Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazdım ya biz böyleyizden başlıyor malum zihniyetten devam ediyor. Nerde bir yanlış görülürse o hemen hafızaya kazınıp binlerce kez hatıra getiriliyor ama o yanlışların yanısıra bir sürü güzel şeyler de oluyor fakat gören yok. Biz böyleyiz, hayır biz böyle değiliz, bakın yapıyoruz, yok onun şurası Alman işi. Amerika'nın tankı da Alman işi o zaman. Ülkede maden çöktü, tabiatında var denmedi. Yenilendi, modernize edildi, kanunlar çıktı... Şimdiye kadar nerdeydiniz denilebilir. Densin de. Evet hesap sorulsun, sonuna kadar varım ama tabiatında var denildi denilirse ben de linç kültürü derim hocam kusura bakmayın
    Linç kültür var bakın ona bir diyeceğim yok. Ama linç kime var biliyor musunuz? Garibana var. Sesi çok çıkan çıkmayanı ezer bu ülkede. Güçlü olan güçsüz olanı ezer.

Linç burada var işte.

Yorum

• Bu ülkede değil, her ülkede geçerli o
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ülkelerin gelişmişlik indexleri mevcut. Merak eden açar bakar. Hangisi daha demokratik, gelişmiş, insan hakları, yaşanabilirlik, eğitim seviyesi vs vs vs.

Bakın bakalım ülkemiz bu indexlerde nerelerde yer alıyor.

Yorum

• O indeksleri kimlerin ve hangi kriterlere göre hazırladıklarını iyi incelemek gerek. Yoksa terör örgütü mensuplarını gazeteci diye sayar, kriterlere eklerler, biz de burda uğraşırız nasıl üst sıralara çıkarız diye. Dünyada çıkarlar var artık, adalet yok. Ona göre de suistimal var. Enflasyon düşmüyor deniyor mesela. Çok basit. Enflasyon sepetinden sürekli artan atıyorum domatesi çıkartır talebi az golf topunu koyarsınız, sürekli artan yiyecek içeceğin sepetteki oranını düşürür yerine azalanı arttırırsınız, oldu bitti. Biz de deriz ki enflasyon indeksinde yükseldik. Olmuyor işte, her işte hile var
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O indeksleri bizim die yapmıyor, bütün dünyanın işi gücü yok bizimle uğraşıyorlar evet. Yalan dolan indeksler hazırlayıp Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyorlar. 3. havalimanımızı kıskanıyorlar. Büyük resmi gördük. Oyunu bozduk.

Başka kaçırdığım bir nokta kaldı mı?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O indeksleri bizim die yapmıyor, bütün dünyanın işi gücü yok bizimle uğraşıyorlar evet. Yalan dolan indeksler hazırlayıp Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyorlar. 3. havalimanımızı kıskanıyorlar. Büyük resmi gördük. Oyunu bozduk.

Başka kaçırdığım bir nokta kaldı mı?
              Ilk ruzgarda stadlarin catinin ucmasi duvarlarinin yikilmasi bu isin fitratinda var da dedinmiydi tamam
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Dünyanın hiçbir yerinde resmi işlerde yapılacak malzeme bizi 30 sene ileri götürsün mantığı kullanılmaz bu Türkiye de özellikle inşaat sektöründe böyledir tahminim dünyanın her yerindede böyledir.Paranın dönmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için yıkyap olayı her zaman yararlıdır.Siz bakmayın aman efendim yine birilerinin cebini doldurup para kazandırıyorlar,daha yeni yapıldı o yol yık yenisini yap ne gereği var canım,daha şimdi asfalt döktüler sonra kırdılar doğal gaz hattı geçirdiler tekrardan asfalt döktürler ne gerek vardı gibi boş laflara.Mesela okullara,hastanelere vs.. 6 aydan 6 aya bütçeye belli bir para gelir o parayı şart koşar devlet kullanın diye.Boya yaptırın,zemin yaptırın,tavan yaptırın,tadilat yaptırın gibi.Membran yıltılmış,kopmuş çok önemli değil stad içinde olan eksiklerle birlikte bir ihale dosyası açılır şartnameside Trabzonsporun istediği gibi olur devlet yapar çok abartılacak birşey değil,eminim Trabzonsporun bu gücü vardır.

Yorum

• İş iyice siyasete dökülüyor, buna girmek istemiyorum. Dediğim belli: Terör örgütleri mensuplarının gazetecileri. Evet ülkenin üzerinde binbir dolap dönüyor. Indeksler bize gelince suistimal edilebiliyor diyorum. Avrupa'dan gelen gözlem grubu pkk destekçisi çıkıyor mesela. Ben siyaset yapmıyorum ama olan biteni de görmek gerek. 3. havalimanı Avrupa'da pek çok havalimanına darbedir, yerli araba darbedir, yerli ilaç darbedir, savunma sanayimizi geliştirmek darbedir, kanal İstanbul kuralları değiştirebilecek ölçüde bir projedir vb. Dünyada ekonomi küçülüyor, pasta küçülüyor, işsizlik artıyor, ekonomiler savaş ekonomilerine dönmeye başladı. Bunları göremez tiye alırsak, ülkemize saldırıları da göremeyiz, doğruya doğru demezsek yanlış deme hakkımız kalmaz. Ülkemizdeki insan hakları demokrasi Çin'den kötü ya, Çin'e laf yok, Türkiye'ye var. Ne kadar güçlenirsek o kadar lokma ya da kukla olmaktan çıkarız

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dünyanın hiçbir yerinde resmi işlerde yapılacak malzeme bizi 30 sene ileri götürsün mantığı kullanılmaz bu Türkiye de özellikle inşaat sektöründe böyledir tahminim dünyanın her yerindede böyledir.Paranın dönmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için yıkyap olayı her zaman yararlıdır.Siz bakmayın aman efendim yine birilerinin cebini doldurup para kazandırıyorlar,daha yeni yapıldı o yol yık yenisini yap ne gereği var canım,daha şimdi asfalt döktüler sonra kırdılar doğal gaz hattı geçirdiler tekrardan asfalt döktürler ne gerek vardı gibi boş laflara.Mesela okullara,hastanelere vs.. 6 aydan 6 aya bütçeye belli bir para gelir o parayı şart koşar devlet kullanın diye.Boya yaptırın,zemin yaptırın,tavan yaptırın,tadilat yaptırın gibi.Membran yıltılmış,kopmuş çok önemli değil stad içinde olan eksiklerle birlikte bir ihale dosyası açılır şartnameside Trabzonsporun istediği gibi olur devlet yapar çok abartılacak birşey değil,eminim Trabzonsporun bu gücü vardır.
                    Tebrik ederim bundan güzel açıklanmazdı. İşte budur. Yıkın yeniden yapın ekonomiye can verin. Dünyanın bütün ünlü ekonomistleri neden bunu daha önce düşünemedik diye ağlıyorlar.

Bu arada Avrupada millet 200 yıllık binalarda oturuyor. Ne kadar salaklar. Halbuki yıkın yeniden daha güzelini yapın. Bizden üç beş müteahhit göndersek Avrupa da ihya olur.

Yorum

Dünyanın hiçbir yerinde resmi işlerde yapılacak malzeme bizi 30 sene ileri götürsün mantığı kullanılmaz bu Türkiye de özellikle inşaat sektöründe böyledir tahminim dünyanın her yerindede böyledir.Paranın dönmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için yıkyap olayı her zaman yararlıdır.Siz bakmayın aman efendim yine birilerinin cebini doldurup para kazandırıyorlar,daha yeni yapıldı o yol yık yenisini yap ne gereği var canım,daha şimdi asfalt döktüler sonra kırdılar doğal gaz hattı geçirdiler tekrardan asfalt döktürler ne gerek vardı gibi boş laflara.Mesela okullara,hastanelere vs.. 6 aydan 6 aya bütçeye belli bir para gelir o parayı şart koşar devlet kullanın diye.Boya yaptırın,zemin yaptırın,tavan yaptırın,tadilat yaptırın gibi.Membran yıltılmış,kopmuş çok önemli değil stad içinde olan eksiklerle birlikte bir ihale dosyası açılır şartnameside Trabzonsporun istediği gibi olur devlet yapar çok abartılacak birşey değil,eminim Trabzonsporun bu gücü vardır.
                      Geri zekalı beyinsiz gavurlar... Sokakları, caddeleri 100-200 yıldır aynı. Binalar en az 100 yıllık, restorasyon için bin dereden su getirirler. Okullar desen bazıları 400-500 yıldır aynı binada.

Bizde de okullara 6 ayda bir fazla bütçe geliyormuş, müdürler para harcayacak yer bulamıyormuş. (Bir de bu boya, zemin, tadilat işlerinin ihalelerini müdürler yapıyor zannediyor)

Asfaltı da aslında 2 milimden fazla yapmayacaksın, her yolun kenarında şantiye olacak. Sabaha kadar ihale, her gün inşaat...

Bak adamlar Erzurum Kış oyunları tesislerini ve zemin etüdünü düzgün yapsa kimin aklına gelirdi o tesisler ? Allah'tan önce lise öğrencisi kayakçı bir kız öldü de pist kenarları yapıldı, tesislerin yarısı yıkıldı da yeniden ihale açılıp yenisi yapılacak.

O Sinan denen pezevenge ayrı gıcığım zaten, bak ne güzel hemşehrimizin müteahhitliğinde Marmara İlahiyat Camii gibi çürük bir bina yapıldı(1989), 25 sene sonra yıkılıp aynı yere yeniden inşa ettik camimizi. Sen iş bilmeden yap cameleri 500 sene aynı kalsın. Bu yüzden battı Osmanlı...

(Alıntıda önce ironi var zannettim ama sonra tekrar okudum, gayet ciddi duruyor)
                      En son oflubektas tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 15:13.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tebrik ederim bundan güzel açıklanmazdı. İşte budur. Yıkın yeniden yapın ekonomiye can verin. Dünyanın bütün ünlü ekonomistleri neden bunu daha önce düşünemedik diye ağlıyorlar.

Bu arada Avrupada millet 200 yıllık binalarda oturuyor. Ne kadar salaklar. Halbuki yıkın yeniden daha güzelini yapın. Bizden üç beş müteahhit göndersek Avrupa da ihya olur.
                        Ekonomistlerde eminim böyle düşünür.Mantıken yapılan yatırımı 30 sene ellemeden aynı şekilde bırakmak o yatırımın faydasını minimum seviyelere düşürür.Bu ülkenin şuan mevcut olan bozuk ekonomisini az da olsa ayakta tutan inşaat sektöründeki yatırımlardır.Mesela Kanuni eğitim ve Araştırma hastanesi yapılalı kaç sene oldu lakin şuan her katında ayrı bir firma var çalışıyor.Neyse konu nerden nereye geldi membran dedik hastanenin çatısından çıktık herşeyin hayırlısı saygılar.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geri zekalı beyinsiz gavurlar... Sokakları, caddeleri 100-200 yıldır aynı. Binalar en az 100 yıllık, restorasyon için bin dereden su getirirler. Okullar desen bazıları 400-500 yıldır aynı binada.

Bizde de okullara 6 ayda bir fazla bütçe geliyormuş, müdürler para harcayacak yer bulamıyormuş. (Bir de bu boya, zemin, tadilat işlerinin ihalelerini müdürler yapıyor zannediyor)

Asfaltı da aslında 2 milimden fazla yapmayacaksın, her yolun kenarında şantiye olacak. Sabaha kadar ihale, her gün inşaat...

Pak adamlar Erzurum Kış oyunları tesislerini ve zemin etüdünü düzgün yapsa kimin aklına gelirdi o tesisler ? Allah'tan önce lise öğrencisi kayakçı bir kız öldü de pist kenarları yapıldı, tesislerin yarısı yıkıldı da yeniden ihale açılıp yenisi yapılacak.

O Sinan denen pezevenge ayrı gıcığım zaten, bak ne güzel hemşehrimizin müteahhitliğinde Marmara İlahiyat Camii gibi çürük bir bina yapıldı(1989), 25 sene sonra yıkılıp aynı yere yeniden inşa ettik camimizi. Sen iş bilmeden yap cameleri 500 sene aynı kalsın. Bu yüzden battı Osmanlı...

(Alıntıda önce ironi var zannettim ama sonra tekrar okudum, gayet ciddi duruyor)
                          Size cevap verme gereksinimi duymuyorum,sanırım karikatür dergisinde felan yazar olarak görev yapıyorsunuz çünkü bu kadar güzel eğlence yazısını başka biri yazamazdı diye düşünüyorum.

Yorum

• Ben de devletin tek kuruşunu harcarken "bunda yetim hakkı var" diyen dürüst idarecileri, sırf devleti için en güzel arazilerini hibe edip, tekonolojik yatırım yapılacağında tüm servetini milletin ayaklarına seren Nuri Demirağ gibi müteaahhitleri özledim ama "milletin ....a koyan" ihale zenginleri ve "olsun bozuk olsun yeniden yapılır, ekonomi canlanır" diyen aklıevvlerle idare ediyoruz.
                            En son oflubektas tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 15:21.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Ekonomistlerde eminim böyle düşünür.Mantıken yapılan yatırımı 30 sene ellemeden aynı şekilde bırakmak o yatırımın faydasını minimum seviyelere düşürür.Bu ülkenin şuan mevcut olan bozuk ekonomisini az da olsa ayakta tutan inşaat sektöründeki yatırımlardır.Mesela Kanuni eğitim ve Araştırma hastanesi yapılalı kaç sene oldu lakin şuan her katında ayrı bir firma var çalışıyor.Neyse konu nerden nereye geldi membran dedik hastanenin çatısından çıktık herşeyin hayırlısı saygılar.
                              Müteahhit misin Ömür?
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Şöyle düşün yüzbin liraya araba aldın, on gün sonra vitesi elinde kaldı. Gidip de sanayiye olsun kardeş sende kazan tamir işinden mi dersin? Bir yıl sonra araba pert oldu gidip yenisini mi alıp verdiğin para çöpe gidince olsun ekonomi mi kazansın dersin?

Ömür bu para senin cebinden çıkıyor anlamıyor musun? Yani ödediğin vergilerden. Haa devletten ihale alıyorsan işler iyi gidiyorsa onu bilemem. Orası ayrı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X