İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad akustik acisindan kotu mu giden arkadaslar yorumlayabilir mi..tv den izledigimizde oyle bir izlenim verdi bana..
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılmaz bir durum.Nerede bu kadar boşluk?En az yarısı demek stadın.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkustik çok iyi ancak ne yazık ki bu maçtaki seyircide antep maçındaki enerji yoktu. Daha çok oturmaya gelenler vardı.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin kapasitesi localar deplasman tribunu dahil 37bin kusur yanilmiyorsam..- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman daha enteresan bir durum,satadın 4/3 dolu diyor spiker maçı anlatırken,açıklanan rakamlar yarısı dolu diyor.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi derler ki 20 bin kişi vardı bu maçta. Avni aker full dolduğunda 24 bin kişi rahat rahat çıkıyodu. Güya daha rahat edecektik
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyol yok ki nereye cikiyorsunuz? bi gidis bi gelis var hepi topu. maca gidenlerin bunun bilincinde olmasi lazim, oraya ne yaparsan yap kac tane otobüs kaldirirsan kaldir düzelmez o durum.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde onu diyoruz işte stadı yaparken yol neden yapılmaz ki ? Bu şekilde gitmez insanlar. Ben gideceğim ben çekerim bu yolu sorun yok. 1 buçuk saatte stadın önündeydik çıkamadık. Sonunda eski kavşağı trafiğe açtılar da rahatladı trafik.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepark alanı yetersiz.parka çeksen 2 saatte çıkamazsın. Stadın 2 km ötesine araçlar park etmiş.
yani diyecegim; bunlar tatli sikintilar.
Yorum
-
Medical Park Arena da oynanan iki müsabaka ve seyirci ortalaması 22.000 halbuki stadyumun en az 3/2 lik kısmı dolu görünüyor.Bu stadyumun kapasitesinin 41.461 olduğuna inanmıyorum artık, stadyum kapasitesi revize edilerek kamuoyu ile paylaşılmalı.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61'lik olimpiyat macinda araci abartmiyorum yürüme 1.5 saatlik yere birakmistik yol olmadigindan. yol da öyle yol degil haa, bildigin dag tepe, hemde bataklik. cikis zaten 5 saat sürmüstü.
yani diyecegim; bunlar tatli sikintilar.inan bundan iyiydi. Önemli bi sorun olmasa zaten dillendirmem. Ancak stadın etrafının düzenlemesi çok kötü.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61'lik olimpiyat macinda araci abartmiyorum yürüme 1.5 saatlik yere birakmistik yol olmadigindan. yol da öyle yol degil haa, bildigin dag tepe, hemde bataklik. cikis zaten 5 saat sürmüstü.
yani diyecegim; bunlar tatli sikintilar.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
Yorum