Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    medical park disinda bir hastanenin yapilacak olmasi bizim baskanin pek hosuna gidecegini sanmiyorum. Kendisi Medical Park in sahibi zaten
    1 bir kismini satti coktan
    2 adam istanbulda, ankarada ve izmirde rekabet sayesinde büyüdü, Trabzonda neden bundan kacsin
    3 yeni proje hazirlaniyor, hastanenin numune ve avni akerin arsasinda yapilabilirligi sorgulaniyor su an

insanlari tömet altinda birakmadan bir kere durumu takip etseniz

Trabzonun istenen özellikle arap saglik turistlerini cekmesi icin her olanak mevcut olmali bu sehirde, bu durumda medicalpark sahibi salaklik yapip bunu engellemez
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1 bir kismini satti coktan
      2 adam istanbulda, ankarada ve izmirde rekabet sayesinde büyüdü, Trabzonda neden bundan kacsin
      3 yeni proje hazirlaniyor, hastanenin numune ve avni akerin arsasinda yapilabilirligi sorgulaniyor su an

insanlari tömet altinda birakmadan bir kere durumu takip etseniz

Trabzonun istenen özellikle arap saglik turistlerini cekmesi icin her olanak mevcut olmali bu sehirde, bu durumda medicalpark sahibi salaklik yapip bunu engellemez
      iyimisin sen arkadasim ? kimi tomet altinda birakmisiz ? baskanin hosuna gitmez dedim, sen gider diyorsan oyle soyle. ne degisik insanlar var ya
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyimisin sen arkadasim ? kimi tomet altinda birakmisiz ? baskanin hosuna gitmez dedim, sen gider diyorsan oyle soyle. ne degisik insanlar var ya
        hosuna gitmez derken nasil bir algi üretiyorsun acaba
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Neden hep araplar düsünülüyo.
          Ruslar da var.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• k_omer_faruk26_San_Mames_02_Euskal_Herria.jpg

Benedikt merdivenleride bu Resimdekide gibi siyah boyatilirler.
            En son B61 tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 18:20.
            Karadenizli

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hosuna gitmez derken nasil bir algi üretiyorsun acaba
              acayip bir algi yuruttum.. 40 yil dusunsen aklina bile gelmez. algiymis.. he algi o dediginden
              u will need justice at the end..

Yorum

• Ath bilbao merdivenlerinin rengi en beğendiğimdir.ama bizde füme renk uygulamayacklar gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neden hep araplar düsünülüyo.
                  Ruslar da var.
                  Ruslar genelde turist olarak gelmiyor yerleşiyor Trabzon 'a.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ath bilbao merdivenlerinin rengi en beğendiğimdir.ama bizde füme renk uygulamayacklar gibime geliyor.
                    tek renk bordoya ne güzel giderdi dimi
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Çin ler bunuda yaptı. Gelecek nesilerin futbolda başarı gösterebilmesi için dünyanın en büyük futbol akademisini kurdular.

Bizim akyaziyada bunu yapmamız.
                      En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 19:11.
                      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Hep medical park dan bahsediliyor ama benim bildigim kadariyla liv hastaneleri de baskan a ait veya pay sahibi .

Yorum

• ANLAŞILAN bu sene istanbulda çok maç izleyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ANLAŞILAN bu sene istanbulda çok maç izleyeceğiz
                            Neden?
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Yeni sponsor bu olsa kimsenin gıkı çıkmaz [emoji3]
                              MCMLXVII

Yorum

• Daha membran takılmıyor mu? Bilen varsa söylesin lütfen

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Çalışıyor...
                                X