Sosyal medya önemli bi de TS Club bi revize edilse çok güzel olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum farkediliyor mu ama 500 bin küsürlük takipçisi olan twitter hesabı kısa zamanda 780 binlere çıktı.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
senın 20 000 yumurta varsa dgerlerının 200 000 yumarta vaardır
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık 200 bini yumurta onun. Twitter bir ara yaptığı gibi yumurta hesapları yine kapatırsa gerçek sayı ortaya çıkar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi....
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerşembe belli olacak dendi, biraz daha beklemekte fayda var, maç ptesi ne de olsa.Ben bileti aktardım valla.. Ceza kalksın yeterki. Bi şekilde bilet alırız yine.
Yorum
-
Geçen sene takipcimiz 430 bin civarlarindayken başkan sosyal medyada takipcimizin artması gerektiğini söylediğinden beri ara ara bakıyorum. Her baktigimda son gelen takipçilerini 3 te 2'si yumurta. Hatta şimdi bile girip bakarsanız kendiniz görebilirsiniz.
Trabzonspor'un taraftar kitlesini göz önünde bulundurursak bu sonuç şaşırtıcı değil. Taraftar profilimizin yogun olduğu kısım 30, 40 yaş üstü. Gerçek 1 milyon takipcimizin beklemek hayal olur.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene takipcimiz 430 bin civarlarindayken başkan sosyal medyada takipcimizin artması gerektiğini söylediğinden beri ara ara bakıyorum. Her baktigimda son gelen takipçilerini 3 te 2'si yumurta. Hatta şimdi bile girip bakarsanız kendiniz görebilirsiniz.
Trabzonspor'un taraftar kitlesini göz önünde bulundurursak bu sonuç şaşırtıcı değil. Taraftar profilimizin yogun olduğu kısım 30, 40 yaş üstü. Gerçek 1 milyon takipcimizin beklemek hayal olur.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevir ve sponsorlukla ilgili halen resmi bir gelişme yok mu?
Benim bildigim resmi bir aciklama olmadi. Ozaman nasil medikal park arena adini kullaniyorlar biletlerde falan onu da anlamis degilim. Tam turk isi dicem simdi millet yine laf etcek.
Yorum
-
Diğer kulüpler de yapıyor olabilir tabii ki ancak sosyal medyayı dikkate alan kurumlar takipci sayısından ziyade bu sayıyla hesabın aktivite oranini göz önünde bulundururlar. Bu konuda çalışma yapan bir çok sosyal medya ajansı var. Hesabin sosyal medyadaki profilini ayrintilariyla dokuyorlar. Yani bence botlar orda rakamsal değerden başka bir şey ifade etmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum farkediliyor mu ama 500 bin küsürlük takipçisi olan twitter hesabı kısa zamanda 780 binlere çıktı.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Nurgül Günaydın â€@NurgulGunaydin 3 sa.3 saat önce
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, cezalı taraftarların cezalarının kaldırılması için önemli bir çaba sarfetti. Görünen o ki bu ceza kalkar
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum