Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    21bin seyirci varmis statda yes oyle diyor..
    Anlaşılmaz bir durum.Nerede bu kadar boşluk?En az yarısı demek stadın.
    • Memento mori

Yorum

Stad akustik acisindan kotu mu giden arkadaslar yorumlayabilir mi..tv den izledigimizde oyle bir izlenim verdi bana..
      Akustik çok iyi ancak ne yazık ki bu maçtaki seyircide antep maçındaki enerji yoktu. Daha çok oturmaya gelenler vardı.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlaşılmaz bir durum.Nerede bu kadar boşluk?En az yarısı demek stadın.
        Stadin kapasitesi localar deplasman tribunu dahil 37bin kusur yanilmiyorsam..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akustik çok iyi ancak ne yazık ki bu maçtaki seyircide antep maçındaki enerji yoktu. Daha çok oturmaya gelenler vardı.
          İlerledikçe de böyle seyirci sayısı artacak,çünkü bu stadta maç izlemek isteyenlerin sayısı artacak,anlık tepkiler ve alkışlarla maçı eline alıp,rakiple ve hakemlerle oynamayı öğrenirsek ve özellikle kendi futbolcumuzu baskı altına almadan sahaye etkiyi yapabilirsek bunu avantaja dönüştümek elimizde.
          • Memento mori

Yorum

Stadin kapasitesi localar deplasman tribunu dahil 37bin kusur yanilmiyorsam..
            O zaman daha enteresan bir durum,satadın 4/3 dolu diyor spiker maçı anlatırken,açıklanan rakamlar yarısı dolu diyor.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman daha enteresan bir durum,satadın 4/3 dolu diyor spiker maçı anlatırken,açıklanan rakamlar yarısı dolu diyor.
              Tribunleri gorunce kabaca 37bin uzerinden 20 25 bin arasi seyirci vardir dedim ben yanilmamisim..normaldir..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Şimdi derler ki 20 bin kişi vardı bu maçta. Avni aker full dolduğunda 24 bin kişi rahat rahat çıkıyodu. Güya daha rahat edecektik
                yol yok ki nereye cikiyorsunuz? bi gidis bi gelis var hepi topu. maca gidenlerin bunun bilincinde olmasi lazim, oraya ne yaparsan yap kac tane otobüs kaldirirsan kaldir düzelmez o durum.

Yorum

• ya ne söylendiniz siz hiç olimpiyatta maç izlemediniz herhalde
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yol yok ki nereye cikiyorsunuz? bi gidis bi gelis var hepi topu. maca gidenlerin bunun bilincinde olmasi lazim, oraya ne yaparsan yap kac tane otobüs kaldirirsan kaldir düzelmez o durum.
                    Bizde onu diyoruz işte stadı yaparken yol neden yapılmaz ki ? Bu şekilde gitmez insanlar. Ben gideceğim ben çekerim bu yolu sorun yok. 1 buçuk saatte stadın önündeydik çıkamadık. Sonunda eski kavşağı trafiğe açtılar da rahatladı trafik.

Yorum

Bizde onu diyoruz işte stadı yaparken yol neden yapılmaz ki ? Bu şekilde gitmez insanlar. Ben gideceğim ben çekerim bu yolu sorun yok. 1 buçuk saatte stadın önündeydik çıkamadık. Sonunda eski kavşağı trafiğe açtılar da rahatladı trafik.
                      bu gibi sikintilar cözüm üretmeye yarayacak zaten, bizde öyle yumurta kapiya dayanmadan is yapilmaz. helede Trabzon'da...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        park alanı yetersiz.parka çeksen 2 saatte çıkamazsın. Stadın 2 km ötesine araçlar park etmiş.
                        61'lik olimpiyat macinda araci abartmiyorum yürüme 1.5 saatlik yere birakmistik yol olmadigindan. yol da öyle yol degil haa, bildigin dag tepe, hemde bataklik. cikis zaten 5 saat sürmüstü.

yani diyecegim; bunlar tatli sikintilar.

Yorum

• Medical Park Arena da oynanan iki müsabaka ve seyirci ortalaması 22.000 halbuki stadyumun en az 3/2 lik kısmı dolu görünüyor.Bu stadyumun kapasitesinin 41.461 olduğuna inanmıyorum artık, stadyum kapasitesi revize edilerek kamuoyu ile paylaşılmalı.

Yorum

61'lik olimpiyat macinda araci abartmiyorum yürüme 1.5 saatlik yere birakmistik yol olmadigindan. yol da öyle yol degil haa, bildigin dag tepe, hemde bataklik. cikis zaten 5 saat sürmüstü.

O maçta bende ordaydım inan bundan iyiydi. Önemli bi sorun olmasa zaten dillendirmem. Ancak stadın etrafının düzenlemesi çok kötü.

Yorum

• Stadın ambiansi müthiş sağlam tezahürat yapinca yıkılıyor ortalık.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

tamamda o senede bir çekilen eziyet.bu ise belkide yıllarca çekilecek çile. .
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X