eğitimden uzak değerlerden kendine ve yanındakilere saygı göstermekten uzak gençlerle dolu.

E bu gençlerde bazı abilerin reislerin başkanların peşine takılıp maça gelince böyle görüntüler oluşuyor.
                              En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 04.03.2017, 19:41.
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• zavallılık durumumuz nerede ortaya çıkıyor? (ekseriyette böyle ne yazık ki)
                                normalde geometrik olarak merdiven sisteminde ayağa kalktığında ki çözüm arkadakininde ayağa kalkması vs

manyağın biri koltuğun ucuna basınca koyun gibi herkes peşi sıra aynı şeyi yapmaya başlıyor

koltuğun ucu mesela ne oturmaya ne ayakta durmaya elverişli vs

boyu 2m falan adamın durumu istisna

neden çünki göremiyor

halbuki bunu gören direk uyarsa

1 kişi yanlış yapınca 10 kişi ona uyuyor

1 kişi doğru yapınca ancak 3 kişi ona uyuyor

ve bunun içi kavga ediyor

kara cehalet her yanı en derine kadar sarmış
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.